Čišćenje okućnice

Ispravno očistite drvenu terasu

Ispravno očistite drvenu terasu

Drveni pod vaše terase izložen je vanjskim utjecajima tijekom cijele godine. Svjetlost, lišće i vlaga ostavljaju tragove koji se mogu ukloniti temeljitim čišćenjem. Pokazat ćemo vam kako visokotlačnim peračem ukloniti i najtvrdokorniju prljavštinu.

Čišćenje fasade

Čišćenje fasade

Bilo da se radi o fasadi obloženoj kamenom, žbukom ili drvetom - važno je odabrati odgovarajući način njenog čišćenja ovisno o tipu fasade. Saznajte više o načinima čišćenja fasade pomoću uobičajenih kućanskih sredstava za čišćenje, ili uz pomoć visokotlačnog perača.

Čišćenje oluka

Čišćenje oluka

Redovito čišćenje oluka je važno kako bi se osigurala njegova ispravna funkcija. U našim savjetima pročitajte na što biste trebali obratiti pozornost kako bi kišnica mogla pravilno otjecati.

Čišćenje kamenih staza

Čišćenje kamenih staza

Želite li da vaša kamena staza u vrtu ponovno zasja? Visokotlačni perači su najučinkovitiji pomoćnici pri čišćenju nečistoće i korova s vaših staza. Saznajte kako očistiti staze u vrtu i na što valja pri tom paziti.

Čišćenje slivnih cijevi

Čišćenje slivnih cijevi

Ako se voda više ne ispušta pravilno iz oluka, najvjerojatnije se radi o začepljenju odvodne cijevi. U našem ćemo vam članku pokazati kako pravilno izvršiti čišćenje odvodne cijevi.

Pribor