STIHL ovlašteni servis

Naši specijalizirani trgovci pružit će vam osobno i kompetentno savjetovanje te širok spektar servisnih usluga za vaše uređaje za šumu i vrt. Iskoristite široku ponudu  naših STIHL ovlaštenih trgovaca i servisera na vašem području.


  • KRATKI PREGLED SERVISNIH USLUGA 
  • SERVIS ¡MOW® ROBOTSKE KOSILICE
  • 7 RAZLOGA ZA POSJET STIHL OVLAŠTENOG TRGOVCA


KRATKI PREGLED SERVISNIH USLUGA


KOMPETENTNO SAVJETOVANJE

Svi naši ovlašteni trgovci i serviseri redovito sudjeluju na specijaliziranim STIHL školovanjima te se kontinuirano educiraju za nove tehnologije i proizvode, kako bi se osiguralo da na prodajnim mjestima dobijete kvalificirano savjetovanje te kako bi vaši STIHL uređaji bili  profesionalno popravljeni i servisirani. Vaš specijalizirani trgovac također će vas uputiti u pravilnu, ispravnu i sigurnu uporabu vaših uređaja.


UPUĆIVANJE U UPORABU, MONTAŽA

Želimo da dugo uživate u vašim STIHL proizvodima. Stoga će vaš STIHL ovlašteni trgovac, ukoliko to želite, pripremiti bilo koji uređaj za prvu uporabu i uputiti vas o neophodnom održavanju proizvoda. Osim toga, dobit ćete korisne i praktične savjete za ekonomičnu uporabu i dug vijek trajanja proizvoda.


ODRŽAVANJE I POPRAVAK

Ukoliko vam je za vaš STIHL uređaj potrebno održavanje ili popravak, na raspolaganju vam je vaš STIHL ovlašteni servis. Kroz redovito STIHL školovanje, naši ovlašteni serviseri kvalificirani su za kompetentno održavanje i popravke.ORIGINALNI REZERVNI DIJELOVI I PRIBOR

Ono što odlikuje STIHL motorne uređaje je maksimalna pouzdanost, čak i pod ekstremnim opterećenjima. U slučaju i najmanjeg kvara, ovlašteni STIHL trgovci i servisi nude  originalne STIHL rezervne dijelove koji značajno doprinose performansama, sigurnosti i vijeku trajanja vašeg STIHL motornog uređaja.


STRUČNJACI ZA ZAŠTITNU ODJEĆU

Oni koji obavljaju teške i zahtjevne poslove, trebali bi obratiti pažnju na najbolju moguću zaštitu. Dobro je, ako se možete pouzdati u učinkovitu i sigurnu zaštitnu odjeću. Odgovarajuću zaštitnu odjeću za svoj posao možete pronaći kod STIHL ovlaštenog trgovca - vašeg stručnjaka za zaštitnu odjeću, koji će vas informirati i o preporučenoj zaštitnoj opremi i priboru


PROFESIONALNO OŠTRENJE

Ukoliko je vaš lanac pile, rezni alat ili nož za kosilicu tup, STIHL ovlašteni serviseri u svojim će kvalificiranim radionicama obaviti profesionalno oštrenje.


SERVIS ¡MOW® ROBOTSKE KOSILICE


INSTALACIJA

Ukoliko ste se odlučili za iMOW® robotsku kosilicu, možete se udobno namjestiti i opustiti. Jer ako želite, vaš STIHL ovlašteni trgovac preuzet će cijeli posao oko instalacije uređaja – on je vaš pouzdani partner za prvu instalaciju i sva pitanja koja se odnose na iMOW® robotske kosilice. Od samog početka tako ćete imati kompetentno savjetovanje.

U samo tri jednostavna koraka, bez prepreka do prekrasno njegovanog travnjaka 


KOMPETENTNO SAVJETOVANJE

Svi naši STIHL specijalizirani trgovci i serviseri redovito sudjeluju na STIHL školovanjima. Time se osigurava da na licu mjesta dobijete najbolje savjete, a vaši STIHL uređaji profesionalan popravak i održavanje. Osim toga, Vaš ovlašteni STIHL trgovac dat će vam savjete i preporuke za sigurnu i pravilnu upotrebu vaših uređaja.


STIHL ovlašteni trgovac će izraditi plan instalacije.

STIHL ovlašteni trgovac će postaviti graničnu žicu.

STIHL specijalizirani trgovac će zajedno sa vama programirati dinamički plan košnje i postaviti robotsku kosilicu za nesmetan rad.

Podrška vašeg kvalificiranog iMOW® ovlaštenog trgovca 

Kod vašeg STIHL ovlaštenog trgovca, Vi i vaša iMOW® robotska kosilica biti ćete u najboljim rukama. Ukoliko želite, pored instalacije iMOW® robotske kosilice u vašem vrtu,  STIHL ovlašteni trgovac može vam ponuditi i druge usluge:


Održavanje i kontrolni pregled

Vaš STIHL ovlašteni trgovac pobrinut će se za godišnje održavanje i kontrolni pregled vaše iMOW® robotske kosilice, ukoliko to želite. Provjerit će funkcionalnost iMOW® robotske kosilice i učitati najnoviji softver na uređaj.


Čišćenje i skladištenje zimi

Vaš iMOW® uređaj treba redovito dubinsko čišćenje. STIHL ovlašteni trgovac rado će to učiniti umjesto vas. Pri tom će se kućište, kosište i kontakti za punjenje profesionalno očistiti i provjeriti. Kod kuće nemate prikladno mjesto za skladištenje tijekom zime? U tom sučaju pohranite vašu iMOW® robotsku kosilicu kod vašeg STIHL ovlaštenog trgovca, koji će obaviti potrebne pripreme te će osigurati da je stanica za punjenje pravilno pripremljena za zimsku stanku.


Kontrola i zamjena noža

Nakon svakih 200 radnih sati potrebno je zamijeniti nož iMOW® robotske kosilice. Prepustite zamijenu noža STIHL ovlaštenom serviseru - kvalificirana stručna osoba provjerit će istrošenost i eventualna oštećenja noža. Ukoliko je potreban novi nož, on će ga zamijeniti i ugraditi u robotsku kosilicu.

7 RAZLOGA ZA POSJET STIHL OVLAŠTENOG TRGOVCA


Želite li kupiti novi uređaj, ali još uvijek niste sigurni koji je model odgovarajući za vaše potrebe? U tom slučaju, savjetujemo vam da posjetite STIHL ovlaštenog trgovca, jer  dobar je savjet bitan pri kupnji uređaja.

1. INDIVIDUALNO SAVJETOVANJE stručne osobe prema vašim potrebama
2. PRAKTIČNI SAVJETI o korištenju uređaja za što učinkovitiji i ugodan rad 
3. Upoznavanje PREDNOSTI PROIZVODA i komfornih značajki putem usporedbe uređaja
4. SAVJETI O ODRŽAVANJU I NJEZI od strane stručne osobe za dugi životni vijek uređaja 
5. Široka ponuda DODATNE OPREME i ORIGINALNIH REZERVNIH DIJELOVA,
6. Mogućnost MONTAŽE, PROBNOG RADA I UPUĆIVANJA U RAD te svih potrebnih podešavanja na proizvodu
7. Opsežno ODRŽAVANJE, POPRAVCI i korisnička podrška

Pronađite STIHL ovlaštenog trgovca ovdje.

Pribor