Čišćenje vanjskih površina

Dolaskom dužih dana i porastom temperatura, vrijeme je za pripremu terase i vrtnog namještaja za nadolazeću vrtnu sezonu. Nakon vlažnih zimskih mjeseci, vašoj vrtnoj opremi ponovo je potrebna njega. Boje vrtnog namještaja često izgube svoj sjaj, a na podnim pločama stvorile su se neugledne zelene naslage. Ne brinite: s pravim uređajima i sredstvima sve je to moguće brzo ukloniti.

Slika za kategoriju Čišćenje okućnice

Čišćenje okućnice

Saznajte kako učinkovito očistiti terasu, staze i fasadu. Pročitajte zašto je čišćenje slivne cijevi i oluka toliko važno, te kako to jednostavno učiniti pomoću STIHL RE visokotlačnog perača.

Slika za kategoriju Čišćenje vozila

Čišćenje vozila

Bilo da vaš metalni ljubimac ima dva ili četiri kotača, motor ili ne – pročitajte kako temeljito očistiti vaše vozilo pomoću STIHL visokotlačnog perača. Uz naše savjete vaš automobil, motor i bicikl zasjat će poput novih!

Čišćenje vrtnog namještaja

Koliko često biste trebali čistiti svoj vrtni namještaj, koja su kućna sredstva prikladna za koje površine i kada se preporuča koristiti visokotlačni perač? Ovdje ćete pronaći sve što je potrebno znati o individualnoj njezi vašeg drvenog, plastičnog ili metalnog vrtnog namještaja!

Pribor