Kosilice za travu

17 proizvoda
od proizvoda

STIHL KOSILICE ZA KOŠNJU I NJEGU VAŠIH ZELENIH POVRŠINA

Snažne i učinkovite STIHL kosilice za travu, olakšat će vam održavanje zelenih površina. s našim STIHL kosilicama, održavanje vašeg travnjaka postaje jednostavno.

SNAŽNE KOSILICE ZA SVAKU KOŠNJU

Za savršeno zeleni travnjak potrebna je redovita njega i košnja. U STIHL asortimanu kosilica za travu pronaći ćete onu koja savršeno odgovara vašim potrebama i s kojom će vaš zeleni travnjak rasti i napredovati. STIHL električne kosilice idealne su za travnjake u blizini kuće, dok ćete veću fleksibilnost imati s našim akumulatorskim i benzinskim kosilicama za travu, što znači da za svaku primjenu možete odabrati odgovarajuću STIHL kosilicu, i to u par koraka na našem webshop-u.

BENZINSKE, AKUMULATORSKE ILI ELEKTRIČNE KOSILICE – KOJU KOSILICU ODABRATI?

Zahvaljujući snazi i učinkovitosti kao i uvijek odgovrajućoj širini košnje ovisno o primjeni, benzinske kosilice posebno su prikladne za srednje i velike travnjake. Mnogi se naši korisnici ne oslanjaju bez razloga na snažne STIHL benzinske kosilice kod održavanja travnjaka. Možete birati između različitih klasa izvedbi koje zadovoljavaju vaše individualne zahtjeve. Ove ergonomske i štedljive kosilice za travu s pogonom na točkove I praktičnom spojkom kočnice noža, s kojom možete zaustaviti nož kosilice čak i kad motor radi uvijek su odličan odabir kada želite kosilicu koja će vam olakšati košnju na duge staze.

S kompaktnim STIHL akumulatorskim kosilicama ne samo da ćete dobro pokositi travnjak, već s ovim snažnim kosilicama uvijek ćete raditi poslove tiho i bez emisija štetnih plinova. Kada govorimo o košnji travnjaka ispred kuće, niska razina buke STIHL kosilica za travu prednost je kako za vas, tako i za vaše susjede. Visokokvalitetne STIHL litij-ionske baterije garantiraju vam pouzdane i snažne performanse motora. Istodobno, integrirani eko način rada osigurava da se brzina motora STIHL kosilice za travu automatski prilagođava stvarno potrebnoj snazi. Na taj način STIHL akumulatorska kosilica troši manje energije, a kosi više!

STIHL električne kosilice rade tiho i bez emisija štetnih plinova. Zbog svog tihog rada, električne kosilice uvijek su dobar odabir kada se košnja obavlja u blizini kuća. Osim toga, ovi električni kompaktni modeli STIHL kosilica odlikuju se laganim komponentama, tankim dizajnom i snažnim električnim motorima. Bez obzira održavate li travnjak oko kuće ili na drugim mjestima (koja imaju dovod struje), posao uvijek možete obaviti udobno i učinkovito.

UČINKOVITA NJEGA TRAVNJAKA

Neovisno o vrsti pogona, većina STIHL kosilica za travu opremljena je dodatnim funkcijama koje vam olakšavaju košnju. Na primjer, ukoliko ste se odlučili za kosilicu s mono komfornim upravljačem, upravljač se bez korištenja dodatnog alata može prilagoditi vašoj visini. Također, tu su i značajke koje štede prostor i pomažu pri skladištenju i transportu. Sklopiva košara za prikupljanje trave također pojednostavljuje rad, lako ju je isprazniti. Integrirani indikator razine napunjenosti pokazuje nam kada je potrebno isprazniti košaru za travu. Sve ove funkcije čine košnju travnjaka još praktičnijom.

PRIBOR ZA KOSILICE

Postoji veliki izbor praktičnog dodatnog pribora za STIHL kosilice za travu. STIHL setove za malčiranje/usitnjavanje otkosa možete koristiti za prenamjenu mnogih STIHL kosilica za travu u kosilice za malčiranje koje istodobno kose i usitnjavaju otkos, ostavljajući tako fino usitnjenu travu preko travnjaka dok istovremeno kose. U bogatom asortimanu STIHL kosilica za travu pronaći ćete uređaj koji će odgovarati svim vašim potrebama.

Pribor