iMOW® 7
Robotske kosilice

iMOW® 7

Novo
  • Robotske kosilice za površine travnjaka do 5.000 m² i nagibe do 40 %
  • Precizni sistem košnje s 3 okretna iznimno oštra noža
  • Varijabilno elektroničko podešavanje visine košnje 
Optimalna površina travnjaka
do 5.000 m²
Maksimalni nagib terena
40 %
Širina košnje cm
28
7.700,00 KM Kupnjom ovog proizvoda ostvarujete besplatnu dostavu!
Odabrani artikl
Ovaj proizvod je isključivo dostupan kod naših trgovaca
Pronađi trgovca

iMOW® 7: INTUITIVNA I POTPUNO AUTOMATSKA NJEGA TRAVNJAKA NA IZNIMNO VELIKIM POVRŠINAMA

STIHL iMOW® 7 robotska kosilica za učinkovitu i automatsku njegu travnjaka sa snažnom litij-ionskom baterijom, Disc-Cut sistemom košnje s tri okretna slobodno kretajuća noža s velikom brzinom rezanja za čist I precizan rez.  Snaga njezine baterije omogućuje neometano rad na iznimno velikim površinama.

Ova robotska kosilica savladava površine do 5.000 m², STIHL iMOW® 7 zahvaljujući pouzdanoj vožnji bez problema kosi i na padinama s nagibom terena do 40 %. Prilikom košnje kosilica istovremeno usitnjava travu tako da usitnjena trava služi kao prirodno gnojivo za travnjak. Koristeći ultrazvučne senzore i kontroliranu brzinu, preprekama se lagano približava, nakon kontakta s preprekom, kosilica automatski mijenja smjer. Na uskim mjestima, inteligentni manevri okretanja podržavaju učinkovitu košnju. Na neravnom terenu, brzina se prilagođava zahvaljujući senzorima nagiba, tako da čak i tamo dobivate dosljedan rezultat.

Upravljačka ploča omogućuje jednostavno upravljanje putem nekoliko tipki, intuitivno upravljanje dodatno je podržano i govornim upravljanjem. Trenutni status vaše robotske kosilice prikazuje se putem LED stražnje trake, dok LED prednja traka omogućuje dnevna svjetla na tri različita načina. Vašom iMOW® 7 robotskom kosilicom možete upravljati putem Bluetooth® ili WiFi mreže pomoću MY iMOW® aplikacije. Dodatno, putem aplikacije možete individualno postaviti visinu košnje na nekoliko razina. U rasporedu košnje definirate željene vremenske okvire za tjedne/sedmične planove košnje u kojima se iMOW® 7 automatski aktivira. Po potrebi možete ručno pokrenuti svoju robotsku kosilicu. Pomoću senzora za kišu možete individualno postaviti želite li dopustiti iMOW® robotskoj kosilici da nastavi kositi na kiši ili će nadoknaditi košnju kasnije. Stanica za punjenje služi kao baza i istovremeno za punjenje robotske kosilice.

Za instalaciju vam je potreban odgovarajući set za instalaciju robotske kosilice, Install Kit 1 ii Install Kit 2 PLUS,  ovisno o veličini travnjaka i vrta. Iako se robotska kosilica isporučuje sa svim važećim sigurnosnim standardima, imajte na umu da robotska kosilica iMOW® nije igračka. Djecu i životinje treba držati podalje od područja košnje kada je aktivan sistem košnje. Također, se mora osigurati da je područje košnje slobodno od malih predmeta poput lopti i igračaka. Dodatne informacije potražite u uputama za korištenje koje ste dobili uz uređaj.

Robotska kosilica za travnjake do 5.000 m² i nagibe do 40 %

Precizan sistem košnje s 3 slobodno kretajuća iznimno oštra noža

Automatsko elektroničko podešavanje visine košnje

Jednostavno upravljanje putem MY iMOW® aplikacije i putem povezivanja s postojećim Smart Home sistemom

Samostalno podešavanje plana košnje

Obim isporuke: stanica za punjenje, 4 klina, iMOW® uređaj


Posebne značajke

Fotografije prikazanih značajki su simbolične. Stvarni izgled i tehnička izvedba navedenih posebnih značajki mogu se razlikovati od prikazanih fotografija.Tehnički detalji

Optimalna površina travnjaka do 5.000 m²
Maksimalni nagib terena 40 %
Širina košnje cm 28
Visina košnje mm 20-60
Vrijeme košnje (Ø tjedno) 160 h
Tip baterije Litij-ion
Težina uređaja kg 15
Recenzije

0.0
0 recenzija

Usluga i savjeti

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Ovdje ćete pronaći odgovarajuće upute za upotrebu naših proizvoda.

Najčešće postavljena pitanja

Imate li pitanja? Ovdje ćete pronaći prave odgovore na najčešća pitanja.