Unikomerc Yt kanal

TSA 230, bez akumulatorske baterije i punjača

TSA 230

Kataloški broj: 4864 011 6600

Povećaj
Slike

Malen i praktičan akumulatoski brusni parač opremljen brusnom pločom 230 mm i s mogućnošću dubine reza do 70 cm. Bez produžnog kabla, širokog područja primjene u otvorenom i zatvorenom prostoru. Serijski opremljen priključkom za rashladnu tekućinu, moguća ugradnja nastavka za usisavač za kvalitetno odstranjivanje ostataka pri brušenju. Lagan i udoban za rukovanje. Idealan za priručne i završne radove u građevinarstvu, za krovopokrivače, vrtlare i kod oblikovanja krajobraza.

Verzija

Cijena
 • TSA 230, bez akumulatorske baterije i punjača 907,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

TSA 230

Specifikacija

Težina (kg)3,9
Aku tehnologijaLitij-ion PRO
Preporučeni akumulatorAP 300
Promjer rezne ploče mm230
Maksimalna dubina reza mm70
Razina zvučnog tlaka (dB(A))103
Razina zvučne snage dB (A) 2)114
Vrijednost vibracija lijevo/desno m/s²3,5/3,5
Vrijeme rada s AP 100 mindo 6
Vrijeme rada s AP 200 mindo 12
Vrijeme rada s AP 300 mindo 18
Vrijeme rada s AR 2000 mindo 75
Vrijeme rada s AR 3000 mindo 95
TSA 230

Posebne značajke

 • Štitnik TSA
  Magnezijski štitnik TSA

  Štitnik brusne ploče od lijevanog magnezija iznimno je snažan i robustan.

 • Priključak za vodu
  Priključak za vodu

  Serijski ugrađen priključak za vodu omogućava dovod vode na reznu ploču. Time se osigurava učinkovito ukljanjanje prašine i čestica koje nastaju brušenjem, te hlađenje rezne ploče. Priključak za vodu smješten je na stroju tako da mu je pristup jednostavan, ne zauzima puno mjesta i ergonomski je integriran u konstrukciju.

 • EC-Motor
  EC motor

  Učinkoviti elektromotor bez četkica, a time i bez potrebe za održavanjem pruža dulji radni vijek pogonskog uređaja, a time i stroja uopće. Upravljanje elektromotorom pomoću patentiranog STIHL EC-Elektronik sklopa omogućava korekciju napajanja pogonskog uređaja pri velikom opterećenju motora, čak i prije no što to opterećenje prouzroči pad broja okretaja uređaja. Time se učinkovitost rada, bez obzira na težinu zahvata, održava konstantnom, što osigurava optimalnu reznu moć.

 • Blokada vrtnje
  Blokada vrtnje

  Pomoću blokade vrtnje moguće je brzo i jednostavno prmjeniti reznu ploču.

 • Ergonomska ručka
  Ergonomska ručka

  Ergonomski savinuta ručka nudi siguran prihvat u svakom položaju rada i omugućava precizno vođenje uređaja.

 • ec-motor bez potrebe za održavanjem
  Motor bez potrebe za održavanjem

  EC-Motor s remenskim prijenosom tako je konstruiran da zahtijeva iznimno malo održavanja, kao i dio za kontrolu napajanja.

 • Graničnik dubine reza
  Graničnik dubine reza s priključkom za usisavanje

  Uz pomoć graničnika dubine reza, kojeg je moguće nabaviti kao dodatnu opremu, aku brusni parač može sjeći i bez vode. Čestice koje nastaju brušenjem bivaju usisane pomoću priključenog usisavača. Dubinu reza moguće je bezstupanjski podesiti. S ovim dodatkom građevinski materijal moguće je sjeći bez prašine i bez otpadaka i do 60 mm dubine. Preporučamo korištenje građevinskog usisavača.

 • Punjač
  Punjač

  Dostupne su tri vrste punjača: standardni punjač AL 101, brzi punjač AL 300 i AL 500. Najmoćniji jedinica AL 500 savršen je za profesionalne baterije AP, ali također možete ju primijeniti na sve ostale STIHL baterije.

 • Litij ionski akumulator
  Litij-ionske akumulatorske baterije

  Kvalitetne STIHL litij-ionske baterije dostupne su i kompatibilne sa svim STIHL/VIKING akumulatorskim uređajima. Radni vijek je više stotina punjenja. Konstantna snaga tijekom rada, radne mogućnosti ravnopravno usporedive s motornim uređajima.

TSA 230

Pribor

 • Graničnik dubine reza
  Graničnik dubine reza s priključkom za usisavanje

  Uz pomoć graničnika dubine reza, kojeg je moguće nabaviti kao dodatnu opremu, aku brusni parač može sjeći i bez vode. Čestice koje nastaju brušenjem bivaju usisane pomoću priključenog usisavača. Dubinu reza moguće je bezstupanjski podesiti. S ovim dodatkom građevinski materijal moguće je sjeći bez prašine i bez otpadaka i do 60 mm dubine. Preporučamo korištenje građevinskog usisavača.

 • AL 300 brzi punjač
  AL 300 brzi punjač

  230 V. Za STIHL akumulatorske baterije AP i AK.U donjoj stijenki kućišta je naprava za montažu na zid i namatanje kabla, s indikatorom radnog stanja (LED) i pasivnim hlađenjem akumulatorske baterije.

  Proizvod

  Cijena
  • AL 300 brzi punjač197,12 KM*
 • AL 500 brzi punjač
  AL 500 brzi punjač
  230 V. Za STIHL akumulatorske baterije AP i AK.U donjoj stijenki kućišta je naprava za montažu na
  zid i namatanje kabla, s indikatorom radnog stanja (LED) i pasivnim hlađenjem akumulatorske baterije.

  Proizvod

  Cijena
  • AL 500 brzi punjač328,40 KM*
TSA 230

Akumulatorske baterije

 • AR 2000
  Leđno nosiva akumulatorska baterija AR 2000

  Snažna leđno nosiva prijenosna AR 2000 akumulatorska baterija kompatibilna je sa svim uređajima STIHL aku sistema PRO za još bolji i učinkovitiji rad. STIHL AR 2000 baterija je snažna litij-ionska baterija kapaciteta 916 Wh, težine 6,5 kg. Baterija je smještena u čvrsto kućište s ručkom za nošenje, mogućnost dogradnje zaštitne navlake koja osigurava rad u svim vreemnskim uvjetima. Sistem za nošenje leđne baterije je koncipiran na način da osigurava ravnomjeran raspored  težine baterije preko cijelog gornjeg dijela tijela (uz pomoće remena i naramenica) i možete potpuno jednostavno raditi i kroz duže radne intervale.Indikator napunjenosti baterije (6 LED dioda) pokazuje vam u svako vrijeme stanje napunjenosti baterije. Vrijeme rada s jednim punjenjem baterije  ovisi o vrsti uređaja koju koristite.   Specifikacija
  Težina kg
  Akumulatorska tehnologija
  Kapacitet Wh
  Napon V

  Proizvod

  Cijena
  • Leđno nosiva akumulatorska baterija AR 20001874,50 KM*
 • AP 300
  Akumulatorska baterija AP 300

  Litij-ionska akumulatorska baterija napona 36V i kapaciteta 227 Wh. Vrijeme rada bez dopunjavanja ovisi o uređaju za koji se koristi. Zahvaljujući integriranom indikatoru punjenja s četiri LED diode možete uvijek provjeriti stanje napunjenosti baterije. Pokazatelj razine napunjenosti aktivira se pritiskom na tipku kada je punjenje dovršeno. Elektronički nadzor baterije STIHL AP 300  sprječava prekomjernu napunjenost ili pregrijavanje baterije.  Kompatibilna s punjačima AL 100, AL 300 i AL 500.  

  Specifikacija
  Težina kg
  Kapacitet Wh
  Napon V
  Akumulatorska tehnologija

  Proizvod

  Cijena
  • Akumulatorska baterija AP 300402,00 KM*

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK