Unikomerc Yt kanal

FR 450

Snažan leđno nosivi čistač

FR 450

Za košnju na obroncima i na teško dostupnom terenu, STIHL antivibracijski sistem. STIHL ElastoStart, multifunkcionalna ručka, kružna ručka, vrlo dobra snaga u odnosu na malu težinu.

Kataloški broj: 4128 207 0011

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
 • FR 450 2088,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

FR 450

Specifikacija

Zapremina cm ³44,3
Snaga KS / kW2,1 / 2,9
Težina kg 1)10,8
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2)91
Razina zvučne snage dB (A) 2)111
Vrijednost vibracija lijevo/desno m / s ² 1,8 / 1,6
Ukupna duljina cm 4)280
Standardni rezni alatList za rezanje trave 230-4
Zapremnina spremnika l0,67
FR 450

Posebne značajke

 • Okrugla ručka
  Okrugla ručka

  Okrugla ručka za trimere i motorne kose pogodna je za rad u skučenom prostoru, npr. za košnju između grmova i stabala. Prilikom rada s dodatnim alatima za motorne kose okrugla ručka pruža bolje manevarske mogućnosti.

 • Stihl sustav protiv vibracija.jpg
  STIHL Antivibracijski sistem

  Antivibracijski sistem na uređajima za njegu okoliša smanjuje prijenos neželjenih vibracija uzrokovanih radom motora i učinkom reznog alata na tijelo korisnika. Prihvatne ručke također su obložene antivibracijskom oblogom kako bi rad bio što ugodniji.

 • STIHL kompenzator.jpg
  STIHL kompenzator

  STIHL kompenzator, kontrolni dio karburatora osigurava da snaga motora, ubrzavanje i potrošnja goriva ostanu nepromijenjeni unatoč onečišćenju pročistača zraka. Pročistač se čisti tek kada dođe do primjetnog pada performansi, što omogućava vrlo duga razdoblja rada bez održavanja.

   

 • Dekompresija
  Dekompresijski ventil

  Dekompresijski ventil omogućava da dio komprimirane smjese iz cilindra bude ispušten, čime se olakšava pokretanje motora. Pri startanju ventil se sam zatvara.

 • Ručna pumpa za gorivo
  Ručna pumpa za gorivo

  Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon duže pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK