Čišćenje vanjskih površina

Dolaskom duljih dana i porastom temperatura, vrijeme je za pripremu terase i vrtnog namještaja za nadolazeću vrtnu sezonu. Nakon vlažnih zimskih mjeseci, vašoj vrtnoj opremi ponovo je potrebna njega. Boje vrtnog namještaja često izgube svoj sjaj, a na podnim pločama stvorile su se neugledne zelene naslage. Ne brinite: s pravim sredstvima sve je to moguće brzo ukloniti.

Čišćenje odvodnih cijevi

Čišćenje odvodnih cijevi

Ako se voda više ne ispušta pravilno iz oluka, najvjerojatnije se radi o začepljenju odvodne cijevi. U našem ćemo vam članku pokazati kako pravilno izvršiti čišćenje odvodne cijevi.

Čišćenje oluka

Čišćenje oluka

Redovito čišćenje oluka je važno kako bi se osigurala njegova ispravna funkcija. U našim savjetima pročitajte na što biste trebali obratiti pozornost kako bi kišnica mogla pravilno otjecati.

Čišćenje vrtnog namještaja

Čišćenje vrtnog namještaja

Koliko često biste trebali čistiti svoj vrtni namještaj, koja su kućna sredstva prikladna za koje površine i kada se preporuča koristiti visokotlačni perač? Ovdje ćete pronaći sve što je potrebno znati o individualnoj njezi vašeg drvenog, plastičnog ili metalnog vrtnog namještaja!

Ispravno očistite drvenu terasu

Ispravno očistite drvenu terasu

Drveni pod vaše terase izložen je vanjskim utjecajima tijekom cijele godine. Svjetlost, lišće i vlaga ostavljaju tragove koji se mogu ukloniti temeljitim čišćenjem. Pokazat ćemo vam kako visokotlačnim peračem ukloniti i najtvrdokorniju prljavštinu.

Pribor