iMOW® 7 EVO
Robotske kosilice

iMOW® 7 EVO

Novo
  • Robotske kosilice za površine travnjaka do 5.000 m² i nagibe do 45 % (tj. do 55% sa setom za nadogradnju)
  • Precizni sistem košnje s 3 okretna iznimno oštra noža
  • Varijabilno elektroničko podešavanje visine košnje 
Optimalna površina travnjaka
do 5.000 m²
Maksimalni nagib terena
45 %
Širina košnje cm
28
8.800,00 KM Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu!
Odabrani artikl
Ovaj proizvod je isključivo dostupan kod STIHL ovlaštenog trgovca.
Pronađi trgovca

iMOW® 7 EVO: ZA POTPUNO AUTOMATSKU NJEGU VELIKIH TRAVNJAKA

Za potpuno automatsku i učinovitu njegu velikih travnjaka sa snažnom litij-ionskom baterijom, Disc-Cut sistemom košnje s tri okretna noža s velikom brzinom rezanja za čist i precizan rez.  Snaga njezine baterije omogućuje neometano rad na iznimno velikim površinama.

STIHL iMOW® 7 EVO savladava površine do 5.000 m2 zahvaljujući pouzdanoj vožnji bez problema kosi i na padinama s nagibom terena do 45 %. Ugradnjom dodatnog seta za nadogradnju 10 moguća je košnja i na nagibima terena do 55%. Prilikom košnje ova kosilica istovremeno usitnjava travu tako da tako usitnjena trava služi kao prirodno gnojivo za travnjak. Koristeći ultrazvučne senzore i kontroliranu brzinu, preprekama se lagano približava, nakon kontakta s preprekom, kosilica automatski mijenja smjer. Na uskim mjestima, inteligentni manevri okretanja podržavaju učinkovitu košnju. Na neravnom terenu, brzina se prilagođava zahvaljujući senzorima nagiba, tako da čak i tamo dobivate dosljedan rezultat.

Upravljačka ploča omogućuje jednostavno upravljanje putem nekoliko tipki, intuitivno upravljanje dodatno je podržano i govornim upravljanjem. Trenutni status vaše robotske kosilice prikazuje se putem LED Matrix stražnje trake na kućištu uređaja, dok LED prednja traka omogućuje dnevna svjetla na tri različita načina. Vašom iMOW® 7 EVO robotskom kosilicom možete upravljati putem Bluetooth® ili WiFi mreže pomoću MY iMOW® aplikacije. Dodatno, putem aplikacije možete individualno postaviti visinu košnje na nekoliko razina. Uz pomoć mobilnog modula moguće je locirati krađu putem alarma i odrediti trenutnu lokaciju vaše robotske kosilice. U rasporedu košnje definirate željene vremenske okvire za tjedne/sedmične planove košnje u kojima se iMOW® 7 EVO automatski aktivira. Po potrebi možete ručno pokrenuti svoju robotsku kosilicu. Pomoću senzora za kišu možete individualno postaviti želite li dopustiti iMOW® robotskoj kosilici da nastavi kositi na kiši ili će nadoknaditi košnju kasnije. Stanica za punjenje služi kao baza i istovremeno za punjenje robotske kosilice.

Za instalaciju vam je potreban odgovarajući set za instalaciju robotske kosilice, instalacijski set 1 i instalacijski set 2 PLUS,  ovisno o veličini travnjaka i vrta. Iako se robotska kosilica isporučuje sa svim važećim sigurnosnim standardima, imajte na umu da robotska kosilica iMOW® nije igračka. Djecu i životinje treba držati podalje od područja košnje kada je aktivan sistem košnje. Također, se mora osigurati da je područje košnje slobodno od malih predmeta poput lopti i igračaka. Dodatne informacije potražite u uputama za korištenje koje ste dobili uz uređaj.

Robotska kosilica za travnjake do 5.000 m² i nagibe do 45% (tj. do 55% sa setom za nadogradnju)

Precizan sistem košnje s 3 slobodno kretajuća iznimno oštra noža

Automatsko elektroničko podešavanje visine košnje

Jednostavno upravljanje putem MY iMOW® aplikacije i putem povezivanja s postojećim Smart Home sistemom

Individualno podešavanje plana košnje sa stalnim pristupom iMOW® kosilici putem mobilne mreže.

Obim isporuke: stanica za punjenje, 4 klina, iMOW® uređaj


Posebne značajke

Fotografije prikazanih značajki su simbolične. Stvarni izgled i tehnička izvedba navedenih posebnih značajki mogu se razlikovati od prikazanih fotografija.Tehnički detalji

Optimalna površina travnjaka do 5.000 m²
Maksimalni nagib terena 45 %
Širina košnje cm 28
Visina košnje mm 20-60
Vrijeme košnje (Ø tjedno) 125 h
Tip baterije Litij-ion
Težina uređaja kg 16
Recenzije

0.0
0 recenzija

Usluga i savjeti

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Ovdje ćete pronaći odgovarajuće upute za upotrebu naših proizvoda.

Najčešće postavljena pitanja

Imate li pitanja? Ovdje ćete pronaći prave odgovore na najčešća pitanja.