Viking

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA VEZANO UZ VIKING: PITANJA I ODGOVORI O PROMJENI MARKE

Asortiman tvrtke VIKING, koja je od 1992. godine poslovala kao tvrtka u 100 % vlasništvu Grupacije STIHL, obuhvaća asortiman vrtnih uređaja. Od 2019. godine cjelokupna paleta VIKING proizvoda prodaje se pod robnom markom STIHL. Promjenom robne marke VIKING i integracijom u jednu marku spojena je snaga obiju robnih marki kako bi se iskoristio potencijal međunarodnog tržišta i izvan EU.

Za vas smo izdvojili odgovore na najčešće postavljana pitanja.

Ukoliko ovdje ne možete pronaći odgovor na svoje pitanje ili imate dodatna pitanja, molimo da se obratite vašem STIHL ovlaštenom trgovcu ili nam pošaljite upit putem obrasca za kontakt.


Od 2019. godine Grupacija STIHL cjelokupnu paletu proizvoda proizvođača vrtnih uređaja VIKING prodaje isključivo pod robnom markom STIHL. Ova promjena omogućuje da se sve prodajne i marketinške aktivnosti koncentriraju na jednu marku.

Grupacija STIHL jamči da će se obveze u pogledu jamstva, rezervnih dijelova i servisa za sve VIKING proizvode i dalje primjenjivati, i nakon promjene robne marke.

Rezervni dijelovi za VIKING proizvode dostupni su još najmanje 10 godina kod svakog STIHL ovlaštenog trgovca. Razdoblje od deset godina se računa od godine prestanka proizvodnje određenog VIKING uređaja.

Pribor za VIKING uređaje dostupan je kod STIHL ovlaštenih trgovaca najmanje 3 godine. STIHL pribor također je kompatibilan sa VIKING uređajima.

STIHL ovlašteni trgovac ostaje vaš kontakt za pitanja vezana uz jamstvo ili popravak u jamstvenom roku. Možete se i dalje pouzdati u potpuno, nepromijenjeno jamstvo proizvođača.

STIHL ovlašteni trgovac kod kojeg ste kupili uređaj ostati će vaša kontakt točka za sva pitanja vezana uz vaš VIKING uređaj. Isto tako, možete se obratiti bilo kojem STIHL ovlaštenom trgovcu sa servisom koji je u prodaji imao VIKING uređaje.

U svakom slučaju, kupci VIKING uređaja i dalje mogu računati na vrhunske usluge STIHL ovlaštenih trgovaca i servisera.

Vrtni uređaji u zelenom dizajnu dostupni su kod STIHL ovlaštenih trgovaca do isteka zaliha. Na ove se uređaje primjenjuju dosadašnji uvjeti jamstva.