Trimeri za travu, motorne kose i motorni čistači

16 proizvoda
od proizvoda

STIHL KVALITETA

TRIMERI, MOTORNE KOSE I MOTORNI ČISTAČI

Kada divlje raslinje i korov kao i neuredni rubovi travnjaka narušavaju cjelokupni izgled okućnice, vrta ili javnih površina, STIHL trimeri za travu, motorne kose i motorni čistači pomažu vam da sve pouzdano i brzo vratite u red.

RAZLIKE IZMEĐU STIHL TRIMERA ZA TRAVU, MOTORNIH KOSA I MOTORNIH ČISTAČA

Način rada STIHL trimera za travu, motornih kosa i motornih čistača vrlo je sličan: Pomoću radilice motor pokreće brzo rotirajući alat koji kosi/reže travu, grmlje i tvrdokornu raslinje. Razlike su prvenstveno u snazi uređaja, prema kojoj ćete pronaći odgovarajući model za svaku namjenu.

OD KOŠNJE DO PILJENJA MANJIH STABALA

Sa STIHL trimerima za travu, motornim kosama i motornim čistačima možete ne samo uređivati rubove travnjaka oko kuće, kositi travnjake, već i učinkovito obuzdavati divlje raslinje kod profesionalnog održavanja krajolika, javnih površina i u šumarstvu.

Za manje zelene površine idealni su STIHL trimeri za travu - s njima možete pouzdano urediti sve rubove travnjaka u privatnom vrtu koji su teško dostupni s kosilicom. Mali, ali izuzetno snažni uređaji također impresioniraju svojom posebno malom težinom. Ako tražite nešto za obimnije i zahtjevnije zadatke, preporučuje se odabir snažnije STIHL motorne kose. S ovim uređajima, zahvaljujući STIHL 2-MIX motoru i visokoj učinkovitosti rezanja, možete bez problema obavljati i radove na velikim travnatim površinama. Snažne motorne kose dostupne su u i leđno nosivoj izvedbi (motorni čistači), omogućujući da radite štedeći snagu čak i na teškom terenu.

STIHL motorni čistači su snažne motorne kose. Oni su prvi izbor za sve profesionalne korisnike. S ovim izuzetno snažnim uređajima možete učinkovito kositi i kroz gusto raslinje kod održavanja krajolika, javnih površina i u šumaratvu, koristeći rezni alat poput noževa za gustiš BrushCut ili listova kružne pile WoodCut. Naši motorni čistači, zahvaljujući promišljenoj ergonomiji, osiguravaju dobar i ugodan radni osjećaj čak i nakon nekoliko sati rada. Tako se sjedinjuju robusnost, snaga i jednostavnost upotrebe u izvrsnoj izvedbi STIHL motornih kosa i čistača.

BENZINSKI, AKUMULATORSKI ILI ELEKTRIČNI TRIMER/MOTORNA KOSA - KOJI MODEL ODABRATI?

STIHL benzinski trimeri/motorne kose dolaze u različitim varijantama za različite poslove košnje i različite  površine. Počevši od STIHL trimera za košnju malih zelenih površina, preko motornih kosa za košnju oko kuće i vrta, do posebno snažnih motornih čistača i leđno nosivih motornih čistača za održavanje livada i krajolika. Ukratko, s našim benzinskim motornim kosama gotovo je sve moguće, od košnje trave do rezanja drveća. Npr., STIHL akumulatorske motorne kose lagane su i jednostavne za rukovanje i odlično su se pokazale za košnju na okućnici i javnim površinama u područjima osjetljivim na buku. Također, kombinacija snažne motorne snage, niske razine buke i jednostavnosti upotrebe čini ih idealnim kako za privatne korisnike tako i za profesionalce kod održavanja javnih površina i krajolika. Električni trimeri za travu pogodni su za radove košnje i čišćenja, kao što su uklanjanje nepoželjnog zelenila oko kamenja, biljaka ili cvjetnih posuda te uz rubove travnjaka.

DODATNI PRIBOR ZA TRIMERE, MOTORNE KOSE I MOTORNE ČISTAČE

Za STIHL trimere, motorne kose i čistače dostupan je odgovarajući pribor i oprema. Počevši od različitih glava za košnju, noževa za košnju, listova kružne pile, pa sve do sistema za nošenje i ostale opreme koja će posao košnje učiniti lakšim i jednostavnijim za korisnika.

Pribor