Unikomerc Yt kanal

MB 756 GS

Inovativni detalji za profesionalne performanse.

MB 756 GS

Iz serije 7 na tržištu je nova benzinska kosilica MB 756 GS s profesionalne 3 brzine. Naročito su praktični antivibracijski elementi koji omogućuju rad bez napora. Ističe se i robusno magnezijsko kućište u kombinaciji sa zamjenjivim unutrašnjim kućištem od izdržljivog polimera. Naš vlastiti patent, kvačilo kočnice noža (BBC) s integriranim štitnikom radilice omogućava pražnjenje korpe za travu bez isključivanja motora i pouzdano štiti motor od oštećenja radilice.

Kataloški broj: 6378 011 3410

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
 • MB 756 GS Na upit

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MB 756 GS

Specifikacija

Prikladna za travnjake (m ²) do 3.000
Širina košnje (cm)54
Tip motoraKawasaki FJ 180 V OHV
Snaga motora pri broju okretaja r / min2,9 kW/3,9 PS; 2800 okr/min
Visina košnje (mm) 25-80
Zapremnina košare l80
Težina uređaja kg59
Pokretanje/zaustavljanje HS/BBC
PogonG
Zajamčena razina zvučne snage LWA dB (A)98
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA dB (A)86
Vrijednost vibracija AHW m / s ²2,40
Faktor nesigurnosti KpA dB (A)2

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MB 756 GS

Posebne značajke

 • Točkovi s aluminjskim naplacima
  Točkovi s aluminijskim naplacima i gumama

  Točkovi s aluminijskim naplacima i gumenim točkovima, nazad s trakcijskim profilom, s dva kuglična ležaja za zaštitu od kiše i nečistoće.

 • Veliki spremnik za gorivo
  Veliki spremnik za gorivo

  Veliki 3-litarski spremnik sa sigurnosnim poklopcem.

 • Kawasaki OHV motor
  Snažni Kawasaki OHV motor

  Snažni Kawasaki OHV motor s benzinskim ventilom i velikim filterom za zrak i ulje, jake propusnosti, tih i dugotrajan.

 • gumeni odbojnik
  Gumeni odbojnik

  Prednja zaštita štiti kućište od prepreka poput kamenja, prilaznih rubova i  drveća. Također se može koristiti iako ručka za nošenje ili pričvršćivanje.

 • Podešavanje visine otkosa
  Podešavanje visine košnje (po točku)

  Stabilno i lagano podešavanje visine košnje, podesivo po svakom pojedinom točku.

 • Poluga podesiva prema visini korisnika
  Individualno podesiva upravljačka prečka

  Visina prečke za upravljanje može se podešavati prema visini korisnika, kao i sklopiti i koristiti za transport i čišćenje uređaja.

 • Tekstilna korpa
  Tekstilna korpa za travu

  Velika tekstilna korpa za travu zapremnine 80 l s prikazom stanja napunjenosti i zaštitom od prašine. Moguća je košnja bez korpe, u tom slučaju blokirani izlazni tunel za otkos djeluje kao uređaj za usitanjavanje otkosa. Na ovaj način otkos biva usitnjen do u vrlo fine čestice, čime se tlu osiguravaju hranjive tvari i vlaga jer otkos ostaje na zemlji u obliku finog saga prirodnog materijala.

 • Kućište od magnezija
  Kućište od magnezija

  Hibridno kućište. Unutrašnje kućište od izdržljivog polimera može se jednostavno zamijeniti kada se istroši. Vanjsko kućište od magnezija s praškastim premazom otpornim na ogrebotine lagano je, stabilno i dugotrajno.

 • VIKING BBC
  VIKING BBC (kvačilo kočnice noža)

  Vlastiti VIKING patent kvačilo kočnice noža BBC s integriranim štitnikom radilice omogućava pražnjenje korpe za travu bez isključivanja motora i pouzdano štiti motor od oštećenja radilice.

 • 3-brzinski pogon
  Pogon s 3 brzine

  3-brzinski pogon s visokim obrtnim momentom za kontinuirano prilagođavanje brzine.

 • Multi oštrica.jpg
  Multi oštrica

  Multi oštrica noža za košnju nudi mogućnost presijecanja vlati trave na četiri različite visine, čime se otkos usitnjava u vrlo male čestice. Kod košnje s košarom za skupljanje otkosa na ovaj način priređujemo materijal za komposter, dok prilikom košnje s lopaticom za zatvaranje izlaznog tunela za otkos fine čestice trave ostaju u zračnom tunelu kućišta. Tako bivaju usitnjene u vrlo fine čestice, uzlazna struja zraka više ne odiže od tla, zbog čega padaju na travnjak.

 • Funkcija usitnjavanja.jpg
  Funkcija usitnjavanja

  Ako kosimo s blokiranim izlaznim tunelom za otkos i bez košare za travu kosilica djeluje kao uređaj za usitnjavanje otkosa. Na ovaj način otkos biva usitnjen  vrlo fine čestice, čime se tlu osiguravaju hranjive tvari i vlaga jer otkos ostaje na zemlji u obliku finog saga prirodnog materijala.

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

MB 756 GS

Pribor

 • Komplet za malčiranje AMK 056
  Komplet za malčiranje AMK 056

  Zahvaljujući posebno oblikovanom nožu i umetku za malčiranje serija 7 u tren se oka pretvara u kosilicu za malčiranje.

  Proizvod

  Cijena
  • Komplet za malčiranje AMK 056 102,94 KM*
 • Komplet za usitnjavanje AMK 056
  Komplet za usitnjavanje AMK 056

  Zahvaljujući posebno oblikovanom nožu i umetku za malčiranje, serija T7 u tren se oka pretvara u kosilicu za malčiranje.

  Proizvod

  Cijena
  • Komplet za usitnjavanje AMK 056102,94 KM*

*Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK