Otpušite i očistite sve površine sa STIHL uređajima

Ne samo da je vrt i okućnica upravo sada puna lišća. Tako je i na gradskim cestama i stazama. Lišće stvara pokrov od kojeg trava ne prima dovoljno kisika i svjetlosti.

STIHL PUHAČI I SJEKAČI LIŠĆA

PREUZMITE KONTROLU NAD LIŠĆEM

STIHL SHA 56

NOVO AKUMULATORSKI USISNI SJEKAČ

Usisni sjekač radi slično usisavaču i sječkalici i s lakoćom skuplja vrtni otpad poput lišća i grančica u vreću za sakupljanje. Pri tom ovaj vrtni otpad prolazi kroz integrirane rezne alate koji ih odmah usitnjava. Novi akumulatorski usisni sjekač STIHL SHA 56 možete iz usisivača/sjekača pretvoriti u puhač u samo nekoliko koraka, i to bez alata.

DODATNI PRIBOR ZA JOŠ LAKŠI RAD

STIHL VISOKOTLAČNI PERAČI

NAJBOLJI POD PRITISKOM

UREĐAJI ZA METENJE

ZA PROFESIONALCE KOJI REDOVITO BRINU O ČISTOĆI ASFALTIRANIH I POPLOČANIH POVRŠINA

Stihl prozračivači travnjaka

VRIJEME JE ZA PROZRAČIVANJE TRAVNJAKA

Kako bi trava postala otporna, treba svježi zrak i hranjive tvari. Prozračivanjem travnjaka mekšate tlo i nakon površinskog uklanjanja filca i mahovine omogućujete bolji protok minerala u tlo. Pri tome olakšavate protok vode i pospješujete rast travnjaka.

Želite kupiti novi uređaj, ali još uvijek niste sigurni koji je model odgovarajući za vaše potrebe? U tom slučaju, savjetujemo vam da posjetite STIHL ovlaštenog trgovca, koji vam nudi sveobuhvatnu podršku: od kompetentnog savjetovanja, montaže i upućivanja u rad do servisnog održavanja.

POTRAŽI STIHL OVLAŠTENOG TRGOVCA

KORISNI SAVJETI ZA ODRŽAVANJE OKUĆNICE I TRAVNJAKA

VRT U JESEN

Posljednji topli dani još vam omogućuju radove u vrtu, ali čim zahladi, vrt se priprema za zimu. Kako ukloniti i upotrijebiti lišće, kako pripremiti gredice za zimu i što još raditi u vrtu u jesen, pročitajte u našim

SAVJETIMA ZA VRT U JESEN

NJEGA TRAVNJAKA U JESEN

Prije nego stigne zima, travnjakom biste se trebali još jednom intenzivno pozabaviti. Kod nas ćete pronaći najvažnije savjete za njegu travnjaka u jesen.

NJEGA TRAVNJAKA U JESEN

Cijene su preporučene maloprodajne cijeni iskazane u KM s uključenim PDV-om i temelje se na važećem cjeniku za 2023. godinu.