iMOW® 6
Robotske kosilice

iMOW® 6

Novo
  • Robotske kosilice za površine travnjaka do 3.000 m² i nagibe do 40 %
  • Precizni sistem košnje s 3 okretna iznimno oštra noža
  • Varijabilno elektroničko podešavanje visine košnje 
Optimalna površina travnjaka
do 3.000 m²
Maksimalni nagib terena
40 %
Širina košnje cm
28
5.500,00 KM Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu!
Odabrani artikl
Ovaj proizvod je isključivo dostupan kod naših trgovaca
Pronađi trgovca

iMOW® 6: SAMOSTALNA I AUTOMATSKA KOŠNJA VELIKIH TRAVNJAKA

Robotska kosilica STIHL iMOW® 6 potpuno automatski i samostalno kosi travnjake do 3.000 m²  nagibom terean do 40 %. Snažna litij ionska baterija omogućuje aktivnu košnju bez prekida. S Disc-Cut sistemom košnje s tri okretna noža i velikom brzinom košnje postiže se precizan rez u kratkom aktivnom vremenu košnje.

Prilikom procesa malčiranja trava se usitnjava na način da se može neposredno nakon košnje koristiti kao prirodno gnojivo za travnjak. Koristeći integrirane senzore, preprekama se lagano približava, nakon kontakta s preprekom kosilica automatski mijenja smjer. Ultrazvučni senzori i kontrolirana brzina omogućuju da se trava kosi neposredno u blizini objekta. Pomoću senzora nagiba brzina se prilagođava neravnom terenu, što osigurava ravnomjerni rezultat košnje.

Upravljačka ploča omogućuje jednostavno upravljanje putem nekoliko tipki, intuitivno upravljanje dodatno je podržano i govornim upravljanjem. Trenutni status vaše robotske kosilice prikazuje se putem LED stražnje trake, dok LED prednja traka omogućuje dnevna svjetla na tri različita načina. Vašom iMOW® 5 EVO robotskom kosilicom možete upravljati putem Bluetooth® ili WiFi mreže pomoću MY iMOW® aplikacije. Dodatno, putem aplikacije možete individualno postaviti visinu košnje na nekoliko razina. U rasporedu košnje definirate željene vremenske okvire za tjedne/sedmične planove košnje. Po potrebi možete ručno pokrenuti svoju robotsku kosilicu. Pomoću senzora za kišu možete individualno postaviti želite li dopustiti iMOW® robotskoj kosilici da nastavi kositi na kiši ili će nadoknaditi košnju kasnije. Stanica za punjenje služi kao baza i istovremeno za punjenje robotske kosilice.

Za instalaciju vam je potreban odgovarajući set za instalaciju robotske kosilice, Install Kit 1 ii Install Kit 2 PLUS,  ovisno o veličini travnjaka i vrta.. Iako se robotska kosilica isporučuje sa svim važećim sigurnosnim standardima, imajte na umu da robotska kosilica iMOW® nije igračka. Djecu i životinje treba držati podalje od područja košnje kada je aktivan sistem košnje. Također, se mora osigurati da je područje košnje slobodno od malih predmeta poput lopti i igračaka. Dodatne informacije potražite u uputama za korištenje koje ste dobili uz uređaj.

Robotska kosilica za travnjake do 3.000 m² i nagibe do 40 %

Precizan sistem košnje s 3 slobodno kretajuća iznimno oštra noža

Automatsko elektroničko podešavanje visine košnje

Jednostavno upravljanje putem MY iMOW® aplikacije i putem povezivanja s postojećim Smart Home sistemom

Samostalno podešavanje plana košnje

Obim isporuke: stanica za punjenje, 4 klina, iMOW® uređaj


Posebne značajke

Fotografije prikazanih značajki su simbolične. Stvarni izgled i tehnička izvedba navedenih posebnih značajki mogu se razlikovati od prikazanih fotografija.Tehnički detalji

Optimalna površina travnjaka do 3.000 m²
Maksimalni nagib terena 40 %
Širina košnje cm 28
Visina košnje mm 20-60
Vrijeme košnje (Ø tjedno) 110 h
Tip baterije Litij-ion
Težina uređaja kg 15
Recenzije

0.0
0 recenzija

Usluga i savjeti

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Ovdje ćete pronaći odgovarajuće upute za upotrebu naših proizvoda.

Najčešće postavljena pitanja

Imate li pitanja? Ovdje ćete pronaći prave odgovore na najčešća pitanja.