Unikomerc Yt kanal

RM 448 T

Benzinska motorna kosilica s 1-brzinskim pogonom

RM 448 TX

Kataloški broj: 6358 011 3411

Povećaj
Slike

Benzinska kosilica STIHL RM 448 T unmogome olakšava uređivanje i njegu srednje velikih travnatih površina. Širina košnje od 46 cm i centralno podešavanje visine otkosa u šest razina  čini ju idealnim partnerom za rad na okućnici. Tu je cijela grupa značajki koje ju čine još prikladnijom za taj zadatak: njezina izrazito mekana ručka za lako i udobno  upravljanje uređajem, a prostrana 55-litarska košara za otkos produžuje radne interavle, bez puno pauza za pražnjenje košare. Košara je sklopiva, što znatno olakšava pražnjenje, a opremljena je i indikatorom napunjenosti. Kosilica RM 448 T opremljena je snažnim i pouzdanim motorom i pogonom – savršena kombinacija koja omogućava brzo i neumarajuće rješavanje problema košnje vašeg travnjaka. Ugradnjom seta za sjeckanje otkosa (malčiranje) ova kosilica nudi mogućnost usitnjavanja pokošene trave s ciljem vraćanja  hranjivih tvari i vlage natrag tlu. 

Verzija

Cijena
 • RM 448 T 1131,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

RM 448 TX

Specifikacija

Prikladna za travnjakedo 1.200 m²
Širina košnje46 cm
Visina košnje25-75 mm
Zapremnina košare55 l
Tip motoraB&S serija 575 EX OHV RS
Obujam motora140 cm³
Snaga motora2,1 kW / 2,8 PS
Broj okretaja radnog alata2.800 U/min
Težina uređaja26 kg
Zajamčena razina zvučne snage LWAd96 dB(A)
Nesigurnost KpA2 dB(A)
Faktor Nesigurnosti K1,95 m/s²
Vrijednost vibracija ahw3,9 m/s²
RM 448 TX

Posebne značajke

 • Klappbarer Grasfangkorb mit Füllstandsanzeige
  Sklopiva košara za travu s indikatorom napunjenosti

  Sklopiva košara za travu od visokokvalitetnog elastičnog polimera zahvaljujući svojem iznimno jednostavnom sistemu sklapanja lako se otvara i prazni. Struja zraka koja se stvara prilikom košnje vodi otkos u košaru i omogućava potpuno punjenje košare. Zahvaljujući usmjerivačkim lamelama zrak ulazi u košaru prema dnu pa iz tog razloga prašina uskovitlana tijekom rada ne izlazi kroz otvorena rebra na košari, nego se otkos koristi kao pročistač, kako prašina i nečistoća ne bi dospijevale u dodir s korisnikom. Pokazivač napunjenosti košare informira korisnika  o trenutku podesnom za pražnjenje košare.

 • Zentrale Schnitthöhenverstellung
  Centralno podešavanje visine košnje

  Sistem za centralno podešavanje visine otkosa zahvaljujući svom opružnom osloncu omogućuje jednostavno podešavanje željene visine otkosa u više razina. Skala prikazuje aktualnu visinu. 

 • Super-Softgriff
  Iznimno mekana upravljačka ručka

  Iznimno mekana upravljačka ručka služi za udobno upravljanje i visoku ergonomiju rukovanja.

 • Motor mit Leichtstartsystem (ReadyStart)
  Motor opremljen sistemom za lako pokretanje (ReadyStart)

  Zahvaljujući ReadyStart tehnologiji pogonski uređaj ove kosilice lako je pokrenuti bez obzira radi li se o "hladnom" ili "toplom" startu, i uz minimalni utrošak energije.

 • Radantrieb
  Pogonski uređaj

  Pogon na STIHL kosilicama olakšava košnju. Ova se značajka pokaže osobito praktičnom i značajnom pri košnji travnjaka na kosinama. 

 • Windflügelmesser
  Nož s ventilatorskom funkcijom

  Nož s ventilatorskom funkcijom  zaslužan je za ravnomjeran rez i za ravnomjerno punjenje košare za travu. Pomoću struje zraka koji razvija nož u kućištu, trava biva izdignuta uspravno na tlu što rezultira ravnomjernom pokošenošću, a pokošena trava pomoću iste struje zraka i zahvaljujući optimalnom prozračnošću košare, dospijeva u košaru kroz tunel za transport otkosa. 

 • Leichtlaufräder
  Točkovi

  Točkovi  STIHL kosilica iznimno su lagani, robusni i trajni. Omogućavaju precizno i lako upravljanje kosilicom, kao što pogonski točkovi zahvaljujući trakcionom profilu, omogućavaju kvalitetan prijenos snage pogona na točkove. 

 • Tragegriffe
  Prijenosne ručke

  Ova STIHL kosilica opremljena je prijenosnim ručkama radi lakšteg utovara, istovara i uopće rukovanja uređajem. Ručke također mogu poslužiti kao ušice kroz koje je moguće provući remenje za učvršćivanje u vozilu pri transportu. 

 • Quick-Fix-Schnellspanner
  Ručke za brzo napinjanje Quick-Fix

  Ručke za brzo napinjanje Quick-Fix omogućavaju iznimno brzo i praktično pritezanje sklopive upravljačke ručke. Na taj način možemo uređaj u trenu učiniti spremnim za rad, kao i za transport ili skladištenje, a bez potrebe za dodatnim alatom. 

 • Polymergehäuse
  Kućište od polimer mase

  Kućište od polimer mase odlikuje se visokom izdržlivošću i otpornošću na mehanička oštećenja, temperaturne razlike i UV-zračenje. 

 • Klappbarer Holm
  Upravljačka ručka podesive visine

  Upravljačka ručka podesive visine omogućava prilagođavanje uređaja visini korisnika. Time se postiže visoka udobnost pri radu, ergonomski rad, kao i stabilnost i okretnost pri radu. 

RM 448 TX

Pribor

 • Komplet za malčiranje AMK 048
  Komplet za malčiranje AMK 048

  Komplet za usitnjavanje AMK 048 za seriju 4 sa širinom košnje 46 cm. Sastoji se od umetka za blokadu tunela za otkos i noža za usitnjavanje. Prilikom košnje trava biva usitnjena u vrlo male čestice koje poslije košnje ostaju na travnjaku i vraćaju mu dio hranjivih tvari i vlage. Na ovaj način štedi se vrijeme i trud potrebni za uklanjanje, pražnjenje i zbrinjavanje otkosa.

 • APO 030 - Benzinabsaugpumpe
  APO 030 - Usisna pumpa za gorivo

  Usisna pumpa za gorivo omogućava odstranjivanje goriva iz spremnika.

  Proizvod

  Cijena
  • APO 030 - Usisna pumpa za gorivo17,55 KM*

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK