SERVISNI SET 35
Service Kits - Servisni setovi

SERVISNI SET 35

Novo
  • Za STIHL brusne parače TS 410, TS 420 i TS 440
  • U setu su standardne komponente za održavanje uređaja
  • U setu je filter zraka, svjećica i filter goriva 
  • Jednostavna izmjena sastavnica pomoću kombiniranog ključa 
  • Filter goriva lako se može izmijeniti pomoću kartonske kuke koja je uključena u set
38,60 KM
Odabrani artikl
Ovaj proizvod je isključivo dostupan kod naših trgovaca
Pronađi trgovca

SERVISNI SET ZA STIHL BRUSNE PARAČE TS 410, TS 420 I TS 440 ZA REDOVNO ODRŽAVANJE I DUŽI RADNI VIJEK 

Pomoću SERVISNOG SETA 35 za STIHL brusne parače TS 410, TS 420 i TS 440  možete sami izvršiti jednostavne radove održavanja. Ovo proaktivno i redovito standardno održavanje, poput zamjene filtera zraka i gorivo kao i svjećice, produžuje vijek trajanja brusnog parača. Na taj način sami osiguravate da dijelovi uređaja budu čisti i bez oštećenja te da motor uređaja uvijek radi pouzdano i s optimalnim performansama.


STIHL servisni set 35 za STIHL brusne parače TS 410, TS 420 i TS 440 uključuje sljedeće komponente za standardno održavanje:

  • Filter zraka 
  • Svjećica
  • Filter goriva


STIHL filter zraka pogodan je za sve radne uvjete i stoga se može koristiti univerzalno. Zahvaljujući finim porama filtrira i najsitniju  prljavštinu. Zamjenom filtera zraka motor brusnog parača pouzdano je zaštićen od ulaska abrazivne prašine. Time su performanse motora uvijek na visokoj razini, potrošnja je niska i možete nastaviti rad s uređajem.

 

Kako bi se performanse uređaja zadržale na visokoj razini, također je poželjno redovito mijenjati svjećicu. To je osnova za čisto sagorijevanje u motoru. Filter goriva zadržava gorivo bez stranih čestica prije nego što uđe u motor. Na taj način štiti motor i osigurava dulji radni vijek samog uređaja. Filter se mora redovito mijenjati kako bi uređaj pouzdano funkcionirao.


Za zamjenu filtera zraka i svjećice najbolje je koristiti praktični kombinirani ključ koji ste dobili s vašim STIHL brusnim paračem. Kartonska kuka integrirana je u pakiranje samog servisnog seta. To vam omogućuje jednostavno uklanjanje i zamjenu filtera za gorivo. Za to vam sada ne trebaju nikakvi dodatni alati. Usluga i savjeti

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Ovdje ćete pronaći odgovarajuće upute za upotrebu naših proizvoda.

Najčešće postavljena pitanja

Imate li pitanja? Ovdje ćete pronaći prave odgovore na najčešća pitanja.