Akumulatorska tehnologija

STIHL AKUMULATORSKA TEHNOLOGIJA: LAGANA, TIHA, SNAŽNA


Snažna, tiha, inovativna: STIHL akumulatorska tehnologija impresionira svojim izvanrednim performansama, dugim vijekom trajanja i maksimalnom svestranošću.

STIHL AI linija

STIHL AI linija

Pomoću brzih i jednostavnih uređaja AI linije dobro ste opremljeni za realizaciju poslova u vašem vrtu. Kako bi napunili integriranu bateriju, trebate uređaj samo priključiti u zidnu utičnicu.

STIHL AK sistem

STIHL AK sistem

Je li vaš vrt vaš osobni projekt? U tom se slučaju pouzdajte u akumulatorske uređaje STIHL AK sistema koji se odlikuje visokim performansama i izdržljivošću. Prednost: S izmjenjivom baterijom i velikim rasponom uređaja dobivate maksimalnu fleksibilnost. Dakle, spremni ste za bilo koji zadatak.

STIHL AP sistem

STIHL AP sistem

AP sistem uključuje posebno snažne akumulatorske uređaje. Svojom snagom i izdržljivošću idealni su za profesionalno održavanje krajolika, vrtova i drveća. Kod komunalnih radova također obavljaju sjajan posao - i diskretni su kad je buka u pitanju.

STIHL AS sistem

STIHL AS sistem

Jeste li vlasnik posjeda ili vrta, povremeni korisnik, bavite se vrtlarenjem ili radite u rasadniku? Tada je akumulatorska tehnologija STIHL AS sistema stvorena za vas. Uređaji koji pripadaju ovom sistemu svestrani su i posebno jednostavni za uporabu.

Vrijeme rada i punjenja

Vrijeme rada i punjenja

Otkrijte vrijeme rada različitih STIHL akumulatorskih uređaja prema napunjenosti baterije, kao i vrijeme punjenja različitih STIHL baterija.

Pribor