Dostava

Dostava

Dostava naručenih proizvoda naplaćuje se 10,00 KM po paketu za iznose vrijednosti do 200,00 KM, dok je dostava za narudžbe vrijednosti preko iznosa od 200,00 KM besplatna.

Dostavu vrši prodavatelj putem kurirske službe Express one. Dostava se vrši samo na području Bosne I Hercegovine.

Svi proizvodi su zapakirani i zaštićeni tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja dostavljenih proizvoda kupac je dužan obaviti pregled pošiljke te utvrditi postoje li eventualno vidljiva vanjska oštećenja na pošiljci i odmah ih reklamirati dostavnom radniku, te odbiti preuzeti isporučene proizvode na kojima su vidljiva oštećenja.

Potpisom potvrde o primitku pošiljke kupac je suglasan da nema prigovora na isporučene proizvode. Ako je kupac prilikom pregleda dostavljenih proizvoda našao razlog za reklamaciju, robu treba odmah reklamirati dostavljaču. Prilikom dostave, uz dostavljene proizvode, kupac dobiva potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati, ako ne postoji razlog za reklamaciju. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je kupac pregledom pošiljke utvrdio da su preuzeti proizvodi bez oštećenja.

U slučaju kada kupac naručene i plaćene proizvode odbije preuzeti bez valjanog razloga, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca naknadu troškova manipulacije i transporta.