iMOW® 5
Robotske kosilice

iMOW® 5

NOVO
Novo
  • Robotske kosilice za površine travnjaka do 1.500 m² i nagibe do 40 %
  • Precizni sistem košnje s 3 okretna iznimno oštra noža 
  • Varijabilno elektroničko podešavanje visine košnje 
Optimalna površina travnjaka
do 1.500 m²
Maksimalni nagib terena
40 %
Širina košnje cm
28
4.000,00 KM Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu!
Odabrani artikl
Ovaj proizvod je isključivo dostupan kod STIHL ovlaštenog trgovca.
Pronađi trgovca

IMOW®5: SAMOSTALNO I POTPUNO AUTOMATSKI KOSI TRAVNJAKE SREDNJE VELIČINE

iMOW® 5 je dio najnovije generacije robotskih kosilica iMOW® s kojom možete potpuno automatski održavati travnjake srednje veličine. iMOW® pokreće snažna litij-ionska baterija visokih performansi za učinkovit i kontinuiran rad tijekom dužeg vremena rada. Zahvaljujući Disc-Cut sistemu košnje s tri okretna noža i uz veliku brzinu oštrica postiže se precizan rez. Ovi noževi se okreću svaki put kad stanu, što znači da duže traju prije nego što ih treba zamijeniti. 

Zahvaljujući pouzdanoj vožnji robotske kosilice, možete učinkovito kositi na padinama s nagibom do 40 %. Na travnjacima  do 1.500 m² , STIHL iMOW® 5 usitnjava travu dok u isto vrijeme malčira tako da usitnjena trava preko pokošenog travnjaka je istovremeno i prirodno gnojivo. Malčiranje je postupak sjeckanja trave na male komadiće koji se tijekom košnje tako usitnjeni ponovno vraćaju na travnjak, djelujući kao prirodno i bogato hranjivo gnojivo. Plus, imate dodatnu pogodnost što ne morate prazniti košaru za travu! Zbog toga što iMOW® kosi travu malo po malo, trava se brzo razgrađuju i na taj način postiže se nahranjen, bujni, zeleni travnjak. Koristeći ultrazvučne senzore i kontroliranu brzinu, preprekama se lagano približava, nakon kontakta s preprekom, kosilica automatski mijenja smjer. Na uskim mjestima, inteligentni manevri okretanja podržavaju učinkovitu košnju. Na neravnom terenu, brzina se prilagođava zahvaljujući senzorima nagiba, tako da čak i tamo dobivate dosljedan rezultat.

iMOW® se kontrolira putem aplikacije MY iMOW® koja upravlja svim funkcijama robotske kosilice, poput slanja na košnju, vraćanja na punjenje, promjene plana košnje, podešavanja visine rezanja ili provjere trenutnog statusa iMOW®-a. Robotska kosilica povezuje se s aplikacijom MY iMOW® putem WiFi mreže ili putem Bluetooth veze kada ste u izravnoj blizini kosilice. Upravljati možete i putem upravljačke ploče na kosilici pomoću samo nekoliko tipki. Trenutni status vaše robotske kosilice prikazuje se putem LED stražnje trake, dok LED prednja traka omogućuje dnevna svjetla na tri različita načina. iMOW® se instalira polaganjem ili zakopavanjem tanke granične žice duž vanjskog ruba vašeg travnjaka i oko prepreka u vašem vrtu, poput grmova, stabala, cvjetnih gredica ili vodenih elemenata. Zatim, druga žica u sredini vašeg travnjaka pomaže iMOW®-u da se vrati u svoju stanicu na punjenje. Ako iMOW® naiđe na objekte u području košnje, senzori će se aktivirati, uzrokujući usporavanje, blagi dodir iMOW®-a s objektom, a zatim odlazak u drugom smjeru. iMOW® možete instalirati sami putem aplikacije MY iMOW®, koja ima vodič o tome kako dovršiti instalaciju. Za složene vrtove s više planova košnje, obratite se izravno svom  STIHL ovlaštenom trgovcu.

Senzori za kišu detektiraju kišu pa možete odabrati želite li dopustiti iMOW®-u da nastavi kositi na kiši ili će nadoknaditi košnju kasnije. Zahvaljujući intuitivnom softveru iMOW®-a, ne morate brinuti niti o punjenju - kad iMOW® završi plan košnje, sam se vraća stanicu za punjenje i kako bi bio spreman za sljedeću košnju.

Ako želite provjeriti status iMOW® robotske kosilice ili ne možete pristupiti aplikaciji MY iMOW®, možete pritisnuti tipku za informacije na upravljačkoj ploči na kućištu iMOW®-a  koji će vam reći kada je planirana sljedeća sesija košnje. Pomoću tih tipki možete poslati iMOW® kući, na košnju ili zaključati kosilicu bez korištenja aplikacije.

Za instalaciju vam je potreban odgovarajući set za instalaciju robotske kosilice, instalacijski set 1 ili instalacijski set 2 PLUS,  ovisno o veličini travnjaka i vrta. Iako se robotska kosilica isporučuje sa svim važećim sigurnosnim standardima, imajte na umu da robotska kosilica iMOW® nije igračka. Djecu i životinje treba držati podalje od područja košnje kada je aktivan sistem košnje. Također, se mora osigurati da je područje košnje slobodno od malih predmeta poput lopti i igračaka. Dodatne informacije potražite u uputama za korištenje koje ste dobili uz uređaj. 

Robotska kosilica za travnjake do 1.500 m² i nagibe do 40%

Precizan sistem košnje s 3 okretna iznimno oštra noža

Automatsko elektroničko podešavanje visine košnje

Praktičan rad putem aplikacije MY iMOW®

Individualno podešavanje plana košnje

Obim isporuke: stanica za punjenje, 4 klina, iMOW® uređaj

Posebne značajke

Fotografije prikazanih značajki su simbolične. Stvarni izgled i tehnička izvedba navedenih posebnih značajki mogu se razlikovati od prikazanih fotografija.Tehnički detalji

Optimalna površina travnjaka do 1.500 m²
Maksimalni nagib terena 40 %
Širina košnje cm 28
Visina košnje mm 20-60
Vrijeme košnje (Ø tjedno) 75 h
Tip baterije Litij-ion
Težina uređaja kg 14
Recenzije

0.0
0 recenzija

Usluga i savjeti

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Ovdje ćete pronaći odgovarajuće upute za upotrebu naših proizvoda.

Najčešće postavljena pitanja

Imate li pitanja? Ovdje ćete pronaći prave odgovore na najčešća pitanja.