Uradi sam

Slika za kategoriju Samostalna izrada namještaja od drveta

Samostalna izrada namještaja od drveta

Namještaj vlastite izrade velika je ušteda u novcu, a i upečatljivog je izgleda, bez obzira radi li se o vrtnoj svjetiljci, vrtnoj klupi ili o pješčaniku za igru najmlađima - koristiti ćete ih još i radije, znajući da ste ih izradili sami. U člancima koji slijede dobiti ćete detaljne upute o tome Kako uz pomoć naših motornih pila izraditi ljupke i upotrebljive komade namještaja i sličnih dekorativnih elemenata od drveta.

Slika za kategoriju Vrtni ukrasi od drveta

Vrtni ukrasi od drveta

Bilo da se radi o ukrasnim elementima za uljepšavanje životnog prostora ili o komadima namještaja s konkretnom uporabnom funkcijom - ove elemente od drveta možete izraditi i sami! U našem naputku korak-po-korak pronaći ćete detaljne upute kako ih izraditi.

Slika za kategoriju Dekoracije za dom

Dekoracije za dom

S nevelikom količinom materijala i uz pomoć naših uređaja izraditi ćete dojmljive i upečatljive ukrasne elemente kao što su vrtne svjetiljke, čajni stolić, stalak za časopise i slično. Iskoristite ove Ideje kao početne pozicije za vaša nadahnuća i izradite ove Ukrasne elemente baš onakvima kakvi će najbolje odgovarati vašem životnom okruženju. Uvedite prirodu u svoju kuću, udobno se smjestite i uživajte.

Slika za kategoriju Vrt kao dom malih životinja

Vrt kao dom malih životinja

Niste jedini koji uživate u vašem vrtu - tu su još i ptice, pčele i ježići, koji vašu okućnicu doživljavaju kao svoj dom. S našim uputama lako ćete izraditi skloništa za ježeve, kućice za ptice i skloništa za insekte, i time učiniti svoj vrt još gostoljubivijom sredinom za vaše male susjede.

VAŠA SIGURNOST NAS OBVEZUJE: ZAŠTITNA OPREMA

Rad sa snažnim motornim uređajima veseli i čini da prerastete Sami sebe i svoje mogućnosti. Pod tim okolnostima dobro bi bilo da ste adekvatno opremljeni zaštitnom opremom i odjećom. Ovu biste opremu trebali redovito i savjesno nositi. 

Tu spadaju primjerice zaštitna kaciga, hlače sa žaštitom od zasijecanja, zaštitne čizme i mnogo drugog. Detalje o zaštitnoj opremi prikladnoj korištenju pojedinog artikla naći ćete u uputstvima za korištenje pojedinog produkta. Važno je da se već Prije prve primjene vašeg uređaja upoznate sa svim pojedinostima o korištenju i osobnoj zaštiti potrebnoj za sigurnu uporabu uređaja. Vaš ovlašteni STIHL trgovac pomoći će vam i omogućiti da bez žurbe isprobate svaki model i željenu veličinu STIHL zaštitne odjeće i opreme. Imajte na umu kako zaštitna odjeća i oprema nikako ne nadomještaju i ne zamjenjuju vještinu i kompetentnost utreniranog profesionalnog korisnika.


Pribor