Informacije

Slika za kategoriju Često postavljana pitanja

Često postavljana pitanja

Imate pitanja o našoj internetskoj trgovini, našim akumulatorskim uređajima ili o lokacijama STIHL ovlaštenih trgovina u Bosni i Hercegovini? Odgovore na najčešća pitanja saznajte na našim stranicama s često postavljanim pitanjima.

Slika za kategoriju Kontakt

Kontakt

Imate li pitanja o našim proizvodima, servisu ili vašoj kupnji putem web shopa? Kontaktirajte nas! Naša služba za korisnike rado će vam pomoći.

Slika za kategoriju Više o nama

Više o nama

Želite li saznati više o nama ili o tvrtki STIHL? Ovdje ćete pronaći osnovne informacije.

Slika za kategoriju Važne informacije i obavijesti

Važne informacije i obavijesti

Za vas smo pripremili aktualne obavijesti i važne informacije vezane uz STIHL proizvode. Ovdje možete saznati kako se zaštititi od kopja koje su još uvijek u ponudi iz različitih izvora, da li je vaš uređaj kompatibilan s gorivom E10 i što znači »nesukladnost« proizvoda.

Slika za kategoriju STIHL ovlašteni servis

STIHL ovlašteni servis

Naši specijalizirani trgovci i serviseri pružaju vam osobno i kompetentno savjetovanje te širok spektar servisnih usluga za STIHL uređaje. Iskoristite raznoliku ponudu vašeg lokalnog STIHL ovlaštenog servisa.

Slika za kategoriju Zanimljivosti i događanja

Zanimljivosti i događanja

Želite li saznati više o STIHL proizvodima? Posjetite nas na nekom od sajmova, gdje ćete moći pobliže upoznati široki asortiman STIHL proizvoda. Ovdje možete pročitati sve o STIHL TIMBERSPORTS® natjecanju. Pored toga, ovdje ćete pronaći najave održavanja sajmova, ali i najave ostalih važnih događanja.

Slika za kategoriju Uputstva za rukovanje

Uputstva za rukovanje

Želite li nešto pročitati u uputama za uporabu vašeg STIHL proizvoda, na ovoj ćete poveznici pronaći sve Upute za uporabu i lako ih preuzeti.

Pribor