Unikomerc Yt kanal

SR 420

Snažna motorna prskalica

SR 420

Kataloški broj: 4203 011 2611

Povećaj
Slike

Učinkovita motorna prskalica sa komfornim uprtnim remenom, serijski opremljena stožastom rešetkom, deflektorskom rešetkom i dvostrukom deflektorskom rešekom.

Verzija

Cijena
 • SR 420 1110,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

SR 420

Specifikacija

Zapremina cm ³56,5
Težina kg 1)11,1
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2)101
Razina zvučne snage dB (A) 2)114
Vrijednost vibracija na lijevo/desno m / s ² 3) 2,3
Zapremnina spremnika za raspršivano sredstvo l13
Max protok zraka m³ / h 4)1.260
Max horizontalna širina raspršivanja m 12
SR 420

Posebne značajke

 • multifunkcionalna ručka
  Multifunkcionalna ručka

  Na upravljačkoj ručki  nalazi se poluga gasa, te ručica za doziranje raspršivanog sredstva. Radni učinak stroja lako se i brzo prilagođava radnom zadatku.

 • Stihl sustav protiv vibracija
  STIHL sustav protiv vibracija

  Sustav protiv vibracija za prskalice razriješen wirkungsvol mišića leđa. Gume puferi smanjiti prijenos vibracija dosadnih uzrokovanih motora. Ručka je stoga izuzetno niske vibracije. To čini rad udobne i prijateljske snage. (Slično kao ilustracija)

 • sustav za podršku
  Leđni ovjes

  Pogonski uređaji i rezervoar prskalice smješteni su na okviru s udobnim leđnim ovjesom. Opterečenje na poslužioca ravnomjerno je raspoređeno pomoću dobro promišljenog, udobnog sustava naramenica i oslonih jastuka.

 • Elastostart.jpg
  STIHL ElastoStart

  Kod motora s unutrašnjim sagorijevanjem uslijed kompresije u cilindru stvara se otpor prilikom procesa pokretanja motora. Stihl ElastoStart je specijalna ručica koja omogućuje ravnomjeran postupak pokretanja bez naglog pojavljivanja vršne snage. Intergrirani amortizacijski element pritom izravna tijek snage koji nastaje prilikom pokretanja. Na takav način znatno se olakšava postupak pokretanja.

SR 420

Pribor

 • Ugradnja pumpe kit tlaka.jpg
  Dogradni set tlačne pumpe

  Pomoću ove pumpe povećava se radni učinak uređaja. Idealan je za raspršivanje sitnih kapljica na visoka i srednja visoka stabla. Tijekom rada uređaj sam miješa sredstvo za raspršivanje u spremniku.

  Proizvod

  Cijena
  • Dogradni set tlačne pumpe283,00 KM*
 • Opasačem za SR 340420.jpg
  Stezni pojas za raspršivače

  Stezni pojas ravnomjerno raspoređuje masu uređaja. Omogućava udobno nošenje i preuzima dio opterećenja s leđa, čak i za dugotrajnog korištenja.

  Proizvod

  Cijena
  • Stezni pojas za raspršivače77,73 KM*

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK