Unikomerc Yt kanal

MS 193 T

MS 193 T

Kataloški broj: 1137 200 0123

Povećaj
Slike

Univerzalna STIHL motorna pila za njegu stabala. Štedljivi 2-MIX motor, matice na poklopculančanika koja ne spada i ne može se izgubiti, lanac koraka 3/8" PMM3 za tanji i finiji rez s manje gubitka. Ova motorna pila posebno je razvijena i dizajnirana zai njegu stabala, i namijenjena je korištenju od stranebkorisnika koji su  posebno obučeni za rad na održavanju i njezi stabala. 

Verzija

Cijena
 • MS 193 T 899,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MS 193 T

Specifikacija

Zapremnina (cm3):30,1
Snaga kW / KS:1,3 / 1,8
Težina kg:3,3
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2) 99
Razina zvučne snage dB (A) 2)112
Razina vibracija lijevo / desno m / s ² 3)2,9 / 3,1
Odnos snage i mase kg / kW:2,5
MS 193 T

Posebne značajke

 • Zatezač bočnog lanca.jpg
  Postrano zatezanje lanca

  Zatezanje lanca pomoću bočnog sistema zatezanja. Vijak zatezača pristupačan je kroz otvor na poklopcu lančanika. To sprječava kontakt ruku i oštrih dijelova lanca ili kandži motorne pile. • STIHL 2-MIX motor sa slojevitom deaktiviranje
  STIHL 2-MIX motor s predispiranjem

  STIHL dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom nudi veliku snagu motora, uštedu i do 20% goriva u odnosu na iste STIHL dvotaktne motore bez 2-MIX tehnologije. Opremljen je četverokanalnim cilindrom i sistemom predispiranja komore za sagorijevanje. Količina nesagorenog goriva u ispušnim plinovima time je smanjenja i za do 70%, što zadovoljava EU II normu za ispušne plinove.

 • Ovjesna ušica
  Ovjesna ušica

  Sklopiva ovjesna ušica služi za ovješenje stroja o kuku za nošenje na pojasu radnika. Kada nije u uporabi ušica je uklopljena u tijelo stroja, kako ne bi zapinjala i smetala tijekom rada. Korisna je i pri skladištenju uređaja.

 • Sprebnik na otvaranje bez alata
  Bezalatni zatvarač spremnika goriva

  Za otvaranje spremnika nije potreban dodatni alat, a mogućnost za prolijevanje goriva svedena je na minimum.

 • Rezne matice.jpg
  Matice osigurane protiv gubitka

  Prilikom promjene rezne garniture više ne može doći do gubitka matice vodilice. To je velika prednost prilikom rada u gustom raslinju. Motorna pila STIHL MS 261 prvi je uređaj opremljen ovim tipom matica.

 • STIHL četverokanalna tehnologija.jpg
  STIHL četverokanalna tehnologija

  Četiri kanala za dobavu mješavine goriva i zraka u komoru za sagorijevanje direktno pod svjećicu osiguravaju optimalno sagorijevanje mješavine i maksimalnu iskorištenost goriva za rad motora. Rezultat: manja potrošnja goriva i visoki okretni moment u širokom rasponu okretaja.

 • Zvučno-apsorbirajuči sustav.jpg
  STIHL Antivibracijski sistem

  Snažne vibracije na točkama prihvata motornih uređaja mogu dovesti do poremećaja cirkulacije u rukama i šakama. Stoga je STIHL razvio učinkovit antivibracijski sustav. Motorni uređaji opremljeni AV sistemom tako generiraju na točkama prihvata znatno manje štetnih vibracija.

 • jednoručni sistem
  Sistem upravljanja jednom rukom

  Sve funkcije uređaja, kao što su topli i hladni start, te zaustavljanje uređaja, upravljive su pomoću jedne upravljačke ručke. To čini rad mnogo ugodnijim, praktičnijim i sigurnijim, jer desna ruka može neprestano čvrsto držati stroj.

 • STIHL kompenzator.jpg
  STIHL kompenzator

  STIHL kompenzator, kontrolni dio karburatora osigurava da snaga motora, ubrzavanje i potrošnja goriva ostanu nepromijenjeni unatoč onečišćenju pročistača zraka. Pročistač se čisti tek kada dođe do primjetnog pada performansi, što omogućava vrlo duga razdoblja rada bez održavanja.

   

 • STIHL Ematic sustav.jpg
  STIHL Ematic-sistem

  STIHL Ematic sistem sastoji se od Ematic vodilice, Oilomatic lanca i podesive uljne pumpe. Poseban dizajn vodilice i lanca omogućava da svaka kap ulja bude na mjestu gdje je potrebna za podmazivanje. Potrošnja ulja za lanac time se može smanjiti i do 50%.

 • STIHL ElastoStart
  STIHL ElastoStart

  Kod motora s unutrašnjim sagorijevanjem uslijed kompresije u cilindru stvara se otpor prilikom procesa pokretanja motora. STIHL ElastoStart je specijalna ručica koja omogućuje ravnomjeran postupak pokretanja bez naglog pojavljivanja vršne snage. Intergrirani amortizacijski element pritom izravna tijek snage koji nastaje prilikom pokretanja. Na takav način znatno se olakšava postupak pokretanja.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK