SERVISNI SET 4
Service Kits - Servisni setovi

SERVISNI SET 4

Novo
  • Za benzinske motorne pile STIHL MS 441, MS 461, MS 881
  • U setu su standardne komponente za održavanje motorne pile  
  • U setu je HD2 filter zraka, svjećica i filter goriva 
  • Jednostavna izmjena sastavnica pomoću kombiniranog ključa 
  • Filter goriva lako se može izmijeniti pomoću kartonske kuke koja je uključena u set
33,30 KM
Odabrani artikl
Ovaj proizvod je isključivo dostupan kod naših trgovaca
Pronađi trgovca

SERVISNI SET ZA STIHL MOTORNE BENZINSKE PILE MS 441, MS 461, MS 881  ZA REDOVNO ODRŽAVANJE I DUŽI RADNI VIJEK PILE

Pomoću SERVISNOG SETA 4 za STIHL benzinske motorne pile MS 441, MS 461 i MS 881 možete sami izvršiti jednostavne radove održavanja. Ovo proaktivno i redovito standardno održavanje, poput zamjene filtera zraka i goriva kao i svjećice, produžuje vijek trajanja vaše motorne pile. Na taj način sami osiguravate da dijelovi uređaja budu čisti i bez oštećenja te da motor vaše motorne pile uvijek radi pouzdano i s optimalnim performansama.


STIHL servisni set 4 za STIHL MS 441, MS 461, MS 881 uključuje sljedeće komponente za standardno održavanje:

  • HD2 filter zraka
  • Svjećica
  • Filter goriva


STIHL HD2 filter zraka pogodan je za sve radne uvjete i stoga se može koristiti univerzalno. Zahvaljujući finim porama, nudi vrlo visoku kvalitetu filtera i filtrira i najsitniju prljavštinu. Zamjenom HD2 filtera zraka motor motorne pile pouzdano je zaštićen od ulaska abrazivne prašine. Time su performanse motora uvijek na visokoj razini, potrošnja je niska i možete nastaviti rad sa motornom pilom.


Kako bi se performanse uređaja zadržale na visokoj razini, također je poželjno redovito mijenjati svjećicu. To je osnova za čisto sagorijevanje u motoru. Filter goriva zadržava gorivo bez stranih čestica prije nego što uđe u motor. Na taj način štiti motor i osigurava dulji radni vijek samog uređaja. Filter se mora redovito mijenjati kako bi uređaj pouzdano funkcionirao.


Za zamjenu filtera zraka i svjećice najbolje je koristiti praktični kombinirani ključ koji ste dobili s vašom STIHL motornom pilom. Kartonska kuka integrirana je u pakiranje samog servisnog seta. To vam omogućuje jednostavno uklanjanje i zamjenu filtera za gorivo. Za to vam sada ne trebaju nikakvi dodatni alati. Usluga i savjeti

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Ovdje ćete pronaći odgovarajuće upute za upotrebu naših proizvoda.

Najčešće postavljena pitanja

Imate li pitanja? Ovdje ćete pronaći prave odgovore na najčešća pitanja.