Puhači i usisni sjekači

11 proizvoda
od proizvoda

BRŽE I LAKŠE ODRŽAVANJE VANJSKIH POVRŠINA  

Ergonomski, snažni i s dugim vijekom trajanja: STIHL puhači lišća i usisni sjekači s kojima ćete jednostavno, brzo i efikasno održavati okućnicu i javne površine.

ČISTI SVE: OD LAKE PRAŠINE DO MOKROG LIŠĆA

Olakšajte si čišćenje i održavanje okućnice (isto vrijedi i za javne površine) sa STIHL puhačima lišća i usisnim sjekačima lišća. Sa STIHL snažnim uređajima, čišćenje je jednostavnije i brže nego da taj isti posao radite s grabljama i metlom. Bez obzira na to da li se radi o tek pokošenoj travi na travnjaku, mokrom lišću ili o velikom čišćenje nakon nekog događaja ili koncerta na javnim površinama, usisni sjekači usisavaju i usitnjavaju lišće u tren oka, dok puhači brzo i efikasno oslobađaju površine od lišća ili smeća.

JEDNOSTAVNO I UČINKOVITO ODRŽAVANJE VANJSKIH POVRŠINA:  SA STIHL PUHAČIMA I USISNIM SJEKAČIMA

Snažni i stabilni, ali s laganom konstrukcijom, STIHL puhači lišća i usisni sjekači omogućuje vam da obavite zahtjevne poslove čišćenja bez brzog umaranja mišića ramena i ruku. Istovremeno, njihov ergonomski dizajn rasterećuje vaša leđa. Na taj način možete udobno i bez velikog napora obaviti sve zadatke, dok naši uređaji učinkovito obavljaju zadatke čišćenja s konstantno jakom snagom puhanja. Većina STIHL puhača dizajnirana je tako da su udobni za nošenje u ruci tijekom rada. Upravo kako bi smo profesionalcima olakšali posao, u ponudi imamo i puhače lišća koji se nose na leđima za čišćenje i održavanje posebno velikih površina i zahtjevnijih poslova čišćenja. Što se tiče vrste pogona – možete birati između benzinskih, akumulatorskih i električnih puhača, koje možete kupiti na našem webshop-u ili kod lokalnog STIHL ovlaštenog trgovca u BiH.  

BENZINSKI, AKUMULATORSKI ILI ELEKTRIČNI PUHAČ LIŠĆA – KOJI MODEL ODABRATI?

STIHL benzinski puhači lišća odličan su izbor ukoliko redovito čistite velike (javne) površine od lišća ili pokošene trave.  Ovi posebno snažni puhači su dobar izbor za domare, održavanje površina oko kuća, vrtove, vrtlare i pejzažne arhitekte ili komunalne službe. Zahvaljujući iznimnoj snazi i protoku zraka, s benzinskim modelima možete učinkovito čistiti staze ili javne površine.

Sa STIHL akumulatorskim puhačima lišća možete raditi potpuno jednostavno jer je uređaj lagan za pokretanje, male je težine i akumulatorski modeli su najtiši puhači u ponudi. Akumulatorski puhači lišća bez emisije štetnih plinova, a s velikom brzinom protoka zraka i snagom puhanja idealni su za poslove čišćenja u parkovima, vrtićima ili stambenim područjima osjetljivima na buku.

Ukoliko tražite puhač koji ćete koristiti za čišćenje na okućnici i ne smetaju vam kablovi - tada vam preporučujemo STIHL električni puhač lišća. Snažan protok zraka u kombinaciji s ugodno tihim zvukom pri radu čini ove puhače idealnim za privatne korisnike i korištenje u blizini kuće.

ISTOVREMENO USISAVANJE USITNJAVANJE LIŠĆA I OTKOSA

STIHL usisni sjekač lišća koji se nosi na ramenu funkcionira na sličan način kao što to rade usisavači. Razlika je u ovom slučaju da se usisano lišće ili zeleni otkos automatski prilikom usisavanja usitnjava uz pomoć integriranog noža za sjeckanje, prije nego što dospiju u spremnik. Osim toga, možete u svakom trenutku preusmjeriti protok zraka u suprotnom smjeru i usisne sjekače koristiti kao puhač, ovisno o potrebi. Postavlja se sljedeće pitanje, koji pogon odabrati, ovdje biste, kao i kod ostalih uređaja trebali uzeti u obzir obim posla i individualne potrebe. 

DODATNI PRAKTIČNI PRIBOR ZA PUHAČE I USISNE SJEKAČE LIŠĆA

Za još više mogućnosti pri obavljanju poslova čišćenja kao i dodatnu udobnost pri rukovanju s uređajima nudimo vam različite pribore za rad s puhačima i usisnim sjekačima. STIHL usisne sjekače lišća možete dograditi s npr., savijenom plosnatom cijevi ili vrećom za sakupljanje za posebno prašnjave uvjete rada. Puhače možete dograditi s različitim remenima za još udobniji rad ili setom za čišćenje oluka. Također je dostupan i poseban set za dogradnju, s kojim svoj puhač možete u svakom trenutku pretvoriti u usisni sjekač. Pribor, kao i sve puhače i usisne sjekače, možete naručiti izravno na našem webshop-u ili posjetiti lokalnog STIHL ovlaštenog trgovca koji će vam prilikom kupovine dati sve potrebne upute za prvo korištenje uređaja.

 

Pribor