Freze, motorne kopačice, kultivatori

5 proizvoda
od proizvoda

STIHL FREZE

STIHL freze za rahljenje i okopavanje, tj. za pripremu tla za sadnju novih usjeva. Obradu tla obavite bez napora i prepustite ovaj težak posao STIHL frezama.

MOĆNI POMAGAČI

Bez obzira radite li na malim i skučenim ili velikim obradivim površinama, STIHL freze isplate se svakome ko želi uz malo truda stvoriti zdravo i snažno tlo za sadnju.

Osim prekopavanja i rahljenja tla, čime se povećava apsorpcija kisika u tlu, možete koristiti STIHL freze za unos malča, humusa i komposta u zemlju, čime se osigurava bogat i hranjiv gornji sloj tla. To možete učiniti posebno učinkovito zahvaljujući posebnom obliku i rasporedu zvjezdastih segmenata kod različitih STIHL modela freza.

Noževi za kopanje posebno su dizajnirani kako bi omogućili optimalan raspored snage motora duž oštrice noževa s ciljem maksimalnog učinka kopanja i optimalnog prevrtanja razrahljene zemlje. Standardna radna širina podesiva je od 45 cm do 121 cm ovisno o svakom pojedinačnom modelu STIHL freza. Standardna širina kopanja lako se modificira prema potrebi, dodavanjem ili skidanjem zvjezdastih segmenata s noževa.

Brzina vožnje individualno je podesiva pomoću jedan do dva stupnja prijenosa (ovisno o odabranom modelu freze) za vožnja naprijed i jednim stupnjem prijenosa za vožnju unatrag.

Kočiona poluga na stražnjem dijelu uređaja omogućuje postavljanje željene dubine kopanja u nekoliko razina (ovisno o modelu STIHL freze) što omogućuje precizno i lako vođenje freze pri radu. Upravljačke ručke povezane su s frezom preko antivibracijskog sistema, koji olakšava korištenje kod duljih radnih intervala. Upravljački sistem podesiv je prema visini korisnika.

TRI RAZLIČITA MODELA STIHL FREZA

Kako bismo vam ponudili najbolji mogući alat za svako tlo i vaše zahtjeve, u našem asortimanu pronaći ćete tri modela freza koji se razlikuju po broju zvjezdastih segmenata, po snazi ​​motora i setu noževa za kopanje. To uključuje, između ostalog, posebne nastavke koji odabranom modelu freze daju veću težinu tako da možete učinkovito i lako raditi čak i na zahtjevnoj i tvrdoj zemlji. Jednako praktični su setovi željeznih točkova (ovisno o modelu STIHL freze) koji znatno olakšavaju rad na zahtjevnim terenima. Pribor možete kupiti na našem webshop-u ili kod STIHL ovlaštenog trgovca u Bosni i Hercegovini.

Pribor