Unikomerc Yt kanal

RMI 632 PC

Pametna robotska kosilica s iMow aplikacijom

RMI 632 PC

Kataloški broj: 6309 012 1405

Povećaj
Slike

STIHL iMow robtoska kosilica RMI 632 PC kombinara snagu i izdržljivost, učinkovitost i pametnu komunikaciju. Ovaj pametni paket velike akumulatorske snage idealan je za samostalnu automatsku košnju i njegu travnjaka do 5.000 m². Uz pomoć iMow aplikacije* možete upravljati ovom kosilicom, sve važne funkcije i podaci mogu se postaviti i nadzirati bilo gdje putem pametnog telefona ili tableta. Dinamički plan košnje prilagođava se prema vašim vremenskim zahtjevima i smjernicama. GPS lokalizacija daje vam informacije o njegovoj trenutnoj lokaciji i površini koju tretira. Zahvaljujući integriranom senzoru za kišu i primanju online vremenske prognoze, kosi se samo u prikladnim vremenskim uvjetima. Mnoge značajke dostupne su i preko upravljačke konzole koja se može izvaditi iz kućišta. Nož za usitnjavanje osigurava optimalan rez čak i kod visoke trave. Nož širine 28 cm može se podesiti na 15 razina. Fino usitnjavanje pri malčiranju jamči održiv rast vašeg travnjaka. Tehnologija prilagodljive brzine podešava optiomalnu brzinu prema nagibu terena. Pogon iMow robotske kosilice savladava nagibe i do 45%. Pokretni pokrov sa senzorima jamči zaštitu u slučaju vremenskih nepogoda i od mogućih prepreka na površinama koje se kose. Ukoliko senzori robotske kosilice registriraju kontakt, uređaj traži drugu putanju. Za pravilnu instalaciju uređaja neophodan je set za instalaciju koji je u opsegu isporuke. STIHL iMow robotska kosilica posjeduje sve sigurnosne standarde, svojstvene svim uređajima STIHL kvalitete i zadanih standarda proizvodnje. Imajte na umu to da ovaj uređaj nije igračka. Tijekom njegovog rada na površinama koje se kose ne smije biti djece, životinja ili promatrača. Ostale potrebne informacije o korištenju uređaja naći ćete u Uputstvu za uporabu, a STIHL ovlašteni trgovac će na vaš zahtjev instalirati robotsku kosilicu. * Tehničke uvjete za korištenje aplikacije iMow, možete naći na ovom linku : https://web.imow.stihl.com/systems

Verzija

Cijena
 • RMI 632 PC 5399,55 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

RMI 632 PC

Specifikacija

Optimalna površina travnjaka5.000 m²
Maksimalni nagib terena45 %
Širina košnje 28 cm
Visina košnje 20 - 60 mm
Vrijeme košnje (Ø tjedno)50 h
Nazivna snaga185 W
Redni broj okretaja3.150 o/min
Vrsta akumulatora Litij-ion
Težina uređaja14 kg
Zajamčena razina zvučne snage LWA 59 dB(A)
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA 48 dB(A)
Nesigurnost KpA 3 dB(A)
RMI 632 PC

Posebne značajke

 • Bewegliche Haube
  Pokrov sa senzorima

  Robusni pokrov sa senzorima štiti STIHL iMow robotsku kosilicu od vremenskih utjecaja i prepreka. Integrirani senzori bilježe kontakt s objektima i mijenjaju smjera kretanja kosilice.

 • Mulchmähwerk
  Pogon za košnju i usitnjavanje otkosa

  Stabilni nož za sjeckanje i usitnjavanje otporan je na lomljenje i čak pri visokoj travi, te omogućuje precizan rez. Smjer okretanja noža mijenja se automatski pri svakom sljedećem pokretanju kosilice, što rezultira ravnomjernim trošenjem oštrica noža s obje strane. Noževi su opremljeni sistemom za čišćenje, a zamjena noža može se obaviti brzo i bez dodatnog alata. 

 • Herausnehmbare Steuerkonsole
  Odvojiva upravljačka konzola

  Odvojiva upravljačka konzola s integriranim visokokontrastnim zaslonom služi za jednostavno upravljanje, manualno usmjeravanje, te prikupljanje svih informacija o uređaju. Zaslon visoke osvijetljenosti omogućava upravljanje i u uvjetima snažnog sunčevog svjetla. Konzola je praktično smještena u kućište kosilice i moguće ju je izvaditi iz ležišta za komforno upravljanje uređajem.

 • Adaptive Slope Speed
  Adaptive Slope Speed (Prilagodljiva brzina na kosinama)

  Pomoću senzora za nagib iMow robotska kosilica automatski prilagođava brzinu na neravnom terenu. Ugrađeni senzor stalno analizira nagib i sinkronizira svoj pogon.

 • iMow aplikacija
  iMow aplikacija

  STIHL iMow robotska kosilica uz pomoć iMow aplikacije postaje neovisni Smart Garden sistem. Intuitivnom izborniku aplikacije može se pristupiti putem pametnog telefona ili tableta, a mnoge prilagodbe za košnju mogu se izvršiti ne samo izravno na uređaju, nego i kada ste na putu i u pokretu.  Besplatna iMow App * pruža pregled ključnih funkcija i podataka u stvarnom vremenu. Pomoću dinamičkog plana košnje mogu se odrediti vremenski okviri za svaki dan u kojem robotska kosilica samostalno i fleksibilno radi i puni bateriju. Zahvaljujući integriranom senzoru za kišu i primanju online vremenske prognoze, robotska  kosilica kosi samo u prikladnim vremenskim uvjetima. Ukoliko iMow robotska kosilica treba kositi i kada je kiša, osjetljivost senzora može se podesiti ili isključiti. GPS lokalizacija vam također omogućava uvid u trenutnu lokaciju kao i mogućnost određivanja željene zone koju želite u određenom trenutku kositi.* Tehničke uvjete za korištenje aplikacije iMow, možete naći na ovom linku : https://web.imow.stihl.com/systems

 • Dinamički interaktivni plan košnje
  Dinamički (interaktivni) plan košnje

  Putem interaktivnog plana košnje mogu se svakodnevno postavljati vremenski okviri unutar kojih iMow robotska kosilica radi i puni akumulatorsku bateriju. Unutar tih aktivnih vremenskih okvira, uređaj samostalno bira vrijeme koje je najpogodnije za postizanje optimalnih rezultata košnje. U slučaju kiše, uređaj samostalno rekalkulira dostupne radne sate i prerasoredjeljuje rad na preostalo vrijeme u ostatku tjedna. Plan je moguće pregledati, korigirati i aktivirati pomoću konzole za daljinsko upravljanje uređajem ili putem iMow aplikacije*. * Tehničke uvjete za korištenje aplikacije iMow, možete naći na ovom linku : https://web.imow.stihl.com/systems

 • Lichtstarkes LCD-Display
  LCD zaslon

  Upravljačka konzola je integrirana u kućište uređaja i ima LCD zaslon velikog formata. Sve funkcije, podešavanje i planske aktivnosti uređaja vidljive su i dostupne korisniku za eventualne korekcije. Zaslon je posebno dizajniran kako bi mogao kvalitetno pružati sliku s obavijestima nužnim za upravljanje uređajem. Kod modela serije 6 konzola se može izvaditi iz kućišta za jednostavnije upravljanje.

 • Zaštita iMow kosilice
  Potpuna zaštita uređaja

  Robotska kosilica STIHL iMow opremljena je različitim senzorima. Ukoliko neko pokuša podignuti kosilicu tijekom košnje ona se automatski zaustavlja. Robotsku kosilicu možete zaštititi i s PIN kodom. Moguća je i opcija rada isključivo s unosom PIN-a, i time je dodatno zaštićena od krađe ili nedozvoljenog korištenja. Sve iMow robotske kosilice serije 6 mogu se lokalizirati pomoću GPS-a koristeći besplatnu aplikaciju iMow * putem pametnog telefona ili tableta. *Tehničke uvjete za korištenje aplikacije iMow, možete naći na ovom linku: https://web.imow.stihl.com/systems

 • Lieferumfang
  Opseg isporuke opreme uz uređaj

  U kompletu s uređajem isporučuje se sljedeća oprema: kosilica, stanica za punjenje, četiri klina koji olakšavaju pričvršćivanje stanice na tlo, te mjerka za pravilno pozicioniranje granične žice koja određuje putanju košnje, kao i instalacijski set. 

 • Versetztes Heimfahren
  Pozicioniranje bazne stanice za punjenje izvan površine košnje

  Prema zadanim tvorničkim postavkama, robotska kosilica se vraća u svoju stanicu za punjenje duž granične žice. Dodatna značajka koju ova robotska kosilica nudi, je opcija pozicioniranja stanice za punjenje izvan površine košnje. S time da je stanica za punjenje povezana s površinom koja se kosi pomoću granične žice kojom se ograničava područje košnje. Po završetku košnje kosilica koristi produžetak instalacije i vraća se u stanicu za punjenje putanjom izvan područja rada. 

 • Antrieb iMow Mähroboter
  Pogon iMow robotskih kosilica

  Robotske kosilice STIHL iMow imaju pogon koji omogućuje košnju na brežuljkastom i neravnom terenu, zadržavajući pritom visoku kvalitetu i ujednačenost košnje. Modeli serije 6 savladavaju uspone i do 45 %.

 • Pogonski točkovi RMI
  Pogonski točkovi s protukliznim profilom

  Pogonski točkovi iMow robotskih kosilica omogućuju precizan hod kosilice pogotovo po neravnom terenu, s mogućnošću savladavanja nagibe i s gustom travom. Profili na točkovima samostalno se čiste.

 • Dockingstation
  Stanica za punjenje

  Stanica za punjenje iključena je u opseg isporuke.  Ona je dio konfiguracije uređaja i zadaća joj je punjenje akumulatorske baterije integrirane u uređaju. Istodobno, ova stanica znači izlaznu točku pri svakom kretanju kosilice. Automatski signal kojeg kosilica dobije od sistema, dopire od stanice za punjenje preko ograničavajuće žice instalirane po rubovima košenog travnjaka, i služi za orijentaciju uređaju tijekom planiranja radnog režima, a i tijekom samog rada. U slučaju loših vremenskih uvjeta, koslilica šalje odgovarajući signal i vraća se u stanicu za punjenje kako bi napunila svoju akumulatorsku bateriju. U okviru svojeg inteligentnog sistema punenja kosilica može samostalno odlučiti da li joj je potrebno ekspresno punjenje radi kompletiranja planom predodređenih zadaća, ili je moguće nadopuniti bateriju kako bi ispunila predodređene zadaće, ili je pak moguće dozvoliti novi termin punjenja akumulatorske baterije s ciljem ispunjenja redovnih zadataka košnje. Stanica za punjenje može se također pozicionirati i izvan površina predviđenih za košnju. 

RMI 632 PC

Pribor

 • Kit S
  Set S

  Instalacijski set prikladan je za instalaciju na manjim prostorima za košnju. Neophodan je za uspješno ograničavanje područja za košnju. Sastoji se od 150 m granične žice (2,3 mm promjer), 150 klinova za fiksiranje i tri stezaljke za povezivanje kabla.

  Proizvod

  Cijena
  • Set S180,78 KM*
 • kit l
  Set L

  S instalacijskim setom L ograničava se područje za košnju iMow kosilicom za veće površine. Sastoji se od granične žice (2,3 mm promjera), 375 klinova za fiksiranje i sedam stezaljki za povezivanje kabla. 

  Proizvod

  Cijena
  • Set L464,85 KM*
 • Fiksirne igle AFN 075
  Klinovi za fiksiranje AFN 075

  Klinovi za fiksiranje granične žice dio su osnovne opreme uz iMow robotske kosilice. Namjena im je pričvršćivanje granične žice na tlo s ciljem ograničavanja područja rada robotskoj kosilici. Jedan paket sastoji se od 75 klinova.

  Proizvod

  Cijena
  • Klinovi za fiksiranje AFN 07524,55 KM*
 • Granična žica ARB 501
  Granična žica ARB 501

  Granična žica služi za ograničavanje područja košnje za robotske kosilice iMow. ARB 501 sadrži kotur s 500 metara granične žice promjera 3,4 mm.

  Proizvod

  Cijena
  • Granična žica ARB 501492,75 KM*
 • Granična žica ARB 151
  Granična žica ARB 151

  Granična žica služi za ograničavanje područja košnje za robotske kosilice iMow. ARB 151 sadrži kotur sa 150 metara granične žice promjera 2,3 mm.

  Proizvod

  Cijena
  • Granična žica ARB 151116,18 KM*
 • ADV 010 Žičani spojnici
  ADV 010 Spojnice za žice

  Spojnice za žice osnovna su oprema  iMow robotskih kosilica. Služe za međusobno spajanje više segmenata granične žice. Pakiranje sadrži 10 spojnika.

  Proizvod

  Cijena
  • ADV 010 Spojnice za žice25,82 KM*
 • ADO 601 Stanica za punjenje
  ADO 601 Stanica za punjenje

  Stanica za punjenje za STIHL iMow robotsku kosilicu linije RMI 6. Ovdje se kosilica parkira i puni tijekom sati van uporabe. Stanica za punjenje može se postaviti unutar, ali i izvan površine koju kosi.

 • ART 240 Trakcijski kotači
  ART 240 Pogonski točkovi

  Pogonski točkovi posebno su uobličeni da omoguće STIHL iMow robotskoj kosilici nesmetano kretanje i po neravnom terenu. 

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK