AKUMULATORSKA BATERIJA AP 500 S
Baterije i punjači za akumulatorske uređaje

AKUMULATORSKA BATERIJA AP 500 S

Novo
  • Snažna i izdržljiva litij-ionska akumulatorska baterija
  • Snaga baterije od 337 Wh pri težini od 2,0 kg
  • Kompatibilna sa svim akumulatorskim uređajima u STIHL AP sistemu
  • Povećan broj ciklusa punjenja zahvaljujući tehnologiji Power Laminate
  • 4 praktične LED diode za prikaz stanja napunjenosti i sadržaja energije
Aku tehnologija
Litij-ion
Nazivni napon V
36
Težina (kg)
2
1.135,10 KM
Odabrani artikl
Ovaj proizvod je isključivo dostupan kod naših trgovaca
Pronađi trgovca

AKUMULATORSKA BATERIJA AP 500 S JE FLEKSIBILNO  aku RJEŠENJE ZA ODRŽAVANJE VRTOVA, KRAJOLIKA I DRVEĆA

STIHL AP sistem podržava vas u svakodnevnim poslovima njege vrta, krajolika i drveća. Odgovarajuće AP litij-ionski akumulatorske baterije osiguravaju da STIHL akumulatorske uređaje koristite čak kod zahtjevnih radova. Četiri LED svjetla informiraju vas o statusu napunjenosti baterije. Zahvaljujući novoj Power Laminate tehnologiji, baterija STIHL AP 500 S nudi dvostruko veći broj mogućih ciklusa punjenja u usporedbi s prethodnim baterijama iz STIHL aku sistema. Izlazna snaga također je povećana u usporedbi s AP 300 S akumulatorskom baterijom. STIHL AP 500 S također se može integrirati u STIHL Connected Fleet Management sistem To vam u svakom trenutku daje transparentnost o stvarnom radnom vremenu sa STIHL aku uređajima iz AP sistema.

STIHL AP 500 S nazivnog napona od 36 V možete puniti brzim punjačima STIHL AL 3010i STIHL AL 500 ili standardnim punjačem STIHL AL 101.

U pregledu vremena trajanja baterije i vremena punjenja prikazanih u našem Katalogu OVDJE možete vidjeti koliko dugo možete raditi sa svojim STIHL akumulatorskim uređajem i koliko dugo treba puniti korištenu akumulatorsku bateriju AP. U pregledu također možete vidjeti koja se AP akumulatorska baterija preporučuje za vaš STIHL uređaj.

Svi akumulatorski uređaji u  STIHL AP sistemu namijenjeni su profesionalnim korisnicima i svakodnevnoj upotrebi čak i u nepovoljnim vremenskim uvjetima, i stoga su testirani na zaštitu od prskanja vode. Učinkovitost je dokazana zahtjevnim internim ispitivanjima. Ispitivanje prskanjem vode temelji se između ostalog na standardu IPX4.
Tehnički detalji

Aku tehnologija Litij-ion
Nazivni napon V 36
Težina (kg) 2
Usluga i savjeti

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Ovdje ćete pronaći odgovarajuće upute za upotrebu naših proizvoda.

Najčešće postavljena pitanja

Imate li pitanja? Ovdje ćete pronaći prave odgovore na najčešća pitanja.