Unikomerc Yt kanal

RMA 235

Lagana i spretna akumulatorska kosilica

RMA 235

Kataloški broj: 6311 011 1411

Povećaj
Slike

Kompaktna STIHL akumulatorska kosilice za košnju manjih travnjaka. Efikasan i ekonomičan rad zahvaljujući automatskom reguliranju broja okretaja i noževima optimiziranim za protok zraka, visina ručke podesiva u dvije razine, sklopiva za jednostavan transport i skladištenje uređaja. Sklopiva košara za travu s volumenom od 30 litara i prikazom stanja napunjenosti košare. Potrošnja energije kod ovog uređaja iznimno je mala zahvaljujući motoru s direktnim prijenosom. Cijena je bez akumulatorske baterije i punjača, za verziju s aku baterijom i punjačem pogledajte ovdje.

Verzija

Cijena
 • RMA 235 410,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

RMA 235

Specifikacija

Širina košnje33 cm
Visina košnje25-65 mm
Zapremnina košare30 l
Težina uređaja14 kg
Zajamčena razina zvučne snage89 dB(A)
Izmjerena razina zvučnog tlaka87,9 dB(A)
Vrijednost vibracija ahw1,8 m/s²
Faktor Nesigurnosti K0,9 m/s²
Nesigurnost KpA2 dB(A)
Širina uređaja37 cm
Visina uređaja108 cm
Duljina uređaja s košarom127 cm
Pokretanje motoraES Elektrostart
Zaustavljanje motoraMS Motorstopp
Vrsta akumulatorske baterije Litij-ionski COMPACT
RMA 235

Posebne značajke

 • Sklopiva košara za otkos
  Sklopiva košara za travu

  Inovativna košara za travu napravljena je od robusnog elastičnog plastičnog materijala i iznimno se lako i jednostavno prazni. Struja zraka prenosi otkos u košaru i njena funkcija je optimalno punjenje košare travom. Posebne lamele s unutrašnje strane košare usmjeravaju zrak i otkos prema dnu košare i na taj način štite kosilicuj i korisnika od uskovitlane prašine i nečistoće. Indikator napunjenosti košare upozorava kad je pravo vrijeme za pražnjenje.

 • Nož za košnju optimiziranog oblika
  Nož optimiziran za protok zraka

  Nož optimiziran za protok zraka kovitla samo onoliko zraka koiko je potrebno. Minimalan otpor štedi kapacitet akumulatorske baterije. 

 • Centralno podešavanje visine košnje
  Centralno podešavanje visine košnje

  Sistem za centralno podešavanje visine otkosa zahvaljujući svom opružnom osloncu omogućuje jednostavno podešavanje željene visine otkosa u više razina. Skala prikazuje aktualnu visinu.

 • Kućište od polimera
  Kućište od polimera

  Kućište STIHL aku kosilica napravljeno je od visokokvalitetnog polimernog materijala. Ovo neuobičajeno lagano kućište iznimno je robusno i otporno na mehanička oštećenja, vrućine i UV- zračenje. 

 • Sklopiva ručka
  Sklopiva ručka

  Mogućnost sklapanja prilikom transporta i za skladištenje s uštedom prostora. 

 • Uležišteni lagani kotači
  Lagani točkovi

  Točkovi na aku kosilici vrlo su robusni i trajni, te omogućavaju lagano upravljanje uređajem, budući da su pogonski kotači opremljeni protukliznim profilom za kvalitetniju vuču, a prednji kotači imaju uzdužne ripne za bolje usmjeravanje uređaja.

 • Eco-način rada
  Eko način rada

  Uz Eko način rada broj okretaja kosilice prilagođava se snazi potrebnoj za izvršenje pojedinog zadatka. Na taj se način štedi energija od bespotrebnog trošenja, a što za posljedicu ima mogućnost obrađivanja većih površina bez potrebe za naknadnog punjenja akumulatorskih baterija. Ovaj sistem uvijek je aktivan kod modela RMA 235.

 • Prijenosna ručka
  Prijenosna ručka

  Ručka integrirana u kućište umnogome pojednostavnjuje prijenos i rukovanje ovom kosilicom. Ručka također može koristiti i kao mjesto pričvršćivanja remena za osiguravanje od pomicanja u transportu. 

RMA 235

Pribor

 • AL 101
  AL 101 standardni punjač

  Ovaj punjač kompatibilan je sa svim akumulatorskim baterijama iz aku sistema COMPACT i PRO (skraćeno: „AP“ ili „AK“). STIHL AL 101 standardni punjač opremljen je pasivnim hlađenjem aku baterija i LED indikatorom statusa napunjenosti. Uređaj radi sa standardnim naponom od 230 V. STIHL AL 101 teži samo 0,7 kg. 
  STIHL akumulatorski uređaji nude brojne prednosti. Ne štete okolišu. Električni motori postižu dobru vrijednost kod okretnog momenta čak i pri malim brzinama. Pogon STIHL akumulatorskih uređaja  s EC motorom tj. njihov rad je posebno tih i apsolutno bez emisija štetnih plinova. Stoga se ovi uređaji mogu fleksibilno koristiti u područjima osjetljivim na buku i u zatvorenim prostorima. Kako bi ovi uređaji postiglii najbolje moguće rezultate, oni sadrže inteligentnu elektroniku koja "komunicira" i s alatom i s punjačem. Ona nadzire promjenu temperature i napon baterije i na taj se način onemogućava preopterećenje tijekom punjenja baterije. 

  Specifikacija
  Vrijeme punjenja AP 100
  Struja (A)
  Vrijeme punjenja AP 200
  Vrijeme punjenja AK 20
  Vrijeme punjenja AP 300
  Snaga kW
  Vrijeme punjenja AK 30
  Vrijeme punjenja AK 10
  Težina kg

  Proizvod

  Cijena
  • AL 101 standardni punjač101,50 KM*
RMA 235

Akumulatorske baterije

 • ak 10.jpg
  Akumulatorska baterija AK 10

  Kompaktna litij-ionska akumulatorska baterija za aku uređaje iz AK sistema, kapaciteta 59 Wh. Vrijeme korištenja ovisi o vrsti uređaja. S indikatorom stanja napunjenosti (četiri LED lampice) i ispravnosti baterije. Kompatibilna s AL 101, AL 100, AL 300 i AL 500.

  Specifikacija
  Vrsta akumulatorske tehnologije
  Težina kg
  Kapacitet Wh
  Napon V

  Proizvod

  Cijena
  • Akumulatorska baterija AK 10150,00 KM*
 • ak 20.jpg
  Akumulatorska baterija AK 20

  Kompaktna litij-ionska akumulatorska baterija za aku uređaje iz AK sistema, kapaciteta 118 Wh. Vrijeme korištenja ovosi o vrsti uređaja. S indikatorom stanja napunjenosti (četiri LED lampice ) i ispravnosti baterije. Kompatibilna s AL 101, AL 300 i AL 500.

  Specifikacija
  Težina kg
  Kapacitet Wh
  Vrsta akumulatorske tehnologije
  Napon V

  Proizvod

  Cijena
  • Akumulatorska baterija AK 20224,00 KM*
 • AK 30
  Akumulatorska baterija AK 30

  Kompaktna litij-ionska akumulatorska baterija za aku uređaje iz sistema AK, kapaciteta 180 Wh. Vrijeme korištenja ovisi o vrsti uređaja. S indikatorom stanja napunjenosti (četiti LED  lampice) i ispravnosti baterije. Kompatibilna s AL 101, AL 100, AL 300 i AL 500.

  Specifikacija
  Kapacitet Wh
  Vrsta akumulatorske tehnologije
  Težina kg
  Napon V

  Proizvod

  Cijena
  • Akumulatorska baterija AK 30278,00 KM*

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK