Unikomerc Yt kanal

ADVANCE X-FLEX zaštitne hlače

Sa zaštitom od presijecanja AVERTIC ™ pro lite

ADVANCE X-FLEX Hlače.jpg

Od ultra laganog i prozračnog materijala sa zaštitom od presijecanja AVERTIC pro lite, razvijenog ekslkluzivno za STIHL (dizajn A, stupanj zaštite 1=20 m/s). Ovaj šesteroslojni materijal lakši je za oko 20% od materijala korištenog za ADVANCE i ADVANCE PLUS. Boja crna i signalna narančasta, posebna konstrukcija u području prepona koja omogučava slobodu kretanja, gornja tkanina posebno robusna, elastična i prozračna, zaštita koljena elastična i vodonepropusna, zaštita od trnja i vlage u donjem dijelu nogavica, odbija nečistoću, dugi ventijacijski patentni zatvarač na stražnjem dijelu nogavica. Uporabna vrijednost ispitana prema standardu KWF.

Kataloški broj: 0088 342 01

Povećaj
Slike

Verzija

Cijena
  • ADVANCE X-FLEX zaštitne hlače 625,30 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK