Unikomerc Yt kanal

TS 700

Izuzetno snažan 5,0 kW brusni parač (promjer rezne ploče 350 mm)

TS 700.jpg

Vrlo snažan brusni parač visokih performansi opremljen sistemom pročišćavanja zraka s velikim intervalom čišćenja. Ispunjava norme za ispušne plinove EPA II i EU II. Koristi se u situacijama gdje je važan visoki okretni moment i snaga brusnog parača. Ergonomski dizajn s optimiziranim točkama prihvata. ElastoStart, kompenzator i ventil za dekompresiju. Standardna oprema je priključak za rashladnu tekućinu i univerzalna  rezna ploča od smole promjera 350 mm. Dizajniran za rad iz ruke ili vodećih kolica FW 20. Cijena uređaja je s brusnom pločom od umjetne smole.

Kataloški broj: 4224 011 2800

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
 • TS 700 2740,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

TS 700.jpg

Specifikacija

Zapremina cm ³98.5
Snaga kW / KS5 / 6.8
Težina kg 1)11,7
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2)101
Razina zvučne snage dB (A) 2)113
Razina vibracija lijevo / desno m / s ² 3)6,6 /4,5
Promjer rezne ploče mm350
Najveća dubina reza mm125
Ukupna duljina cm85
TS 700.jpg

Posebne značajke

 • STIHL 2-MIX motorom.jpg
  STIHL 2-MIX motor

  Kod pražnjenja prostora za sagorijevanje u cilindru između sagorenih plinova i novog obroka svježe mješavine u cilindar se ubacuje količina čistog zraka, kojom se istiskuju sagoreni plinovi. Ovaj zračni jastuk znatno smanjuje količinu nesagorenog goriva u ispušnim plinovima. Time se štedi na gorivu, a i čuva okoliš.

 • Zaštita od magnezija.jpg
  Štitnik od magnezija

  Štitnik brusne ploče od lijevane magnezijske slitine, čime se smanjuje masa uređaja. Kut štitnika je podesiv, a usto je i nosač raspršivača tekućine za hlađenje.

 • Poluautomatski pojas napetosti STIHL.jpg
  STIHL Poluautomatski sistem napinjanja pogonskog remena

  Lako dotezanje pogonskog remena omogućava stalnu napetost remena, a time i dug životni vijek kako remena tako i ovjesa brusne ploče.

 • STIHL ElastoStart.jpg
  STIHL ElastoStart

  Kod motora s unutrašnjim sagorijevanjem uslijed kompresije u cilindru stvara se otpor prilikom procesa pokretanja motora. Stihl ElastoStart je specijalna ručica koja omogućuje ravnomjeran postupak pokretanja bez naglog pojavljivanja vršne snage. Intergrirani amortizacijski element pritom izravna tijek snage koji nastaje prilikom pokretanja. Na takav način znatno se olakšava postupak pokretanja.

 • Dugotrajni sustav filter zraka s ciklona prethodnoj odvajanja.jpg
  Dugotrajni sistem filtriranja zraka s Zyklon sustavom predpročišćavanja

  Sustav pročišćavanja zraka s velikim intervalom međučišćenja i s Zyklon sistemom predpročišćavanja omogućavaju odvajanje krupnijih čestica prašine iz usisanog zraka i njihovo izbacivanje iz sistema još prije doticaja s konvencionalnim pročistačem zraka. Ovime se postiže veći interval međučišćenja pročistača, ali i njegov dulji radni vijek.

 • STIHL sustav protiv vibracija.jpg
  STIHL Antivibracijski sistem

  Amortizacijski elementi smanjuju prijenos vibracija stvorenih radom motora na ruke poslužioca. To štedi snagu u rukama pri radu s uređajem bez upotrebe vodećih kolica.

 • Ručna pumpa za gorivo (Purger).jpg
  Ručna pumpa za gorivo (Purger)

  Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon dulje pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

 • Ergonomski dizajn ručke.jpg
  Ergonomski dizajn ručke

  Moderan, ergonomski dizajn omogućuje prihvat uređaja na optimalnim točkama. Okrugla prednja ručka omogućuje udoban rad u svim pozicijama stroja.

 • Vagoni.jpg
  Kolica za vođenje

  S kombinacijom STIHL brusnog parača i kolica za vođenje popravci na cestama obavljaju se brzo, čisto i precizno. Uređaj se pomoću ovih kolica lako prevozi na radnu poziciju, a nudi i mogućnost brze prilagodbe radnom zadatku.

TS 700.jpg

Pribor

 • Kolica FW 20
  Kolica za vođenje FW 20

  Kolica za vođenje FW 20 omogućavaju montažu svih STIHL brusnih parača s ciljem lakog i preciznog vođenja u radu. Ova kolica pružaju upravljanje milimetarskom preciznošću i izvođenje dugih rezova u podlozi s minimalnim utroškom snage. Za TS 400/420/700/800.

  Proizvod

  Cijena
  • Kolica za vođenje FW 20853,52 KM*
 • Set kotača
  Set kotača

  Set kotača omogućava lakše upravljanje iz ruke, a na ravnoj podlozi.

  Proizvod

  Cijena
  • Set kotača62,95 KM*

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK