iMOW® 6 EVO
Robotske kosilice

iMOW® 6 EVO

Novo
  • Robotske kosilice za površine travnjaka do 3.000 m² i nagibe do 45 %
  • Precizni sistem košnje s 3 okretna iznimno oštra noža
  • Varijabilno elektroničko podešavanje visine košnje 
Optimalna površina travnjaka
do 3.000 m²
Maksimalni nagib terena
45 %
Širina košnje cm
28
6.600,00 KM Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu!
Odabrani artikl
Ovaj proizvod je isključivo dostupan kod naših trgovaca
Pronađi trgovca

iMOW® 6 EVO: INTUITIVNA I AUTOMATSKA KOŠNJA VELIKIH TRAVNJAKA

Za potpuno automatsku košnju velikih travnatih površina ovaj model STIHL iMOW® robotske kosilice sa snažnom litij-ionskom baterijom je odličan izbor. Ona preuzima njegu travnjaka potpuno automatski i samostalno. S Disc-Cut sistemom košnje s tri okretna noža možete postići čisti rez zahvaljujući velikoj brzini noževa.

Učinkovito i samostalno kosi travnjake površine do 3.000 m² i može bez problema savladati nagibe terena do 45%. Istovremeno kosi i malčira travu gdje se trava usitnjava prilikom košnje kako bi se mogla koristiti kao prirodno gnojivo za travnjak. Na primjer, kod košnje uzbrdo, STIHL iMOW® 6 EVO pokazuje svoju pravu snagu. Sa setom za nadogradnju moguće je savladati i nagibe čak i do 55% bez problema. Ultrazvučni senzori i kontrolirana brzina omogućuju lagano izbjegavanje prepreka, tako da se trava kosi u neposrednoj blizini objekta, a STIHL iMOW® 6 EVO automatski mijenja smjer nakon kontakta s preprekom. Inteligentni manevri prilikom okretanja, omogućuju košnju na uskim mjestima. Na neravnom terenu, brzina se prilagođava zahvaljujući senzorima nagiba.

Upravljačka ploča omogućuje jednostavno upravljanje putem nekoliko tipki. Dodatno, intuitivno upravljanje podržano je i govornim upravljanjem. Trenutni status vaše robotske kosilice prikazuje se putem LED stražnje trake, dok LED prednja traka omogućuje dnevna svjetla na tri različita načina. Vašom iMOW® 6 EVO robotskom kosilicom možete upravljati putem Bluetooth® ili WiFi mreže pomoću MY iMOW® aplikacije.

Uz pomoć mobilnog modula moguće je locirati krađu putem alarma i odrediti trenutnu lokaciju vaše robotske kosilice. Dodatno, putem aplikacije možete individualno postaviti visinu košnje na nekoliko razina. U rasporedu košnje definirate željene vremenske okvire za tjedne/sedmične planove košnje. Po potrebi možete ručno pokrenuti svoju robotsku kosilicu. Pomoću senzora za kišu možete individualno postaviti želite li dopustiti iMOW® robotskoj kosilici da nastavi kositi na kiši ili će nadoknaditi košnju kasnije. Stanica za punjenje služi kao baza i istovremeno za punjenje robotske kosilice.

Za instalaciju vam je potreban odgovarajući set za instalaciju robotske kosilice, Install Kit 1 ii Install Kit 2 PLUS,  ovisno o veličini travnjaka i vrtaIako se robotska kosilica isporučuje sa svim važećim sigurnosnim standardima, imajte na umu da robotska kosilica iMOW® nije igračka. Djecu i životinje treba držati podalje od područja košnje kada je aktivan sistem košnje. Također, se mora osigurati da je područje košnje slobodno od malih predmeta poput lopti i igračaka. Dodatne informacije potražite u uputama za korištenje koje ste dobili uz uređaj.

Robotska kosilica za travnjake do 3.000 m² i nagibe do 45 %

Precizan sistem košnje s 3 slobodno kretajuća iznimno oštra noža

Automatsko elektroničko podešavanje visine košnje

Jednostavno upravljanje putem MY iMOW® aplikacije i putem povezivanja s postojećim Smart Home sistemom 

Samostalno podešavanje plana košnje sa stalnim pristupom iMOW® kosilici putem mobilne mreže.

Obim isporuke: stanica za punjenje, 4 klina, iMOW® uređaj

Posebne značajke

Fotografije prikazanih značajki su simbolične. Stvarni izgled i tehnička izvedba navedenih posebnih značajki mogu se razlikovati od prikazanih fotografija.Tehnički detalji

Optimalna površina travnjaka do 3.000 m²
Maksimalni nagib terena 45 %
Širina košnje cm 28
Visina košnje mm 20-60
Vrijeme košnje (Ø tjedno) 90 h
Tip baterije Litij-ion
Težina uređaja kg 15
Recenzije

0.0
0 recenzija

Usluga i savjeti

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Ovdje ćete pronaći odgovarajuće upute za upotrebu naših proizvoda.

Najčešće postavljena pitanja

Imate li pitanja? Ovdje ćete pronaći prave odgovore na najčešća pitanja.