SERVISNI SET 17
Service Kits - Servisni setovi

SERVISNI SET 17

Novo
  • Za benzinsku motornu pilu STIHL MS 500i
  • U setu su standardne komponente za održavanje motorne pile  
  • U setu je HD2 filter zraka, svjećica i filter goriva 
  • Jednostavna izmjena sastavnica pomoću kombiniranog ključa 
  • Filter goriva lako se može izmijeniti pomoću kartonske kuke koja je uključena u set
31,30 KM
Odabrani artikl
Ovaj proizvod je isključivo dostupan kod naših trgovaca
Pronađi trgovca

SERVISNI SET ZA STIHL MOTORNU BENZINSKU PILU MS 500i ZA REDOVNO ODRŽAVANJE I DUŽI RADNI VIJEK PILE

Pomoću SERVISNOG SETA 17 za STIHL benzinsku motornu pilu MS 500i možete sami izvršiti jednostavne radove održavanja. Ovo proaktivno i redovito standardno održavanje, poput zamjene filtera zraka i gorivo kao i svjećice, produžuje vijek trajanja vaše motorne pile. Na taj način sami osiguravate da dijelovi uređaja budu čisti i bez oštećenja te da motor vaše motorne pile uvijek radi pouzdano i s optimalnim performansama.


STIHL servisni set 17 za STIHL MS 500i uključuje sljedeće komponente za standardno održavanje:

  • HD2 Filter zraka 
  • Svjećica
  • Filter goriva


STIHL HD2 filter zraka pogodan je za sve radne uvjete i stoga se može koristiti univerzalno. Zahvaljujući finim porama, nudi vrlo visoku kvalitetu filtera i filtrira i najsitniju prljavštinu.  Zamjenom HD2 filtera zraka motor motorne pile pouzdano je zaštićen od ulaska abrazivne prašine. Time su performanse motora uvijek na visokoj razini, potrošnja je niska i možete nastaviti rad sa motornom pilom.

 

Kako bi se performanse uređaja zadržale na visokoj razini, također je poželjno redovito mijenjati svjećicu. To je osnova za čisto sagorijevanje u motoru. Filter goriva zadržava gorivo bez stranih čestica prije nego što uđe u motor. Na taj način štiti motor i osigurava dulji radni vijek samog uređaja. Filter se mora redovito mijenjati kako bi uređaj pouzdano funkcionirao.


Za zamjenu filtera zraka i svjećice najbolje je koristiti praktični kombinirani ključ koji ste dobili s vašom STIHL motornom pilom. Kartonska kuka integrirana je u pakiranje samog servisnog seta. To vam omogućuje jednostavno uklanjanje i zamjenu filtera za gorivo. Za to vam sada ne trebaju nikakvi dodatni alati. Usluga i savjeti

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Ovdje ćete pronaći odgovarajuće upute za upotrebu naših proizvoda.

Najčešće postavljena pitanja

Imate li pitanja? Ovdje ćete pronaći prave odgovore na najčešća pitanja.