Robotske kosilice STIHL iMow® - vaš partner za pametnu i automatsku njegu travnjaka

Dobrodošli u svijet STIHL iMOW® robotskih kosilica, gdje se udobnost i učinkovitost združuju u savršeno rješenje za uređenje vašeg vrta.

S tehnološki naprednim funkcijama, pouzdanom košnjom i jednostavnim upravljanjem, naše robotske kosilice u potpunosti odgovaraju svim vašim željama za sveobuhvatnim i jednostavnim održavanjem travnjaka.

PRAVI IZBOR ZA SVAKI TRAVNJAK

Uz široku ponudu modela iMOW® robotskih kosilica održavanje vašeg travnjaka biti će u potpunosti jednostavno. Svaki model dizajniran je za postizanje savršenih rezultata košnje, ovisno o vrsti travnjaka ili zahtjevnosti terena, poput strmih padina, uskih prolaza ili složeno dizajniranih vrtova.

Pomoću MY iMOW® aplikacije možete samostalno postaviti plan košnje i definirati željene vremenske okvire kao i granično područje košnje. Nakon postavljanja svih parametara, udobno se smjestite i promatrajte kako će robotska kosilica iMOW® umjesto vas obaviti sav posao, bez obzira na vremenske uslove ili doba dana. Po završetku košnje ili kada je potrebno napuniti bateriju, kosilica se automatski vraća u stanicu za punjenje.

ROBOTSKE KOSILICE iMOW® i iMOW® EVO

Modele nove generacije robotskih kosilica iMOW® i iMOW® EVO te njihove tehničke karakteristike možete pogledati na našoj web stranici, a za dodatne informacije i kupnju molimo da se obratite vašem STIHL ovlaštenom trgovcu u Bosni i Hercegovini.

iMOW®

 • ✓ potpuno automatski kosi, usitnjava i gnoji kao kosilica za malčiranje
 • ✓ osigurava savršeno čisti rez u kratkom aktivnom vremenu košnje
 • ✓ za travnjake do 5.000 m² (ovisno o modelu) i svladavanje nagiba i do 40 %
 • ✓ snažna litij-ionska baterija visokih perfomansi
 • ✓ precizan Disc-Cut sistem košnje s tri slobodno njišuća noža
 • ✓ elektroničko podešavanje visine košnje, širina košnje od 28 cm
 • ✓ intuitivno upravljanje putem MY iMOW® aplikacije, upravljačke ploče s glasovnim upravljanjem i LED trakama
 • ✓ povezivanje putem WLAN-a ili Bluetooth®, mogućnost integracije na Smart Home sisteme
 • ✓ mogućnost ograničenja košnje na određene zone travnjaka
 • ✓ u obim isporuke su uključeni: robotska kosilica iMOW®, stanica za punjenje, 4 klina.

iMOW® robotske kosilice dostupne su isključivo kod ovlaštenih STIHL trgovaca, njihov popis možete pronaći ovdje.

iMOW® EVO

 • ✓ prošireni raspon funkcija u usporedbi s modelima iMOW® 5, 6 i 7
 • ✓ STIHL iMOW® EVO savladavaju površine do 5.000 m2, ovisno o modelu
 • ✓ još jednostavnije i intuitivnije upravljanje
 • ✓ upravljanje pomoću MY iMOW® aplikacije moguće je i putem mobilne mreže neovisno o lokaciji
 • ✓ dodatne LED trake za vizualni prikaz statusa
 • ✓ košnja na nagibima i do 45 %, ugradnjom dodatnog seta može se povećati do najviše 55 %
 • ✓ u obim isporuke su uključeni: iMOW® EVO robotska kosilica, stanica za punjenje, 4 klina.

iMOW® robotske kosilice dostupne su isključivo kod ovlaštenih STIHL trgovaca, njihov popis možete pronaći ovdje.

ZAŠTO ODABRATI iMOW ROBOTSKU KOSILICU?

NAPREDNA I KORISNIKU PRILAGOĐENA TEHNOLOGIJA

Nova generacija STIHL iMOW® robotskih kosilica opremljena je najnovijom tehnologijom koja omogućuje preciznu i učinkovitu košnju travnjaka.

Upravljanje je jednostavno i intuitivno putem upravljačke ploče sa samo nekoliko tipki, dodatno je podržano i glasovnim upravljanjem.

Također, putem vašeg pametnog telefona ili računala možete pomoću MY iMOW® aplikacije jednostavno upravljati vremenom i načinom košnje vaše nove robotske kosilice.

TRADICIJA I POUZDANOST ROBNE MARKE STIHL

Kao vodeći brend u industriji, s više od 95 godina duge tradicije, STIHL predstavlja pouzdanost i kvalitetu. Naše robotske kosilice proizvedene su po najvišim standardima, što osigurava besprijekoran rad, čak i u najzahtjevnijim uslovima rada.

JEDNOSTAVNO I INTUITIVNO UPRAVLJANJE

Jednostavnost korištenja ključ je upotrebe svakog STIHL uređaja. S intuitivnim korisničkim sučeljem, jednostavnim postavkama i mogućnošću upravljanja putem pametnih uređaja, svojom robotskom kosilicom moći ćete brzo i jednostavno upravljati bez nepotrebnog gubljenja vremena. Kod EVO modela svoju robotsku kosilicu možete povezati sa MY iMOW® aplikacijom i putem mobilne mreže.

PAMETNE FUNKCIJE

Nova generacija iMOW® robotskih kosilica opremljena je brojnim funkcijama, kao na primjer: GPS navigacija, senzor za prepoznavanje prepreka, senzor za kišu, mogućnost izrade interaktivnog plana košnje, upravljanje košnjom u različitim zonama, elektroničko podešavanje visine košnje, povezivost s pametnim uređajima, tako da u svakom trenutku možete imati potpunu kontrolu nad košnjom svog travnjaka, gdje god se nalazili.

INSTALACIJA I AKTIVACIJA iMOW® ROBOTSKE KOSILICE

Ukoliko niste sigurni koji model iMOW® ROBOTSKE KOSILICE odabrati, predlažemo vam da posjetite najbližeg STIHL ovlaštenog trgovca u Bosni i Hercegovini, koji će vas savjetovati i pomoći vam u odabiru odgovarajućeg modela za vaš travnjak.

Nakon što odaberete odgovarajući model iMOW® robotske kosilice, možete se udobno smjestiti i opustiti. Vaš STIHL ovlašteni trgovac preuzima cjelokupni posao oko instalacije uređaja. On je vaš pouzdani partner za profesionalnu montažu i sva pitanja vezana uz iMOW® robotske kosilice.

Vašu novu iMOW® robotsku kosilicu možete i sami montirati i aktivirati za košnju. Video upute za izradu plana košnje, postavljanje granične žice, montažu stanice za punjenje te sve ostalo potrebno za instalaciju vaše nove iMOW® i iMOW® EVO robotske kosilice možete pronaći ovdje.

*Istaknute cijene su neobvezujuće preporučene maloprodajne cijene iskazane u KM s uključenim PDV-om. Cijene se temelje prema aktualnom cjeniku za 2024. godinu.