Unikomerc Yt kanal

BGA 45

Spretan akumulatorski puhač s integriranom baterijom

BGA 45

Kataloški broj: 4513 011 5900

Povećaj
Slike

Praktičan akumulatorski puhač za čišćenje manjih površina oko kuće. Okrugla sapnica, integrirana akumulatorska baterija s LED indikatorom napunjenosti. Težina 2,0 kg. vrijeme punjenja akumulatora 210 min/300 min (80 %/100 %). 

Verzija

Cijena
 • BGA 45 269,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

BGA 45

Specifikacija

Aku tehnologijaLitij - ion
Težina bez akumulatora kg2
Razina zvučnog tlaka dB(A)76
Razina zvučne snage dB(A)87
Vibracije desno m/s23,2
Snaga puhanja N5
Brzina puhanja m/s38
Protok zraka m3/h420
Maksimalna brzina zraka m/s44
Maksimalni protok zraka m3/h420
Trajanje akumulatora mindo 10
BGA 45

Posebne značajke

 • Mekana ručka
  Mekana ručka

  Zahvaljujući dvostrukom prekidaču za pokretanje i mekanoj ručki s integriranim starterom i sigurnosnom sklopkom korisnik uvijek ima punu kontrolu nad uređajem. 

 • Kompaktan i ergonomski oblikovan
  Kompaktan i ergonomski oblikovan

  Zbog integrirane akumulatorske baterije težina uređaja optimalno je raspoređena i izbalansirana. BGA leži savršeno sigurno i udobno u ruci. Elegantne linije uređaja omogućuju visoku udobnost i pokretljivost pri korištenju. 

 • Pokazivač napunjenosti
  Pokazivač napunjenosti akumulatora

  Napunjenost akakumulatorske baterije odn. preostalo vrijeme korištenja moguće je saznati pritiskom na tioku pored pokazivača napunjenosti. 4 LED diode svojim konstantnim odn. žmirkajućim zelenim/crvenim svjetlom obavještavaju o napunjenosti ili mogućoj grešci na uređaju.

 • Ključ za aktivaciju uređaja
  Ključ za aktivaciju uređaja

  Korištenje uređaja moguće je jedino s umetnutim ključem za aktivaciju. Kad je ključ izvučen iz uređaja, uređaj je lišen napajanja električnom strujom, i kao takav siguran od uljučivanja ili korištenja bez nadzora. Tada je uređaj siguran za skladištenje ili transport.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK