STIHL motorne pile. Snaga koja traje!

Iskoristite pogodnosti STIHL jesenske akcije koja vrijedi za odabrane benzinske modele STIHL motornih pila i traje do 31.10. ili do isteka zaliha.

MOTORNE PILE ZA PRIVATNE KORISNIKE

MOTORNA PILA ZA PRIMJENU U POLJOPRIVREDI I HORTIKULTURI

MOTORNE PILE ZA ŠUMARSTVO

POGLEDAJTE AKUMULATORSKE MODELE STIHL MOTORNIH PILA U SETU S BATERIJOM I PUNJAČEM

NAJMANJi I NAJSVESTRANIJI.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

STIHL CUT KITS

Setovi za rezanje

Ukoliko nije moguće naoštriti lanac tijekom rada ili je potrebno zamijeniti cijelu reznu garnituru, mi nudimo brzo rješenje. STIHL Setovi za rezanje su kombinacije dva odgovarajuća lanca za pile pile i jedne vodilice. Sada pri ruci imate odgovarajući set za rezanje koji je optimalno prilagođen vašoj motornoj pili ili vašoj ručnoj akumulatorskoj pili GTA 26.

Servisni setovi za STIHL uređaje

Za jednostavno standardno održavanje STIHL benzinski uređaja

Servisni setovi sadrže sve potrebne komponente za takvo održavanje. Zračni filter, svjećica i filter goriva prilagođeni su vašem uređaju i mogu se zamijeniti u nekoliko jednostavnih koraka.

MOTORNA ULJA I MAZIVA

Motor vaše motorne pile radi s mješavinom benzina i motornog ulja. A lance pile potrebno je redovito podmazivati STIHL uljem za podmazvanje lanca pile.

Želite kupiti novi uređaj, ali još uvijek niste sigurni koji je model odgovarajući za vaše potrebe? U tom slučaju, savjetujemo vam da posjetite STIHL ovlaštenog trgovca, koji vam nudi sveobuhvatnu podršku: od kompetentnog savjetovanja, montaže i upućivanja u rad do servisnog održavanja.

POTRAŽI STIHL OVLAŠTENOG TRGOVCA

*Akcijske cijene su iskazane u KM s uključenim PDV-om do kraja akcije , tj. do 31.10.2023. ili do isteka zaliha. Ostale istaknute cijene koje nisu akcijske su preporučene maloprodajne cijene iskazane u KM s uključenim PDV-om i temelje se na važećem cjeniku za 2023. godinu.