Unikomerc Yt kanal

BG 86

Snažan puhač

BG 86

Kataloški broj: 4241 011 1726

Povećaj
Slike

Pogodan za čišćenje velikih površina od lišća i ostataka otkosa, zahvaljujući HD2 pročistaču za uporabu u vrlo prašnjavom okruženju. Okrugla mlaznica, ravna mlaznica, STIHL Antivibracijski sistem, STIHL ElastoStart. Sa štedljivim 2-MIX motorom. Podesiva poluga gasa i tipka za gašenje integrirana u gumiranu upravljačku ručku.

Verzija

Cijena
 • BG 86 752,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

BG 86

Specifikacija

Zapremina cm ³27.2
Težina kg 4.4
Razina zvučnog tlaka dB (A) 2)92
Razina zvučne snage dB (A) 2)104
Vrijednost vibracija m / s ² 3)2.5
Brzina strujanja zraka (m / s) s okruglom/ravnom sapnicom 63/74
Protok zraka (m³ / h) s okruglom/ravnom sapnicom 755/622
Maks. brzina strujanja zraka (m / s) s okruglom/ravnom sapnicom76/89
Max protok zraka m³ / h 7)810
Snaga puhanja (N)15
BG 86

Posebne značajke

 • STIHL 2-MIX motor sa slojevitom deaktiviranje
  STIHL 2-MIX motor s predispiranjem

  STIHL dvotaktni motor sa 2-MIX tehnologijom nudi veliku snagu motora, uštedu i do 20% goriva u odnosu na iste STIHL dvotaktne motore bez 2-MIX tehnologije. Opremljen je četverokanalnim cilindrom i sistemom predispiranja komore za sagorijevanje. Količina nesagorenog goriva u ispušnim plinovima time je smanjenja i za do 70%, što zadovoljava EU II normu za ispušne plinove.

 • STIHL ElastoStart
  STIHL ElastoStart

  Kod motora s unutrašnjim sagorijevanjem uslijed kompresije u cilindru stvara se otpor prilikom procesa pokretanja motora. STIHL ElastoStart je specijalna ručica koja omogućuje ravnomjeran postupak pokretanja bez naglog pojavljivanja vršne snage. Intergrirani amortizacijski element pritom izravna tijek snage koji nastaje prilikom pokretanja. Na takav način znatno se olakšava postupak pokretanja.

 • STIHL Sustav protiv vibracija
  STIHL Antivibracijski sistem

  Antivibracijski sistem smanjuje prijenos neželjenih vibracija uzrokovanih radom motora i vrtnjom pokretnih dijelova (turbina). Prihvatne ručke također su obložene antivibracijskom oblogom kako bi rad s uređajem bio što ugodniji.

 • Poluga gasa s tipkom za zaustavljanje
  Podesiva poluga gasa s tipkom za zaustavljanje

  Polugu gasa moguće je postaviti u željenu poziciju i time fiksno odrediti broj okretaja, čime izostaje potreba za neprestanim držanjem poluge, a što zamara poslužioca stroja. U radnom opsegu šake nalazi se i tipka za gašenje stroja, koja se nakon pritiskanja sama vraća u poziciju I, što otklanja mogućnost neuspješnog ponovnog pokretanja.

 • Posluživanje jednom rukom
  Upravljanje jednom rukom

  Sve kontrole rada motora smještene su na upravljačkoj ručki. Ergonomski uobličena ručka s komandama smještena je točno iznad težišta uređaja što olakšava upravljanje uređajem i zadržava ruku sigurno na ručki. Ručka je obložena mekanom oblogom s ciljem smanjenja vibracija. Polugu gasa moguće je trajno postaviti u željeni položaj bez zamaranja prstiju. Uređaj je pogodan za korištenje lijevacima i dešnjacima.

 • Pumpa za gorivo
  Ručna pumpa za gorivo

  Mala gumena pumpica stvara podtlak koji dobavlja gorivo u rasplinjač. Na taj način se gorivo nakon dulje pauze u radu lakše doprema u rasplinjač i otklanja potrebu za višekratnim potezanjem startnog užeta pri pokretanju.

 • Zaštitne naočale.jpg
  Zaštitne naočale

  Za veću sigurnost pri radu. Naočale su dobro ventilirane i imaju široku bočnu zaštitu.

  Proizvod

  Cijena
  • Zaštitne naočale 6,74 KM*
BG 86

Pribor

 • Usisni set za BG 56 i BG 86
  Usisni set za BG 56 i BG 86

  Samo za STIHL BG 56, BG 86. Pri usisavanju lišće biva usitnjeno radi smanjenja volumena i kvalitetnijeg ispunjavanja usisne vreće. Po obavljenom čišćenju idealno bi bilo sadržaj usisne vreće istresti direktno u komposter.

  Proizvod

  Cijena
  • Usisni set za BG 56 i BG 86191,30 KM*
 • Set za čišćenje oluka
  Set za čišćenje oluka

  Praktičan set za čišćenje oluka s 3 metra dugačkom cijevi jednostavno i brzo čisti žlijebove za kišnicu od opalog lišća snažnom strujom zraka. Za uređaje BG 56, BG 86, BGE/SHE 71.

  Proizvod

  Cijena
  • Set za čišćenje oluka119,87 KM*
 • Stan die savijena za BG i SH
  Savijena plosnata sapnica za BG i SH

  Omogućuje čišćenje na velikim površinama precizno usmjerenom strujom zraka, paralelnom s podlogom. Za STIHL BG 56, BG 86, BGE 71, BGE 81, SH 55, SH 56, SH 85, SH 86, SHE 71 i SHE 81.

  Proizvod

  Cijena
  • Savijena plosnata sapnica za BG i SH20,71 KM*

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK