Unikomerc Yt kanal

Signalne zaštitne hlače sa zaštitom od presijecanja Protect MS

U prodaji od proljeća 2018.!

Protect MS hlače
Robusne zaštitne hlače, kombinacija funkcionalnih materijala. Boja signalno narančasta, signalno žuta i crna. Prozračan materijal na stražnjem dijelu natkoljenice, robustan materijal na koljenima i unutarnjem dijelu nogu. Dva džepa sa strane, stražnji džep i džep za metar, štitnik bubrega, mogućnost kopčanja tregera s žepom kao dodatne opreme i leđni dio koji se može navući kao zaštita od pothlađivanja, signalna zaštita EN ISO 20471 stupanj zaštite 2, zaštita od presijecanja EN 381, stupanj zaštite 1 (=ˆ 20 m/s), dizajn A. Trenutno je u fazi ispitivanja uporabne vrijednosti prema standardu KWF. Veličina S – XXL.

Kataloški broj: 0088 399 00..

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
  • Signalne zaštitne hlače sa zaštitom od presijecanja Protect MS Na upit

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK