Unikomerc Yt kanal

SG 11

Jednostavna ručna prskalica

SG 11

Ergonomski uobličena, jednostavna prskalica za apliciranje zaštitnih sredstava u povrtnjaku i cvjetnjaku. Opremljena sapnicom za mlaz u obliku stošca.

Kataloški broj: 4255 019 4910

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
 • SG 11 33,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

SG 11

Specifikacija

Težina kg 0.46
Zapremnina spremnika l 1.5
SG 11

Posebne značajke

 • Ergonomski oblikovane komande
  Ergonomski oblikovane komande

  Sve komande raspoređene su tako da se prskalicom može upravljati jednom rukom - poluga za raspršivanje i ventil za otpuštanje pritiska nalaze se unutar radnog opsega jedne šake.

 • Stožasta sapnica
  Stožasta sapnica

  Stožasta sapnica stvara precizan i bogat mlaz sredstva za raspršivanje, s velikom točnošću apliciranja. Sapnice drugih oblika mlaza dostupne su kao dodatni pribor.

 • Sigurnosni ventil
  Sigurnosni ventil

  Sigurnosni ventil rasterećuje posudu u slučaju previsokog tlaka te omogućuje ispuštanje tlaka prije otvaranja prskalice.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK