Visokotlačni perači

5 proizvoda
od proizvoda

STIHL VISOKOTLAČNI PERAČI

Bez obzira da li koristite visokotlačne perače za čišćenje okućnice, pranje osobnog vozila ili za čišćenje većih površina - ukoliko želite učinkovito ukloniti tvrdokornu prljavštinu STIHL visokotlačni perači uvijek su dobar izbor

DOBRO PROMIŠLJENA IZVEDBA, ERGONOMSKI I SVESTRAN

STIHL vam nudi širok asortiman visokotlačnih perača za radove čišćenja i pranja različitih površina. Kompaktne modele za čišćenje okućnice i vozila, modele srednje klase za komercijalne primjene ili za zahtjevne poslove na okućnici.

Snaga pojedinih modela varira između 1,7 do 6,5 kW. Radni tlak može biti u rasponu od minimalno 10 do 100 bara i maksimalno od 35 do 220 bara. Maksimalni protok vode u litrima na sat je 330 litara kod najmanjeg ili 540 litara kod najvećeg modela STIHL perača u ponudi.

Izvedba STIHL visokotlačnih perača omogućava vam praktičnost i učinkovitost u obavljanju poslova. Iako se modeli razlikuju prema težini i snazi, imaju ove zajedničke funkcije, bez iznimki:

  • robusnu glavu pumpe izrađenu od aluminija ili mesinga (kod modela RE 150)
  • integriranu spojku za sapnice (mogu se mijenjati bez alata)
  • integrirani spremnik za dodatnu opremu za što praktičniji rad
  • Anti-Drill spojka koji sprječava uvijanje crijeva
  • tih, snažan indukcijski motor

Modeli s oznakom PLUS dolaze s integriranim kolutom koji olakšava namotavanje i odmotavanje crijeva. Modeli s oznakom CONTROL imaju funkciju podešavanja tlaka pritiskom na tipku i LED prikazom stanja tlaka izravno na pištolju.

VISOKOTLAČNI PERAČI KOMPAKTNE KLASE

Kada vremenske prilike dovedu do tvrdokorne prljavštine na okućnici i u vrtu, vrijeme je da preuzmete stvari u svoje ruke. Sa STIHL visokotlačnim peračima koji su jednostavni za korištenje, možete jednostavno očistiti jako zaprljane pločice, očistiti vrtni namještaj i vozilo. Praktične funkcije učinit će vaš posao čišćenja još udobnijim. Pored toga, visokotlačne perače kompaktne klase možete jednostavno transportirati i skladištiti.

VISOKOTLAČNI PERAČI SREDNJE KLASE

Posjedujete kuću i okućnicu i trebate visokotlačni perač koji će vam pomoći kod čišćenja? Na velikim parcelama ili pri komercijalnoj primjeni u radionicama ili hotelskim kompleksima, na kraju radnog dana sve ćete uspješno očistiti sa STIHL visokotlačnim peračem srednje klase. Ovi višenamjenski uređaji oduševljavaju velikim dometom i pritiskom vode. Ukoliko vam nije potrebna puna snaga, možete jednostavno smanjiti radni tlak. Time štedite vodu i štitite osjetljive površine. Zahvaljujući integriranom manometru uvijek možete pratiti stanje radnog tlaka. Pomoću sistema za doziranje sredstava za čišćenje možete precizno pomiješati tačnu količinu proizvoda za čišćenje koja vam je trenutno potrebna.

STIHL SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE & PRAKTIČNI PRIBOR

U slučaju posebno tvrdokorne nečistoće, čišćenje čistom vodom i visokim pritiskom ponekad nije dovoljno. Tada je vrijeme da svoj visokotlačni perač napunite STIHL proizvodima za čišćenje i njegu. Od univerzalnih do specijalnih sredstava za čišćenje, STIHL vam nudi učinkovito sredstvo za sve vrste površina. Dobro je znati: STIHL proizvodi za čišćenje su lako razgradivi i štite sam uređaj. Uz široku paletu pribora, možete nadograditi svoje uređaje i osigurati još širi raspon primjene. Ako je potrebno, dopunite svoj uređaj za čišćenje četkom za pranje, setom za pranje vozila, profesionalnim usisnim setom, setom za mokro pjeskarenje, posebnim mlaznim cijevima i ostalim priborom iz STIHL ponude.

 

Pribor