Unikomerc Yt kanal

MS 170

Osnovni model s 1.2kW snage

MS 170.jpg

Kataloški broj: 1130 200 0339

Povećaj
Slike

Osnovni model za piljenje ogrjevnog drva. Jednostavna za rukovanje zahvaljujući kombiniranoj poluzi. Dužina vodilice 30 cm.


Verzija

Cijena
 • MS 170 399,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MS 170.jpg

Specifikacija

Zapremnina (cm3):30.1
Snaga kW / KS1,2 / 1,6
Težina kg ^14.1
Odnos snage i mase kg / kW3.4
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2)100
Razina zvučne snage dB (A) 2)111
Razina vibracija lijevo / desno m / s ² 3) 5,2 / 5,5
STIHL lanac Oilomatic (korak):3/8 " P
STIHL lanac Oilomatic (tip):Picco Micro PM3
MS 170.jpg

Posebne značajke

 • Zvučno apsorbirajući sustav.jpg
  Antivibracijski sistem

  Snažne vibracije na točkama prihvata motornih uređaja mogu dovesti do poremećaja cirkulacije u rukama i šakama.  Stoga je STIHL razvio učinkovit antivibracijski sistem. Motorni uređaji opremljeni AV sistemom  generiraju na točkama prihvata znatno manje štetnih vibracija.

 • STIHL Ematic sustav.jpg
  STIHL Ematic-sistem

  STIHL Ematic sistem sastoji se od Ematic vodilice, Oilomatic lanca i podesive uljne pumpe. Poseban dizajn vodilice i lanca omogućava da svaka kap ulja bude na mjestu gdje je potrebna za podmazivanje. Potrošnja ulja za lanac time se može smanjiti i do 50%.

 • STIHL kompenzator.jpg
  STIHL kompenzator

  STIHL kompenzator, kontrolni dio karburatora osigurava da snaga motora, ubrzavanje i potrošnja goriva ostanu nepromijenjeni unatoč onečišćenju pročistača zraka. Pročistač se čisti tek kada dođe do primjetnog pada performansi, što omogućava vrlo duga razdoblja rada bez održavanja.

   

 • jednoručni sistem
  Sistem upravljanja jednom rukom

  Sve funkcije uređaja, kao što su topli i hladni start, te zaustavljanje uređaja, upravljive su pomoću jedne upravljačke ručke. To čini rad mnogo ugodnijim, praktičnijim i sigurnijim, jer desna ruka može neprestano čvrsto držati stroj.

MS 170.jpg

Pribor

 • Holder 1130 STIHL Laser 2-u-1.jpg
  Držač za STIHL Laser 2-u-1

  Za MS 017, MS 170, MS 170-D, MS 018, MS 180

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK