Unikomerc Yt kanal

HS 82 T, 75 cm

Profesionalne škare za živicu s dvostrano brušenim noževima za precizno oblikovanje

hs 82 T, 75 cm

Kataloški broj: 4237 011 2952

Povećaj
Slike

Profesionalne škare za živicu opremljene STIHL 2-MIX motorom velike brzine noževa za precizan rez. Dvostrano brušeni noževi u izvedbi za podrezivanje, STIHL antivibracijski sisiem, pojednostavljen postupak paljenja za komforno pokretanje uređaja, okretna multifunkcijska ručka.

Verzija

Cijena
 • HS 82 T, 75 cm 1337,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

hs 82 T, 75 cm

Specifikacija

Zapremnina cm ³22.7
Snaga kW / KS0.7 / 1.0
Težina kg5.3
Razina zvučnog tlaka dB(A) 95
Razina zvučne snage dB(A) 107
Vrijednost vibracija lijevo / desno m/s22.3 / 2.3
Ukupna dužina cm133
Broj okretaja 1/min5100
Dužina rezanja cm75
Razmak između zubaca mm30
hs 82 T, 75 cm

Posebne značajke

 • STIHL 2-mix motor
  STIHL 2-MIX motor

  STIHL 2-MIX motor posebno je razvijen za novu generaciju motornih škara za živicu, jer objedinjava niski nivo nesagorenog goriva u ispušnim plinovima i malu težinu pogonskog uređaja izvrsne moći ubrzavanja. Kod potrebe za rezanjem debljih grana živice ovom uređaju neće nedostajati snage.

 • Varijanta za savršenu formu i fino obrezivanje
  Izvedba za fino podrezivanje

  T verzije novih STIHL škara za živicu namijenjene su za savršenu formu i fino oblikovanje i skraćivanje  živice i grmlja.  Zahvaljujući geometriji noža s manjim razmakom zuba i manjom visinom reznog dijela noža odlične su za detaljno i fino podrezivanje. S tim ciljem opremljene su i prigonom zaslužnim za veliku brzinu noževa.

 • STIHL sustav protiv vibracija
  STIHL Antivibracijski sistem

  Gumeni amortizeri i čelične opruge prijenos vibracija na ručke smanjuju na minimum, što omogućuje udobniji rad s manjim utroškom snage.

 • Rotirajuča višenamjenska ručka
  Okretna multifunkcionalna ručka

  Ručku je moguće zakrenuti za 90 ° prema lijevo ili desno. Time je uređaj neovisan o smjeru rada i uvijek ergonomski pogodnog položaja za ruku. Ovo ga također čini pogodnim za korištenje ljevacima ili dešnjacima. Ručka također ima integriranu ovjesnu ušicu za sigurno i lako vješanje na zid radi skladištenja.

 • Obostrano rzanje noža
  Dvostrani noževi

  STIHL dvostrani noževi omogućuju oblikovanje živice i grmlja u oba pravca rada, što olakšava precizno uređivanje kuteva žive ograde.

 • Dugotrajni filter zraka
  Dugotrajan sistem filtriranja zraka

  Pruža duge intervale između čišćenja i pouzdanu zaštitu motora.

 • Obostrana oštrica 2
  Dvostrano brušeni noževi

  STIHL škare za živicu s dvostrano brušenim noževima pružaju optimalan radni učinak bez obzira na smjer reza. Time je također olakšano rezanje u kutevima žive ograde.

 • Višenamjenska ručka
  Multifunkcionalna ručka

  Sve radnje potrebne za pokretanje i rad uređaja imate na jednom mjestu - na upravljačkoj ručki. Prekidač za gašenje je poboljšan na način da se pri gašenju uređaja zahvaljujući integriranoj opruzi, prekidač vraća u poziciju I. Time su škare spremne za ponovno pokretanje, a mogućnost za pogrešku kod "toplog" starta je isključena.

 • Sprebnik na otvaranje bez alata
  Bezalatni zatvarač spremnika goriva

  Za otvaranje spremnika nije potreban dodatni alat, a mogućnost za prolijevanje goriva svedena je na minimum.

 • Ručna pumpa za gorivo
  Ručna pumpa za gorivo

  Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon duže pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK