Motorne pile

26 proizvoda
od proizvoda


STIHL MOTORNE PILE ZA PRIVATNE KORISNIKE I PROFESIONALCE

STIHL je vodeća marka benzinskih motornih pila. To dokazuje kvaliteta, znanje i tradicija, te udobnost, učinkovitost i primjene najnovijih tehnologija - iz generacije u generacije.

VRHUNSKA STIHL KVALITETA ZA SVE RADOVE - OD PRIPREME DRVA ZA OGRJEV DO PROFESIONALNE NJEGE DRVEĆA

Kod radova u šumi, poljoprivredi ili na okućnici i u vlastitom vrtu, sve je jednostavnije kada imate pravi uređaj pri ruci. STIHL nudi uređaj koji će vam olakšati radove na otvorenom. Za svakog korisnika, od hobiste do profesionalca!  STIHL motorne pile opremljene su sofisticiranim lancima koji su u potpunosti usklađeni sa STIHL motornim pilama, zatim proizvedeni u STIHL vlastitom pogonu lanaca u Švicarskoj i to s najvišom preciznošću. Još jedan zaštitni znak svih STIHL motornih pila, uz dokazanu STIHL kvalitetu i preciznu tehniku, su oprema i pribor - kako bi vam posao uvijek išao lako od ruke i kako biste dugo uživali u svojoj STIHL motornoj pili. Bez obzira, sječete li povremeno drva za ogrjev, režete građevinski materijal ili svakodnevno radite u šumi, uvijek nosite odgovarajuću zaštitnu odjeću pri radu s motornom pilom.

Naše kompaktne STIHL motorne pile jednostavne su za rukovanje i posebno tražene među privatnim korisnicima. S ovim laganim motornim pilama možete jednostavno održavati okućnicu i vrt ili pripremati  zalihe drva za ogrjev. Raznovrsne i robusne motornepile srednjeg raspona snage omogućavaju svakodnevno radove u poljoprivredi, vrtlarstvu ili na gradilištima. STIHL modeli namijenjeni profesionalcima ušumarstvu ističu se izraženom okretnošću i izvrsnim omjerom snage i težine. Različite specijalne motorne pile - poput STIHL motornih pila za njegu drveća, carving pila ili pila za spašavanje spašavanja – garantiraju uvijek izvrstan učinak čak i kod najzahtjevnijih radova. Pregledajte sve STIHL modele motornih pila na našem webshop-u.

BENZINSKE, AKUMULATORSKE ILI ELEKTRIČNE MOTORNE PILE – KOJU ODABRATI?

STIHL je vodeća marka benzinskih motornih pila. To dokazuje STIHL kvaliteta, znanje i tradicija, te udobnost, učinkovitost kao i primjene najnovijih tehnologija – i to iz generacije u generacije. Benzinske motorne pile opremljene su snažnim, ali istovremeno štedljivim STIHL 2-MIX motorom. Kombinirajući iznimnu snagu, rezni učinak i visoku udobnost pri radu, STIHL benzinske motorne pile pružaju vam sve moguće opcije - od laganih modela za povremene korisnika do najjače serijski proizvedene motorne pile na svijetu- bez obzira radi li se o održavanju okućnice i vlastitog vrta, pripreme drva za ogrjev ili obavljanju svakodnevne profesionalne sječe drva u šumi.

Sa STIHL akumulatorskom tehnologijom svladat ćete svaki izazov - i to potpuno jednostavno i tiho. Za hobiste i profesionalce - sa širokim asortimanom akumulatorskih motornih pila, STIHL nudi odgovarajući uređaj za svakoga. S moćnim STIHL AK sistemom, uspješno ćete se nositi sa zahtjevnim zadacima u srednjim i većim vrtovima i okućnicama. Za profesionalce dostupan je STIHL AP sistem - s konstantno visokom snagom, maksimalnom energetskom učinkovitošću i ergonomijom pri radu.

STIHL električne motorne pile uvijek su opcija kako za privatne korisnike, tako i za profesionalce. S ovim tihim električnim motornim pilama možete obavljati poslove sječe drva za ogrjev, ali i preciznu obradu drveta. Zahvaljujući pogonu bez emisija štetnih plinova, s njima možete raditi i u zatvorenim prostorima.  Dakle, jednostavno odaberite STIHL model motorne pile koji vama najbolje odgovara, a možete ih naručiti putem webshop-a u bilo koje vrijeme u danu.

TEHNIKA, UDOBNOST I SIGURNOST STIHL MOTORNIH PILA

Snaga je važna, ali udobno rukovanje i sigurnost tijekom rada podjednako su bitni za korisnika. Stoga su sve STIHL motorne pile opremljene promišljenom i inovativnom tehnikom. Na primjer, sa STIHL ErgoStart sistemom za jednostavno pokretanje, STIHL QuickStop dodatnim sistemom za zaustavljanje, brzim zatezačem lanca, patentiranim spremnikom koji se može otvarati bez alata ili STIHL Antivibracijskim sistemom.

STIHL PRIBOR ZA MOTORNE PILE

Kako bi kvaliteta vaše STIHL motorne pile ostala uvijek na visini zadatka, preporučujemo da ju pravilno skladištite. Također, redovito čistite svoju motornu pilu i reznu garnituru i pridržavajte se pravilnog održavanja koji je naveden u STIHL upustvima za korištenje. Na našem webshop-u možete pronaći odgovarajuću opremu za STIHL motorne pile, različite rezne garniture (lance i vodilice) te korisne savjete za održavanje i pravilno rukovanje STIHL motornim pilama.  

 

Pribor