Unikomerc Yt kanal

HTA 85, bez akumulatorske baterije i punjača

Snažni akumulatorski kresač visokih grana

HTA 85 bez baterije i punjača.jpg

Akumulatorski kresač visokih grana s teleskopskom pogonskom osovinom. Lagan i snažan, opremljen lancem 1/4" PM3 za posebno upravljiv rad na visini i s iznimno velikim obrtnim momentom. Posebno tih pri radu i time pogodan za korištenje u naseljenom mjestu, niske razine vibracija. Za održavanje krošnji stabala, u izvedbi s bočnim zatezanjem lanca.

Kataloški broj: 4875 200 0007

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
 • HTA 85, bez akumulatorske baterije i punjača 1164,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

HTA 85 bez baterije i punjača.jpg

Specifikacija

Težina kg 4,5
Minimalna duljina cm270
Maksimalna duljina cm390
Razina zvučnog tlaka dB(A)76
Razina zvučne snage dB(A)93
Razina vibracija lijevo / desno m / s ² 3)1/1
Vrsta akumulatoraLitij-ion
Preporučeni akumulatorAP 300, AR 2000
Trajanje baterije s AP 180 mindo 40
Trajanje baterije s AP 115 min:do 23
Trajanje baterije s AP 120 mindo 25
Trajanje baterije s AP 160 mindo 35
Trajanje baterije s AR 900 mindo 180
STIHL lanac Oilomatic (korak):1/4" P
STIHL lanac Oilomatic (tip):Picco Micro 3 (PM3)
HTA 85 bez baterije i punjača.jpg

Posebne značajke

 • Bočno zatezanje lanca
  Bočno zatezanje lanca

  Zatezanje lanca pomoću bočnog sustava zatezanja. Vijak zatezača pristupačan je kroz otvor na poklopcu lančanika. To sprječava kontakt ruku i oštrih dijelova lanca ili kandži motorne pile.

 • EC-Motor
  EC Motor

  Učinkoviti elektromotor bez četkica, a time i bez potrebe za održavanjem pruža dulji radni vijek pogonskog uređaja, a time i stroja uopće. Upravljanje elektromotorom pomoću patentiranog STIHL EC-Elektronik sklopa omogućava korekciju napajanja pogonskog uređaja pri velikom opterećenju motora, čak i prije no što to opterećenje prouzroči pad broja okretaja uređaja. Time se učinkovitost rada, bez obzira na težinu zahvata, održava konstantnom, što osigurava optimalnu reznu moć.

 • teleskopska vratila.jpg
  Teleskopska pogonska osovina

  Teleskopske pogonske osovine mogu se razvući od 2,70m do 3,90m, čime omogućavaju odsijecanje grana i do na 5 m visine.  • meka ručka.jpg
  Mekana ručka

  Mekana ručka apsorbira vibracije što ju čini udobnom za prihvat.

 • Čep spremnika ulja
  Čep spremnika ulja

  Patentirani zatvarač spremnika ulja za lanac uobličen je tako da ne dozvoljava prolijevanje ulja mimo zatvarača i omogućava brzo i sigurno zatvaranje spremnika bez potrebe za dodatnim alatom.

HTA 85 bez baterije i punjača.jpg

Pribor

 • Aku pojas
  Aku pojas

  Robustan i ergonomski uobličen pojas za STIHL Litij-ionske akumulatorske baterije za udobnije korištenje. Vješanjem baterie o pojas smanjuje se težina uređaja, što olakšava rad. Napajanje se prenosi sistemom visokokvalitetnog fleksibilnog kabla i aku adaptera koji se umjesto baterije uklapa u uređaj.

 • Naramenice
  Naramenice za aku pojas

  Udobne naramenice za ergonomski olakšani rad, jednostavna montaža na pojas.

 • Box za akumulatore
  Akumulatorske kutije

  Za prostorno štedljivo prenošenje i skladištenje akumulatorskih baterija i punjača. Kompatibilne sa sustavom za vozila Sortimo L-BOXX i Sortimo Globelyst. Za dvije ili četiri akumulatorske baterije AP s jednim punjačem AL 300 ili AL 500.

 • rts-ht
  Sistem za nošenje na leđima RTS

  Udobni sistem remenog ovjesa, prilagodljiv tjelesnim proporcijama, nudi ergonomski način rada uz znatnu uštedu snage pomoću podesivog položaja visine kuke za ovjes na uređaju. Omogućava i jednostavno i lako prenošenje do slijedećeg mjesta rada. Za uređaje HTA 65, HL 95, HL 100, HLA 85 i HLE 71. Kombi motore s alatom HT-KM ili HL-KM 145.

 • AL 300 brzi punjač
  AL 300 brzi punjač

  230 V. Za STIHL akumulatorske baterije AP i AK.U donjoj stijenki kućišta je naprava za montažu na zid i namatanje kabla, s indikatorom radnog stanja (LED) i pasivnim hlađenjem akumulatorske baterije.

  Proizvod

  Cijena
  • AL 300 brzi punjač197,12 KM*
 • AL 500 brzi punjač
  AL 500 brzi punjač
  230 V. Za STIHL akumulatorske baterije AP i AK.U donjoj stijenki kućišta je naprava za montažu na
  zid i namatanje kabla, s indikatorom radnog stanja (LED) i pasivnim hlađenjem akumulatorske baterije.

  Proizvod

  Cijena
  • AL 500 brzi punjač328,40 KM*
HTA 85 bez baterije i punjača.jpg

Akumulatorska baterija

 • AR 2000
  Leđno nosiva akumulatorska baterija AR 2000

  Snažna leđno nosiva prijenosna AR 2000 akumulatorska baterija kompatibilna je sa svim uređajima STIHL aku sistema PRO za još bolji i učinkovitiji rad. STIHL AR 2000 baterija je snažna litij-ionska baterija kapaciteta 916 Wh, težine 6,5 kg. Baterija je smještena u čvrsto kućište s ručkom za nošenje, mogućnost dogradnje zaštitne navlake koja osigurava rad u svim vreemnskim uvjetima. Sistem za nošenje leđne baterije je koncipiran na način da osigurava ravnomjeran raspored  težine baterije preko cijelog gornjeg dijela tijela (uz pomoće remena i naramenica) i možete potpuno jednostavno raditi i kroz duže radne intervale.Indikator napunjenosti baterije (6 LED dioda) pokazuje vam u svako vrijeme stanje napunjenosti baterije. Vrijeme rada s jednim punjenjem baterije  ovisi o vrsti uređaja koju koristite.   Specifikacija
  Težina kg
  Akumulatorska tehnologija
  Kapacitet Wh
  Napon V

  Proizvod

  Cijena
  • Leđno nosiva akumulatorska baterija AR 20001874,50 KM*
 • AP 300
  Akumulatorska baterija AP 300

  Litij-ionska akumulatorska baterija napona 36V i kapaciteta 227 Wh. Vrijeme rada bez dopunjavanja ovisi o uređaju za koji se koristi. Zahvaljujući integriranom indikatoru punjenja s četiri LED diode možete uvijek provjeriti stanje napunjenosti baterije. Pokazatelj razine napunjenosti aktivira se pritiskom na tipku kada je punjenje dovršeno. Elektronički nadzor baterije STIHL AP 300  sprječava prekomjernu napunjenost ili pregrijavanje baterije.  Kompatibilna s punjačima AL 100, AL 300 i AL 500.  

  Specifikacija
  Težina kg
  Kapacitet Wh
  Napon V
  Akumulatorska tehnologija

  Proizvod

  Cijena
  • Akumulatorska baterija AP 300402,00 KM*

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK