SNAGA ČIŠĆENJA BY STIHL

AKCIJSKA PONUDA STIHL UREĐAJA ZA ČIŠĆENJE OD
15.03. DO 15.05.2022.

NOVO
VISOKOTLAČNI PERAČ MALE TEŽINE

Stihl visokotlačni perači
Sniženo do 10%
plus poklon sredstvo za čišćenje

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

STIHL SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE

STIHL PRAKTIČNI SAVJETI

ČIŠĆENJE FASADE

Bilo da se radi o fasadi obloženoj kamenom, žbukom ili drvetom - važno je odabrati odgovarajući način njenog čišćenja ovisno o tipu fasade. Saznajte više o načinima čišćenja fasade pomoću uobičajenih kućanskih sredstava za čišćenje, ili uz pomoć visokotlačnog perača.

VIŠE O ČIŠĆENJU FASADE

ISPRAVNO OČISTITE DRVENU TERASU

Drveni pod vaše terase izložen je vanjskim utjecajima tijekom cijele godine. Svjetlost, lišće i vlaga ostavljaju tragove koji se mogu ukloniti temeljitim čišćenjem. Pokazat ćemo vam kako visokotlačnim peračem ukloniti i najtvrdokorniju prljavštinu.

VIŠE O ČIŠĆENJU DRVENE TERASE

ČIŠĆENJE KAMENIH STAZA

Želite li da vaša kamena staza u vrtu ponovno zasja? Visokotlačni perači su najučinkovitiji pomoćnici pri čišćenju nečistoće i korova s vaših staza. Saznajte kako očistiti staze u vrtu i na što valja pri tom paziti.

VIŠE O ČIŠĆENJU KAMENIH STAZA

Želite li kupiti novi uređaj, ali još uvijek niste sigurni koji je model odgovarajući za vaše potrebe? U tom slučaju, savjetujemo vam da posjetite STIHL ovlaštenog trgovca, koji vam nudi sveobuhvatnu podršku: od kompetentnog savjetovanja, montaže i upućivanja u rad do servisnog održavanja.

Akcija traje od 15.03. do 15.05.2022. ili do isteka zaliha.

* Istaknute cijene su akcijske cijene u KM, s uključenim PDV-om. Cijene su važeće od 15.03.2022. do 15.05.2022. ili do isteka zaliha.