MSA 300 (BEZ BATERIJE I PUNJAČA)
Akumulatorske motorne pile

MSA 300 (BEZ BATERIJE I PUNJAČA)

Novo
  • Uređaj bez baterije i bez punjača
  • Posebno snažna akumulatorska motorna pila za profesionalnu primjenu 
  • Za obaranje manjih i srednjih stabala, za kresanje i sječu trupaca po dužini
Težina (kg)
5,4
Preporučena baterija
AP 500 S
Razina zvučnog tlaka dB (A)
93

ⓘ Sigurnosne napomene

Kako biste upoznali, procijenili i izbjegli opasnosti koje donosi rukovanje motornom pilom neophodno je prije prvog stavljanja uređaja u rad/pogon pažljivo pročitati i primjenjivati Upute za uporabu i Upute o sigurnosti pri radu. Pored toga, valja imati na umu važnost i ulogu zaštitne odjeće i opreme.
U slučaju nejasnoća, preporučamo vam savjetovanje s vašim ovlaštenim STIHL trgovcem.

Više informacija pronaći ćete ovdje.

1.599,00 KM Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu!
Odabrani artikl
Dostupnost
Dostupno
NAČINI ISPORUKE
Načini isporuke
Ovaj proizvod možete naručiti izravno kod kuće ili ga besplatno preuzeti kod nekog od naših specijaliziranih prodavača.
Tijekom postupka naručivanja automatski ćete imenovati stručnjaka za savjete, upute i uslugu. To možete i sami promijeniti.
Obratite pažnju na moguća različita vremena otvaranja kod vašeg stručnjaka.
Neki se stručnjaci prikupljaju privremeno u području servisa ili radionice. Preporučujemo da prije preuzimanja narudžbe kontaktirate trgovca telefonom.
Dostava : Do željene adrese u roku od 2-3 radna dana
Naplata : Putem kreditne kartice (jednokratno ili na rate), virmanom ili pouzećem
Garancija : 2 godine za privatne korisnike
SERVISNA PODRŠKA : Osigurana STIHL servisna podrška kao i dostupnost dodatnog pribora i rezervnih dijelova
Sve cijene uključuju 17% PDV-a.
Ovaj je proizvod također dostupan od vašeg prodavača u vašoj blizini.
Pronađi trgovca

AKUMULATORSKA MOTORNA PILA MSA 300 - POSEBNO SNAŽNA ZA PROFESIONALNU PRIMJENU 

STIHL MSA 300 prva je akumulatorska motorna pila koja je ciljano razvijena i dizajnirana za profesionalne radove. Puna snaga od 3,0 kW pretvara se u brzinu lanca do 30 m/s zahvaljujući snažnoj bateriji STIHL AP 500 S razvijenoj upravo za ovu motornu pilu. Zajedno s lancem pile STIHL .325" RS Pro i vodilicom Light 04 osigurava visok učinak rezanja uz znatno smanjenu težinu uređaja. Profesionalci koji rade sa STIHL MSA 300  impresionirani su i robusnom konstrukcijom uređaja otpornom na vremenske uvjete. STIHL Antivibracijski sistem smanjuje razinu vibracija i na taj način rasterećuje vaše mišiće i zglobove.

Servisni poklopac posebno olakšava pristup filteru kako bi održavanje i čišćenje akumulatorske motorne pile MSA 300 bilo što lakše. STIHL MSA 300 je prva motorna pila u asortimanu akumulatorskih pila koja ima kokpit za obavijesti i upravljanje uređajem, koji možete koristiti za dobivanje svih ključnih podataka i informacija o vašoj pili. 

U pregledu vremena rada baterije i vremena punjenja prikazanih u našem katalogu OVDJE možete vidjeti koliko dugo možete raditi sa ovom STIHL akumulatorskom pilom i koliko dugo treba puniti AP akumulatorsku bateriju. U pregledu također možete vidjeti koja se  AP baterija preporučuje za vaš STIHL akumulatorski uređaj.

Svi akumulatorski uređaji u STIHL AP sistemu namijenjeni su profesionalnim korisnicima i svakodnevnoj uporabi, čak i u nepovoljnim vremenskim uvjetima. Uređaji također imaju zaštitu od prskanja vode sa svih strana, što je dokazano strogim internim testovima. Zaštita od prskanja vode koja je već dokazana internim ispitivanjima, također je certificirana prema klasi zaštite IPX4.


UDOBAN RAD STIHL MSA 300 ZAHVALJUJUĆI SENZORU RAZINE ULJA


Profesionalci u šumarstvu, hortikulturi i komunalci zahvaljujući svim navedenim karakteristikama i snazi ove STIHL akumulatorske motorne pile mogu obavljati zadatke, obaranja, kresanja, piljenja i sječe trupaca po dužini posebno učinkovito i komforno. 3 radna programa (Eco, sječa i rezanje grana) konfiguriraju motornu pilu za odgovarajuće primjene. Osim toga, senzor razine ulja kontinuirano mjeri dostupnu količinu ulja za lanac i tako vam pomaže u učinkovitom radu.


NAPOMENA: STIHL preporučuje korištenje ulja za lanac STIHL SynthPlus, STIHL BioPlus i STIHL ForestPlus. Moguć je rad i s drugim, svijetlim uljima za motorne pile na bazi biljnog ili mineralnog ulja.


NAPOMENA: Preporučena akumulatorska baterija za rad s MSA 300 je STIHL AP 500 S. Korištenje drugih STIHL aku baterija ne jamči korištenje svih funkcija niti maksimalni mogući radni učinak. 


  • Uređaj bez baterije i bez punjača
  • Snažna akumulatorska motorna pila za profesionalnu primjenu
  • Za obaranje manjih i srednjih stabala, za kresanje, piljenje i sječu trupaca po dužini 


Posebne značajke

Fotografije prikazanih značajki su simbolične. Stvarni izgled i tehnička izvedba navedenih posebnih značajki mogu se razlikovati od prikazanih fotografija.Tehnički detalji

Težina (kg) 5,4
Preporučena baterija AP 500 S
Razina zvučnog tlaka dB (A) 93
Aku tehnologija Litij-ion PRO
Razina zvučne snage dB (A) 104
Vrijednost vibracija lijevo / desno m/s2 2,6/2,8
Dužina vodilice,lanca 40 cm
Recenzije

0.0
0 recenzija

Usluga i savjeti

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Ovdje ćete pronaći odgovarajuće upute za upotrebu naših proizvoda.

Najčešće postavljena pitanja

Imate li pitanja? Ovdje ćete pronaći prave odgovore na najčešća pitanja.