Vrijeme je za pripremu nove proljetne sezone!

U kasnu zimu, od januara/siječnja do marta/ožujka, idealno je vrijeme za rezidbu stabala i orezivanje voćaka jer se time povećava rodnost i kvaliteta plodova. Za ovakve poslove i zadatke STIHL nudi širok izbor uređaja i alata: od ručnih vinogradarskih i voćarskih škara, ručne akumulatorske pile GTA 26, motorne i akumulatorske pile za njegu stabala pa sve do uređaja za sjeckanje odrezanog materijala. Znači, nakon rezidbe posao nije skroz gotov jer odrezani materijal treba pravilno ukloniti. Sve drvene i biljne ostatke sakupljene nakon orezivanja i čišćenja možete najprije usitniti pomoću STIHL sječkalice, a sasjeckani materijal iskoristiti za pripremu komposta. Konačno, i tlo je potrebno dobro pripremiti za sadnju novih usjeva, obradu tla obavite bez napora i prepustite ovaj težak posao STIHL kopačicama.

Pronađite odgovarajuće STIHL alate kojima ćete pripremiti vaše nasade za nadolazeću sezonu i osigurati im zdrave i bogate prinose

JEDAN SISTEM. JEDNA BATERIJA. JEDAN PUNJAČ.

PRIBOR ZA STIHL AS SISTEM

MOĆNE I TRAJNE. STIHL MOTORNE PILE.

OVO SU NAŠI HIGHLIGHT modeli ove sezone

PREPORUKE ZA PRAVILNO SKLADIŠTENJE I ČUVANJE MOTORNIH PILA

Ukoliko motornu pile ne koristiti dulje vrijeme, primjerice u zimskom periodu, potrebno ju je pravilno skladištiti. Pripremili smo sve važne informacije koje su vam potrebne za pravilno skladištenje i čuvanje vaše motorne pile.

SKLADIŠTENJE I ČUVANJE MOTORNIH PILA

ILI SE JOŠ UVIJEK OSLANJATE NA VAŠU SNAGU S RUČNIM ALATOM!

Pogledajte ponudu stihl vrtnih škara

KADA I KAKO PRAVILNO OREZIVATI GRANE?

Pogledajte kratki video s vrijednim savjetima

VELIKI POSAO NAPRAVITE JEDNOSTAVNIM UZ POMOĆ STIHL SJEČKALICE

USITNJAVANJE VRTNOG OTPADA

Nakon orezivanja živice na tlu se nalazi tako puno zelenog otpada, da vam se čini kao da morate ukloniti cijele grmove. Pravo je vrijeme za sječkalicu. Vrtni otpad, kao što su grane i grančice, usitnjen se može zbrinuti na najbolji način i uz to još dodatno iskoristiti.

VIŠE O USITNJAVANJU VRTNOG OTPADA

ZA TLO SPREMNO ZA SJETVU BEZ PUNO NAPORA - STIHL KOPAČICE

PRIBOR ZA KOPAČICE

Vrijeme je za servis!

Posjetite STIHL ovlaštenog servisera i pripremite vaše STIHL uređaje za narednu sezonu! Neke radove možete uraditi i sami uz pomoć STIHL servisnih setova koji sadrže sve potrebne komponente za takvo održavanje. Zračni filter, svjećica i filter goriva prilagođeni su vašem uređaju i mogu se zamijeniti u nekoliko jednostavnih koraka.

STIHL OVLAŠTENI TRGOVCI

Naši specijalizirani trgovci pružit će vam osobno i kompetentno savjetovanje te širok spektar servisnih usluga za vaše STIHL uređaje.

Istaknute cijene su neobvezujuće preporučene maloprodajne cijene, iskazana u KM s uključenim PDV-om. Cijene se temelje na cjeniku za 2024.