Unikomerc Yt kanal

GHE 105

Kompaktna eletrična sječkalica s usmjerivačem sasjeckanog materijala

GHE 105

Kataloški broj: 6007 011 1175

Povećaj
Slike

Odabirom ovog uređaja potpuno ste opremljeni za sve poslove sjeckanja zelenog otpada tijekom cijele godine. Ova sječkalica posebno je pogodna pri sjeckanju materijala u kome znatan udio zauzima tvrdi, drvenasti materijal. Debljina granja koje preporučamo sjeckati ovim uređajem kreće se do 35 mm promjera. Djetelinasti otvor lijevka za punjenje materijalom, kao i tempo kojim uređaj uvlači granje za sjeckanje jamci su optimalnog učinka uređaja. Usto, ova sječkalica može i najfiniji materijal (kao cvijeće, lagano voće ili lišće) pripremiti za idealnu mješavinu materijala u komposteru. Ova vrsta materijala ubacuje se kroz drugi, pravokutni otvor na lijevku uređaja. Po obavljenom poslu ova se sječkalica, zahvaljujući praktičnim točkovima i maloj težinii, lako transportira u skladišni prostor. 

Verzija

Cijena
 • GHE 105 633,00 KM*

* Neobvezujuća preporučena cijena od siječnja 2020. godine, važeća za tržište BIH. Neobvezujuće preporučene cijene ne odnose se na akcijsku prodaju. 

Ovisno o zemlji tržišta moguća su odstupanja u asortimanu i navedenim podacima. Također su moguće izmjene u tehnici izvedbe, cijeni i dodatnoj opremi.

GHE 105

Specifikacija

Nesigurnost KWA3 dB(A)
Maksimalna debljina grana Ødo 35 mm
Nominalni napon230 V
Nesigurnost KpA3 dB(A)
Zajamčena razina zvučne snage LWAd104 dB(A)
Broj okretaja radnog alata2.800 o/min
Težina uređaja19 kg
Nazivna snaga2.200 W
Izmjerena razina zvučnog tlaka LpA93 dB(A)
GHE 105

Posebne značajke

 • Lijevak za punjenje materijalom izoliran od buke
  Lijevak za punjenje materijalom s malom razinom buke

  Lijevak za punjenje materijalom za sjeckanje na ovoj sječkalici dodatno je opremljen izolacijsko-apsorpcijskim slojem materijala u svrhu smanjenja buke generirane radom uređaja. Ovaj lijevak istodobno je opremljen zaštitnim elementom na otovru u lijevak koji za svrhu ima smanjenje emisije prašine i nečistoće uskovitlane prilikom sjeckanja materijala.

 • Sendvič - izvedba noževa za sjeckanje materijala
  Sendvič - izvedba noževa za sjeckanje materijala

  Sendvič - izvedba noževa za sjeckanje materijala  omogućava rad s minimumom vibracija.. Uspravni set noževa integriran  u skup noževa za sjeckanje osigurava segmente sasjeckanog materijala dovoljno malima da tako pripremljen materijal čini odmah spremnim za kompostiranje.

 • Otvor na lijevku za punjenje u obliku lista djeteline

  Otvor na lijevku za punjenje u obliku lista djeteline omogućuje siguran i jednostavan rad pri punjenju sječkalice. zahvaljujući obliku otvora za punjenje materijalom za sjeckanje, lako je puniti uređaj granama razrasle i razgranate forme. Pri sjeckanju mekšeg otpada služimo se pravokutnim otvorom na llijevku smještenom tik uz djetelinasti otvor. 

 • Sustav sigurnog zatvaranja uređaja
  Sistem sigurnog rada uređaja

  Ova sječkalica opremljena je sigurnosnim elementom. Elektromagnetski prekidač integriran u kućište sječkalice ne dozvoljava pokretanje pogonskog uređaja sječkalice ukoliko uređaj nije osiguran u cjelinu. Ovaj sigurnosni element ne dozvoljava pokretanje uređaja u trenucima čišćenja lijevka za punjenje, čišćenja sistema noževa za sjeckanje ili u trenutku zamjene ili okretanja noževa  za sjeckanje materijala. Sigurnosni prekidač integriran je u kućište uređaja, i kad se vijci za skidanje lijevka s kućišta otpuste, električni sistem pokretanja uređaja biva prekinut i sječkalicu je nemoguće pokrenuti. 

 • Sistem za sjecakanje otkosa Multi Cut 103
  Sistem za sjeckanje otkosa Multi Cut 103

  Sistem za sjeckanje otkosa Multi Cut 103 čini ovu sječkalicu uistinu svestranim uređajem. Ovaj uređaj podjednako učinkovit sjecka tvrdi i meki otpad. 

 • Prekidač s odabirom načina rada - sječkalica ghe 105
  Prekidač s odabirom načina rada

  Prekidač s odabirom načina rada omogućava i olakšava odabir načina rada sječkalice, budući da je tip materijala odabranog za sjeckanje predodređen smjerom vrtnje sistemaa noževa koji su za taj smjer, a time i za vrstu otpada, predodređeni. 

GHE 105

Pribor

 • ahb 050
  Praktična 50-litarska košara za prikupljanje sasjeckanog otpada AHB 050

  Ova praktična košara za prikupljanje sasjeckanog otpada  odgovara visini donjeg ruba lijevka za izbacivanje sasjeckanog materijala iz sječkalice. Njena zapremnina od 50 litara osigurava dulji nesmetani rad sa sječkalicom, a znatno olakšava prijenos sasjeckanog otpada na željeno mjesto. 

  Proizvod

  Cijena
  • Praktična 50-litarska košara za prikupljanje sasjeckanog otpada AHB 050 67,15 KM*

Kolačići na Unikomerc web stranici

Ova stranica koristi kolačiće (cookies) radi boljeg djelovanja i bilježenja statistike posjeta. Ukoliko se slažete sa upotrebom kolačića kliknite OK.
Ako želite saznati više o politici privatnosti kliknite ovdje.

OK