Pronađite STIHL motornu pilu za vaše potrebe

Bilo da trebate piliti drva za ogrjev, precizno orezivati ili rušiti stabla - tu je odgovarajuća STIHL motorna pila za vas. Istražite svaku kategoriju kako biste pronašli motornu pilu koja će imati snagu i značajke koje su vam potrebne za obavljanje vašeg zadatka.

BROJ 1 U SVIJETU.

STIHL je najprodavanija marka motornih pila na benzinski pogon u cijelom svijetu. Motorne pile STIHL poznate su po svojoj pouzdanosti i izdržljivosti, te mnogim značajkama koje pružaju optimalne performanse i povećanu udobnost.

STIHL benzinske motorne pile opremljene su snažnim, ali istodobno posebno ekonomičnim STIHL 2-MIX motorom. Zahvaljujući kombinaciji izuzetnog okretnog momenta i reznih performansi te visoke razine radne udobnosti, s benzinskim motornim pilama dostupne su vam sve mogućnosti - od lakog početnog modela do najmoćnije serijske motorne pile na svijetu.

Motorne pile za povremene korisnike

Motorne pile za privatne korisnike kombiniraju pouzdane performanse s velikom vrijednošću. Kao i sve motorne pile STIHL, odlikuju ih njemački inženjering i napredna tehnologija. Sistem kočnice lanca STIHL Quickstop® dizajniran je za zaustavljanje lanca u djeliću sekunde i može se aktivirati inercijom u slučaju povratnog udarca. Motorne pile STIHL imaju mnogo više značajki, uključujući STIHL Antivibracijsku tehnologiju za veću udobnost pri radu.

Motorne pile za poljoprivredu i vrtlarstvo

Ove motorne pile visokih performansi dizajnirane su za rad iz dana u dan. Motorne pile u ovoj kategoriji idealne su za različite namjene, uključujući piljenje ogrjevnog drva, njegu stabala i rezanje građevnog drva.

Motorne pile za šumarstvo

Kada su u pitanju sječa, rezanje grana ili krčenje zemljišta, profesionalci vjeruju u STIHL. Naše profesionalne motorne pile imaju pouzdanost, snagu i performanse potrebne za rješavanje najtežih poslova.

AKUMULATORSKE MOTORNE PILE

STIHL akumulatorske motorne pile donose snagu koju očekujete od tvrtke STIHL i pravo su rješenje za vas ako želite mobilno, tiho piljenje bez emisije štetnih plinova. Ovi praktični uređaji posebno su prikladni za privatne korisnike i vrtlare, kao i za profesionalno održavanje okoliša u područjima bolnica, parkova ili stambenih područja osjetljivih na buku. Zahvaljujući modernim baterijama od 36 Vi možete se osloniti na snažne motore, a tiha i pouzdana izvedba omogućuje korisniku rad gotovo bilo kad i bilo gdje.

STIHL Cut kits

Setovi za rezanje

Ukoliko nije moguće naoštriti lanac tijekom rada ili je potrebno zamijeniti cijelu reznu garnituru, mi nudimo brzo rješenje. STIHL Setovi za rezanje su kombinacije dva odgovarajuća lanca za pile pile i jedne vodilice. Sada pri ruci imate odgovarajući set za rezanje koji je optimalno prilagođen vašoj motornoj pili ili vašoj ručnoj akumulatorskoj pili GTA 26.

Servisni setovi za STIHL uređaje

Za jednostavno standardno održavanje stihl Benzinskih uređaja

Servisni setovi sadrže sve potrebne komponente za takvo održavanje. Zračni filter, svjećica i filter goriva prilagođeni su vašem uređaju i mogu se zamijeniti u nekoliko jednostavnih koraka.

Motorna ulja i maziva

Motor vaše motorne pile radi s mješavinom benzina i motornog ulja. A lance pile potrebno je redovito podmazivati STIHL uljem za podmazvanje lanca pile.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Zahvaljujući nižim temperaturama i vlažnijem vremenu, blaga jesenja klima idealna je za obavljanje radova na vrtu i okućnici koji će se isplatiti u proljeće.

STIHL PRAKTIČNI SAVJETI

PILJENJE DRVA

Samostalno piljenje drva može biti zabavno i ne samo zamorno, a može vam uštediti i novce. Ovdje ćete naći praktične savjete koji će vam olakšati rad.

PILJENJE DRVA

Želite kupiti novi uređaj, ali još uvijek niste sigurni koji je model odgovarajući za vaše potrebe? U tom slučaju, savjetujemo vam da posjetite STIHL ovlaštenog trgovca, koji vam nudi sveobuhvatnu podršku: od kompetentnog savjetovanja, montaže i upućivanja u rad do servisnog održavanja.

POTRAŽI STIHL OVLAŠTENOG TRGOVCA

Istaknute cijene su neobvezujuće preporučene maloprodajne cijene, iskazana u KM s uključenim PDV-om. Cijene se temelje na cjeniku za 2022.