SERVISNI SET 7
Service Kits - Servisni setovi

SERVISNI SET 7

Novo
  • Za benzinske motorne pile STIHL MS 170 i MS 180 
  • Najprije provjerite serijski broj motorne pile 
  • U setu su standardne komponente za održavanje motorne pile  
  • U setu je filter zraka, svjećica i filter goriva 
  • Jednostavna izmjena sastavnica pomoću kombiniranog ključa 
  • Filter goriva lako se može izmijeniti pomoću kartonske kuke koja je uključena u set
14,20 KM
Odabrani artikl
Ovaj proizvod je isključivo dostupan kod naših trgovaca
Pronađi trgovca

SERVISNI SET ZA STIHL MOTORNE BENZINSKE PILE MS 170 i MS 180 ZA REDOVNO ODRŽAVANJE I DUŽI RADNI VIJEK PILE

Pomoću SERVISNOG SETA 6 za STIHL benzinske motorne pile možete sami izvršiti jednostavne radove održavanja. Ovo proaktivno i redovito standardno održavanje, poput zamjene filtera zraka i gorivo kao i svjećice, produžuje vijek trajanja vaše motorne pile. Na taj način sami osiguravate da dijelovi uređaja budu čisti i bez  oštećenja te da motor vaše motorne pile uvijek radi pouzdano i s optimalnim performansama.


STIHL servisni set 6 za STIHL MS 170 ( Za serijski broj uređaja od godine proizvodnje 2015.  > 502696762; > 806742307 ) i MS 180 ( Za serijski broj uređaja od godine proizvodnje 2016. > 507033949; > 808412503 )  uključuje sljedeće komponente za standardno održavanje:

  • Filter zraka od flisa 
  • Svjećica
  • Filter goriva


STIHL filter zraka od flisa nudi visoku kvalitetu samog filtera što znači da je izuzetno otporan kod različitih uvjeta rada. Grube čestice prljavštine i nečistoća ostaju na  površini, dok se sitne čestice zadržavaju unutar filtera. To pouzdano štiti motor motorne pile od prodora abrazivne prašine. Time su performanse motora uvijek na visokoj razini, potrošnja je niska i možete nastaviti rad s vašom motornom pilom.


Kako bi se performanse uređaja zadržale na visokoj razini, također je poželjno redovito mijenjati svjećicu. To je osnova za čisto sagorijevanje u motoru. Filter goriva zadržava gorivo bez stranih čestica prije nego što uđe u motor. Na taj način štiti motor i osigurava dulji radni vijek samog uređaja. Filter se mora redovito mijenjati kako bi uređaj pouzdano funkcionirao.


Za zamjenu filtera zraka i svjećice najbolje je koristiti praktični kombinirani ključ koji ste dobili s vašom STIHL motornom pilom. Kartonska kuka integrirana je u pakiranje samog servisnog seta. To vam omogućuje jednostavno uklanjanje i zamjenu filtera za gorivo. Za to vam sada ne trebaju nikakvi dodatni alati. Usluga i savjeti

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Ovdje ćete pronaći odgovarajuće upute za upotrebu naših proizvoda.

Najčešće postavljena pitanja

Imate li pitanja? Ovdje ćete pronaći prave odgovore na najčešća pitanja.