Traktorske kosilice

FilterIcon Filteri

Visina košnje
Širina košnje
Serija
Površina travnjaka
Komfornost
6 proizvoda
od proizvoda

STIHL TRAKTORSKE KOSILICE:  PUNA SNAGA, VIŠE UDOBNOSTI

Udobno sjedište u prvom redu kada je u pitanju košnja travnjaka – reći ćemo rado!  Sa STIHL traktorskim kosilicama bez puno truda, a s puno udobnosti u vožnji, pokosit ćete velike površine travnjaka i livada ( do maks. 10.000 m2). STIHL traktorske kosilice odličan su izbor za ambiciozne vrtlare kao i za profesionalce koji se bave održavanjem javnih i zelenih površina.


BRZA I UČINKOVITA KOŠNJA VELIKIH ZELENIH POVRŠINA SA STIHL TRAKTORSKIM KOSILICAMA

Tamo gdje klasične kosilice dosegnu limit, traktorske kosilice preuzimaju posao do kraja! Kombinacija snage i udobnosti može kositi površine do 10.000 m². Možete birati između modela s košarom za otkos ili modela s bočnim izbacivanjem otkosa tijekom vožnje – gdje se zeleni otpad kao gnojivo izravno raspoređuje na travnjak prilikom košnje. Plastična košara za travu s tzv. kiperskim pražnjenjem omogućuje jednostavno pražnjenje sakupljenog otkosa sa sjedišta vozača i može se jednostavno očistiti. Traktorske kosilice idealne su kako za održavanje sportskih terena kao i za održavanje zelenih javnih površina poput gradskih parkova.

Traktorske kosilice, poznate i kao rider kosilice, prema svojim glavnim karakteristikama vrlo su slične klasičnim kosilicama kada je riječ o samoj košnji.  Motor se nalazi straga ili ispod sjedala, ovisno o biranom modelu. Unatoč svojoj veličini, traktorskim kosilicama vrlo je jednostavno upravljati, okretne su i savladavaju krivine bez problema, motor je iznimno snažan u usporedbi s motorom kod klasičnih kosilica -  što ih čini idealnim za košnju posebno velikih zelenih površina.

Zbog specifičnosti montaže, STIHL traktorske kosilice moguće je kupiti isključivo kod STIHL ovlaštenih trgovaca u BiH koji će vas uputiti u rad i sve mogućnosti koje pruža košnja s traktorskom kosilicom. Sve STIHL traktorske kosilice neovisno o biranom modelu odgovaraju potrebama kako privatnih tako I profesionalnih korisnika.


DOKAZANA STIHL KVALITETA

Za učinkovitu košnju zahtjevnih, posebno velikih zelenih površina, potrebna vam je traktorska kosilica na koju se možete osloniti kada je kvaliteta, snaga i učinkovitost u pitanju. Snažna izvedba naših 1-cilindarskih i 2-cilindričnih motora garancija su snažne i pouzdane snage prilikom vožnje, tj. košnje. Zahvaljujući širini košnje između 80 i 125 cm (ovisno o modelu), omogućena je učinkovita košnja. Visina košnje je između 35 – 110 mm (ovisno o modelu) i može se jednostavno podesiti sa sjedišta. Zahvaljujući sistemu za skupljanje otkosa koji zahvata travu čak i na rubovima travnjaka te ju vodi do noževa, omogućena je precizna košnja i na rubnim dijelovima travnjaka. Svi modeli impresioniraju elektromagnetskom spojkom noža koju je moguće uključiti i isključiti prilikom vožnje, bez potrebe za gašenjem motora.


KOMFORNA OPREMA STIHL TRAKTORSKIH KOSILICA

STIHL traktorske kosilice pružaju iznimnu udobnost vožnje prilikom košnje. Položaj sjedišta može se individualno prilagoditi skoro svakoj visini korisnika i to bez korištenja alata. Smjer vožnje (naprijed-natrag) može se odabrati pomoću ručice mjenjača na upravljaču,, a brzina se može kontinuirano podešavati pomoću papučice gasa– od stanja mirovanja do najveće brzine. Kod STIHL modela traktorskih kosilica s oznakom ZL održavanje konstantne brzine moguće je zahvaljujući ugrađenom tempomatu. Kada je košara za otkos puna indikator razine napunjenosti daje zvučni signal te je košaru moguće jednostavno prazniti sa sjedala pomoću poluge za tzv. kipersko izbacivanje otkosa. Kod modela serije 6 imate LCD zaslon na upravljaču na kojem je omogućen uvid u sve važne informacije – kao što su razina goriva, tlak ulja i još mnogo toga – čak i pri jakom sunčevom svjetlu. Zbog nenadmašne udobnosti, tehnologije i snage, STIHL traktorske kosilice ne bez razloga nazivaju premium klasom kosilica za travu.


PRIBOR ZA STIHL TRAKTORSKE KOSILICE 

Svoju STIHL traktorsku kosilicu možete dograditi s praktičnim priborom, npr. sa setom za usitnjavanje otkosa AMK 097 S i setom AMK 127.2,  možete ujedno kositi i malčirati travu čime ćete travnjak opskrbiti vrijednim organskim gnojivom. Kada snijeg blokira cestu i prilaz zimi, možete dograditi STIHL traktorsku kosilicu s ralicom za čišćenje snijega i lancima za snijeg te ju iskoristi za održavanje okućnice zimi.

 

 

 

Pribor